danery
|
jutro nama je dan veselo počeo,a kako će završiti,ajd ga znaj izlazimo iz dvorišta,otvaraam kapiju,mala se nabila na vrata i padne joj na glavu željezna rigla kojom se pri vrhu vrata zabrave sreća pa je imala deblju kapu,ali to je potežak komad,us.ala sam se od straha,skinula kapu očekujuć krv,al nije,niti kvrga skače.....mislila ju ostaviti kod kuće,malo smo pričekale,al sve ok,htjela je u vrtić,ali sam rekla i teti što je bilo i da ako se mala požali nek me odmah zove... ljuta sam više na glupe prastare izume od pola tone koj eje smontirao jako sposoban majstor,pa da je manje dijete,moglo bi ga ubit to sr.nje al valjda će sve biti ok... e sad,dalje: IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Danery, tvoja cura je kao i moja preboljena upalu uha unazad tri mjeseca. Jesi tako nešto pisala??? I onda si nedavno spoznala da slabije čuje. Što ste riješili po tom pitanju??? Molim te, pomozi mi. Mislim da je kod E. to dvoje povezano.... nije moja imala upalu uha,nego se gospi nakupilo čudesa,pa sam joj natopila vaxol uljem i očistila....inače ima jače lučenje cerumena,pa treba češće pogledati,a i zna se praviti blesava kad joj ne paše ono što joj govorim onda ja potiho prišapnem 'OŠ ČOKOLADU,issss,kako to čuje ali svakako odvedi neka doc pogleda,nemoj se unaprijed toliko brinuti,sve se to da riješiti.... nego....moram reći da je ova moja,otkad je u kazni bez slatkiša,puno mirnija....kako vaši reagiraju na višak šećera?