|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
14.12.2015 15:04:28   
noemaa
ja sam pila do sad mama az iz dm-a, i sad mi G rekla da bih mogla preć na elevit. i, da, snjeguljice, bome sam se lijepo izenadila cijeni ovaj put!!! ja sam ih kupila na verudi u apoteci, 130.00kn. user posted image a što se tiče onog tipa s djetetom, isto bih napravila ko danery: ako bih vidjela da je dijete malo, pustila bih ga, ali uz neki nadovezak tipa: ja tu čekam jer sam trudnica također, ali nema problema, samo vi idite s djeteteom. eto, tako bih ja. ako niš drugo, da se čovjek malo drugi put skulira jer user posted image nisu samo žene s ogromnim trbusima!!! user posted image i, naravno, ako bih se fizički osjećala dobro. ako bi mi bilo loše ili npr.ko u prethodnoj user posted image kad nisam mogla stajati ni 3 min, ne bih ga pustila. fino bih mu mahnula trudničkom i rekla da već dugo čekam i stojim, a trudnica sam. user posted image

danery
, da, uvijek su djeca bolja s drugima... moj isto dosta povampiri kad ne može van. on jednostavno obožava van i svaki dan nastojimo biti vani... ali, mam ju je sredila, u to uopće ne sumnjam, ne?! user posted image

ja sad čekam svoje dečke pa u 17h imamo nekakvu radionicu i predstavicu u vrtiću. baš me zanima hoće li moj gospon biti sposoban odraditi priredbicu kad skuži da su mu i mama i tata tamo. user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 801
14.12.2015 15:05:22   
noemaa

IZVORNA PORUKA: danery

i za spavanje popodne:ako vidim da zijeva-pravac soba,makar ležati u krevetu i igrati se....uglavnom zaspe u par minuta,pa onda i ja imam mira....

ovo sam ja rekla da ću prakticirati kad malo poraste. taman da mu se ne spava, reći ću mu da sat-dva mama želi spavati i obavezno molim mir. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 802
15.12.2015 7:11:18   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image glow - 21.3.2016.

user posted image lejla mo - 1.4.2016.

user posted image twitty - 4.4.2016.

user posted image trudnica1983 - 5.4.2016. user posted image

user posted image maja89 - 17.4.2016.

user posted image baluba - 18.4.2016.

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 12.6.2016.

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 803
15.12.2015 7:12:56   
Snjeguljica_83
Jutro!

Danery, kako je bilo????user posted image

Ja sam se uspjela prehladiti.. Grlo goli, ne pecka, već je onako suženo, jedva gutam, glavobolja, bole me očne jabučice, nemam snage za stajanje, osim za ležanje.... Al, jutros mi je kao malo bolje. Bit će da je lupocet pomogao.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 804
15.12.2015 7:32:45   
noemaa
Snjeguljice, brzo ozdravljenje želim! user posted image

Danery, i mene zanima kako je prošlo! NAdam se da imaš samo lijepe vijesti. user posted image

E, nedavno je, danery, tvoja perla zezala. A da ste vidjele mog jučer... Ufff... user posted image Zato sam htjela jednu ukrotivu curicu. Jer s ovim karakterom i genima...još jedan dečkić...ajmeeee...bit će borbe.user posted image
Uglavnom, išli na predstavicu u vrtić. Bio je sav uzbuđen, veseo, preveseo. Kad si je vidio kompiće, sreći nema kraja. Tete ih stavile na neki okrugli tepihić i sad počeli pjevati, nešto usput pokazivati rukicama itd.Moj nam je unaprijed rekao da on neće pjevati. user posted image Fala bogu, nije bio jedini koj nije usta otvorio. Ali se lijepo okrenuo od teta, i gledao jednog frendića...I onda je počeo cičati od sreće i tako se lijepo počeo smijati. Pa su ga tete nekako okrenule. Poslije je još bio neki kao ples za dječicu, tu je nešto odstajao (dobro, tu se pola dječice rasipalo svojim roditeljima, pa tako i on). I onda radionica. Svi lijepo rade većinu vremena, a on frajer (uz još jednog dečkića) u 10 min napravi to nešto i onda - trk se igrati. Dobro, ni to me ne smeta, ali... Kad je došlo vrijeme kući.... ajmeeeeeee...udri u plač, viku, histeriziranje. Ja mu pokušam objasniti, ma kakvi. Neće uopće slušati. Mm ga je izvikao nek prestane plakati, ma kakvi. Do kuće imamo 15-20min autom, cijelo to vrijeme je vikao: "Ja hoćem u vutić! Ja ne bi išao doma!" I kad smo stigli doma, onda je još dobrih pola sata to ponavljao u plaču/vikanju... Mi smo ga samo ignorirali, kad prve dvije metode nisu djelovale, šta više raditi... Mm bio ljut ko pas. Je rekao da ga više nigdje ne vodi dok bude radio ovakve drame. Nakar sam ga ja malo skulirala, jer kako će onda naučiti prestati raditi ovakve drame ako ga više ne budemo nigkamo vodili?!? I mm je bio ljut jer je samo naš uz onog jednog još tako bio živ... Drugi su bili tako mirni, radili s rodilteljima...milina... user posted image

Eto, sad sam se požalila, sad odoh jesti...

Subby, mutilica, gdje ste?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 805
15.12.2015 7:44:41   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

Uglavnom, išli na predstavicu u vrtić. Bio je sav uzbuđen, veseo, preveseo. Kad si je vidio kompiće, sreći nema kraja. Tete ih stavile na neki okrugli tepihić i sad počeli pjevati, nešto usput pokazivati rukicama itd.Moj nam je unaprijed rekao da on neće pjevati. user posted image Fala bogu, nije bio jedini koj nije usta otvorio. Ali se lijepo okrenuo od teta, i gledao jednog frendića...I onda je počeo cičati od sreće i tako se lijepo počeo smijati. Pa su ga tete nekako okrenule. Poslije je još bio neki kao ples za dječicu, tu je nešto odstajao (dobro, tu se pola dječice rasipalo svojim roditeljima, pa tako i on). I onda radionica. Svi lijepo rade većinu vremena, a on frajer (uz još jednog dečkića) u 10 min napravi to nešto i onda - trk se igrati. Dobro, ni to me ne smeta, ali... Kad je došlo vrijeme kući.... ajmeeeeeee...udri u plač, viku, histeriziranje. Ja mu pokušam objasniti, ma kakvi. Neće uopće slušati. Mm ga je izvikao nek prestane plakati, ma kakvi. Do kuće imamo 15-20min autom, cijelo to vrijeme je vikao: "Ja hoćem u vutić! Ja ne bi išao doma!" I kad smo stigli doma, onda je još dobrih pola sata to ponavljao u plaču/vikanju... Mi smo ga samo ignorirali, kad prve dvije metode nisu djelovale, šta više raditi... Mm bio ljut ko pas. Je rekao da ga više nigdje ne vodi dok bude radio ovakve drame. Nakar sam ga ja malo skulirala, jer kako će onda naučiti prestati raditi ovakve drame ako ga više ne budemo nigkamo vodili?!? I mm je bio ljut jer je samo naš uz onog jednog još tako bio živ... Drugi su bili tako mirni, radili s rodilteljima...milina... user posted image

Ma takva je i Ema bila kad je imala između 2.5 i 3.5 godine. Kažu "ta grozna druga godina" To trebaš izdržati... Vrištanje, bacanje po podu (dobro, Ema se nije bacala), ali to ide zajedno često, pravljenje drame pred drugima da te prosto sram. TO PROĐE. Evo, kako je Ema napunila 4 godine, to se nije dogodilo, kao da se nikad nije događalo.... Čitala sam da je za zabrinuti se ako se takve epizode događaju viđe od 4 puta dnevno.... Zato, naoružajte se živcima i igrorirajte. Teško je, al kad prođe, ne sjećaš se više toga.

Guglaj ovo: TANTRUMI
. To su ti ispadi kod klinaca i naići ćeš na brdo savjeta kako se nositi s tim.user posted image Meni je pomoglo. Čak sam posudila i knjige iz knjižnice i čitala, čitala, čitala... Bilo mi je lakše. Onda sam čitala i mužu jer nema šanse da on to sam pročita, a kopirala sam i mami par tekstova jer se jadna i ona susretala s tim čuvajući Emu.

Nadam se da sam ti bar malo pomogla.user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 806
15.12.2015 9:11:00   
noemaa
Snjeguljice, novi avataruser posted image konacno je zaista isod bora najljepsi poklonuser posted image
Hvala i za tantrume. Malo sam guglala i sad mi je malo lakse.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 807
15.12.2015 11:11:46   
subby
Noooo, otisla mi cijela poruka opet! A napisala sam bas puno teksta user posted image

Sad cu skracenu verziju onda. Ja nisam sto posto sigurna kad osjetim "baloncice" jel to beba ili ne, ali pretpostavljam da jest jer sve cesce osjetim i preko dana, sad cak i kad sjednem. E sad, ja osjetim to u predjelu nize, kod mjehura otprilike, ne znam sta je to, jel to ok? Osjetim kao da me netko s prstom bocne prema van, ako me razumijete.

Ovih dana sam bila na sve strane pa nikako nisam stigla sjest za laptop i napisati posteni post, ali sam vas preko mobitela citala posto mi dodje mail cim netko nesto napise na ovoj temi, tako da sam bila prisutna user posted image Upgradeala sam prije dva mjeseca na windows 10 i sad mu treba cijela vjecnost da se sustav digne kad ga upalim tako da sad rijesavam to, ali cini se da je to njihov neki bug jer jos uvijek ne vidim pomaka, a nisam jedina kojoj se to dogadja..

Sto se bebe tice, trebala bih kroz koji tjedan na pregled pa se javim kako je proslo user posted image
Bas smo nekidan muz i ja smijali se kako cemo nesto s bebom krivo napraviti pa kad netko dodje u posjet rec ce, sta ste to radili, pa to ne ide tako user posted image
Nasla sam tu lokalno idealan tecaj, samo sto je otvoren za upis za trudnice iza 26.tjedna trudnoce pa cu pricekati da dodjem negdje u to vrijeme i nadam se da ce taman otvoriti jos jedan. Imaju u sklopu njega i partner vecer gdje i muz moze doci, a pokrivaju i period nakon sto beba dodje, dojenje, presvlacenje i kupanje tako da mi se cini idealan za mene, savrsen :)

Sta vi radite na ovaj divan dan?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 808
15.12.2015 15:37:02   
danery
ola,evo mene....
ma jučer dan bio razvučen ajme....popodne sam dočekala jedva,mm jadan ušao u kuću i pod tuš,u 5 min se obukao i gas na uzv....tamo čekali 45 min da ode trgovački putnik...

Snjeguljice,jel čitaš ovo,mene čak ni pitali nisu jel mogu hablati tako dugo user posted image user posted image

no onda u 16:45 nastupamo user posted image i ja....ajme,dakle,toliko se koprcala da ju doktorica jedva uspjela pohvatati za opseg glavice,stomalka i dužinu femura,pronašla bubrege na jedvite jade....a spol htjela potvrditi,pa nikako i nikako....drljala je po meni do 18:00 user posted image user posted image ,ukočila sam se ležeć kao letva,i nišnovo nije saznala ni ona ni ja,osim da je sve po ps-u,izmjerila mi cervix,zatvorena kao bačva,T-ušće...

ondasmo išli pomoćiprijateljima da upale auto-dakle još pola sata smrzavanja na magluštini,doduše ja nisam išla van iz auta,ali njih troje su bili ko pingvini vani stisnuti...
došli kući u 15 do 7 navečer user posted image

i taman kad sam mislila lijepo se podružit sa curom,ona nastavila niz od nedjelje:preveslala baku za zvončiće,kolače,udavila ženu,i još preda mnom u tanjur namjerno bacila balavu maramicu na rižu i meso user posted image user posted image

noemaa,ti reče da bi lakše odgojivo dijete,žensko,ha?mstigamjku,ja ću s ovom tek krv propišat ako ju ne ukrotim na brzinu što se te drčnosti tiče user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 809
15.12.2015 16:35:02   
noemaa
Danery, hoce to biti lude pete godine?!? Bome djeci padne svasta napamet. A mi samo cuvajmo zivce, dosljednost i osmijeh. user posted image necu vise govoriti lakse zenska odgojiva djeca. Malo ste me utjesile i ti i snjeguljica.user posted image
Dakle,brzic mali vragolan doktoricu sredio.user posted image user posted image

Subby,daaa, to je vasa bebuskicauser posted image kuc-kuc!user posted image cuj,ta predavanja ti ne mogu stetit.mi smo isli kako bismo dobili potvrdu da mm moze bit na porodu. Doznali nesto novo, staro,ali nije bilo lose...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 810
16.12.2015 7:00:33   
Snjeguljica_83

Snjeguljice,jel čitaš ovo,mene čak ni pitali nisu jel mogu hablati tako dugo user posted image user posted image

Ubij me, Danery, al ne mogu povezati na što misliš?user posted image Objasni mi, pliz, na što ovdje točno misliš?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 811
16.12.2015 7:08:33   
Snjeguljica_83
Jutro!

Subby, misliš na prekrasan dan jer je sunčan? Kod nas je tmurno i maglovito pa mi je automatski raspoloženje.....user posted image
Boli me glava, sad me muž nazvao da nešto nije u redu s autom, svako malo, neki kvar na njemu!!!user posted image Vele i vjerujem u to jer se pokazalo masu puta tako: po jutru se dan poznaje......user posted image

Danery, Noema, i Ema ima zadnja dva dana neka čudna popodneva.... Nije sasvim svoja, ništa joj se ne da, slabo se zanima za išta, a u vrtiću su dva klipana, u pon. ju je jedan gurnuo na pločnik pa si je raskrvarila koljeno, a drugi ju je u utorak puknuo rukom u trbuh. Valjda joj je to čudno ponašanje povezano s time... Pratit ću situaciju pa vjerojatno reagirati kod tete jer ona šuti... Moram diplomatski s Emom o tome.

Ne razumijem djecu koja iz ČISTA MIRA, ničim izazvana, gurnu drugo dijete!!!! user posted image A baš je sramotno što su dečki i okome se na curu! Jedan od njih ima 6 godina, grozan je prema svima i onda zove djecu na rođendan! Sad mu je u subotu, ne pada mi na pamet tjerati Emu u takvo okruženje.... takvom klincu!user posted image

Što se tiče imena, smislili smo jedno muško. Slično je onom iz prvog plana, a to je Noel.user posted image

Avatar sam morala promijeniti radi blagdanskog duha....user posted image Ima ih puno slatkih, jedva sam se odlučila.....

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.12.2015 7:09:30 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 812
16.12.2015 8:51:58   
danery
jutro svima user posted image

jeste se naspavale?ja se bome odmorila ko prava....
poplaćala račune,sad je red na kofi i papenzi user posted image
cura u vrtiću,vani je hladnjikavo,al nema magle,pa super user posted image
popodne ćemo vjerojatno u kino gledati charlie browna,jedva čekam user posted image

pupislav zasad miruje,valjda spava....
nego,evo odgovora na milijunsko pitanje user posted image
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Ubij me, Danery, al ne mogu povezati na što misliš?user posted image Objasni mi, pliz, na što ovdje točno misliš?

na čekanje kod privatnika u praznoj čekaonici user posted image

< Poruku je uredio danery -- 16.12.2015 8:55:30 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 813
16.12.2015 9:20:30   
Pchelitza
Pozdrav svima! Trebalo mi dva Dana da Sve procitam al ste se raspisale. :)
Ajmo redom.
Mi smo opet bilo malo u Petrovoj. Sve lijepo napreduje I vise nema bolnickog lijecenja. Samo se javljam u trudnicku ambulantu. Znam da je to pun kufer cekanja al Sam sretna jer vise nema pakiranja I lezanja u bolnci. Dijagnoze su trudnicki diabetes, hipotireoza I opterecena anamneza Ali hvala Bogu super naprefujemo. Usli smo u 19 ti tjedan. Spol se na zadnja dva uzv nije vidio tako da jos ne znam jel princ ili princeza. I dalje nas sibaju dufastonima. Sljedeci pregled je izmedju Bozica I Move godine.
Udarci- menu su svi govorili da su to leptirici Ali Ja bih to vise opisala kao titranje. A sad vec tu I tamo osjetim I pravi udarac. I za ostale po prvi put buduce mame- ful nisko. Menu je ovo treca trudnoca Ali prva beba, prove dvije su rano otisle tako da je I menu Sve novo.
Oprema- nemam apsolutno nista. Nekako me bilo strah kupovati. Cimerica u bolnici mi preporucila app pregnancy + I tamo IMA popis svega kaj treba. Uskoirala Sam se koliko toga a da ne pricam da pojma nemam kaj je kaj. Ja pocela gledat cijene kolica pa mi se smracilo.
Trenutno se zabavljam isprobavajuci recepte jer ne smijem bijelo brasno I secera a Bozic ide.
Pozdrav svima!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 814
16.12.2015 9:33:02   
danery
oho,pčelac,eto i tebe malo user posted image user posted image
super vijesti,a bome si skoro i na pola već stigla user posted image
znači škicaš listu potrepština,ha user posted image meni je pola stvari koje su "must have" zapravo niškoristi....jedino što mi je stvarno trebalo su viper,kolica,hranilica,krevetac i as,ostalo....bah....džaba bačene pare user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 815
16.12.2015 10:16:08   
Pchelitza
A sto je viper I as?user posted image

< Poruku je uredio Pchelitza -- 16.12.2015 10:17:41 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 816
16.12.2015 10:20:37   
danery
viper-ona ležaljkica za male bebe....
as-autosjedalica user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 817
16.12.2015 10:28:58   
Pchelitza
user posted image
Vidi se da mi je ovo prvo. Blam

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 818
16.12.2015 10:36:58   
danery
mde,kakav blam,koliko novih čudesa izmisliše dosad,i ja u baby shopu ko fata u kauflandu user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 819
16.12.2015 10:37:37   
Pchelitza
Za elevit ginici dobivaju proviziju.zato ga preporucuju.u bolnici Sam nesto nacula da je kontraindiciran s tabletama za stitnjacu pa pripazite.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 820
16.12.2015 13:49:45   
noemaa
Pcelitze, pa di si ti, već sam se bila zamislila!!!?!! Super što si se javila s lijepim vijestima: bebuška na mjestu, mrda se user posted image Koji si spol priželjkujete? Ali glavno da je sve u redu!!!!

Danery, slažem se s tobom oko potrepština, a moram nadodati da je meni JAKO dobro došao i marama za nositi bebe i mei tai. Nosakali se posvuda jer gospon nije htio ležati u kolicima, a ni sjediti baš puno...
P.s. slatki avatar. Je li to tvoja perla?
Sad bih i ja morala onda nešto avatarski uskladiti s tim blagdanskim raspoloženjem.... user posted image

Snjeguljice, user posted image za ime, Ema i Noel ide jako lijepo, ali bude tebi ipak trebalo ime za curku. Njušim to. user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 16.12.2015 13:51:08 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 821
16.12.2015 13:50:20   
noemaa

IZVORNA PORUKA: Pchelitza

Za elevit ginici dobivaju proviziju.zato ga preporucuju.u bolnici Sam nesto nacula da je kontraindiciran s tabletama za stitnjacu pa pripazite.

Ali kako dobijaju proviziju ako ne ide na recept pa se ne zna koji je G to prporučio???

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 822
16.12.2015 16:00:43   
Pchelitza
Krivi izraz.stimulirani su da ga preporuce. Tak je I meni moja preporucila u prvoj trudnoci

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 823
16.12.2015 21:00:50   
noemaa
A sta sad pijes umjesto elevita? Jer cijena mu je stvarno....

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 824
17.12.2015 8:12:34   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: noemaa

A sta sad pijes umjesto elevita? Jer cijena mu je stvarno....

Meni cijena ide na živce, ali sam ga pila u prvoj trudnoći i zato se držim provjerenog.user posted image Ozbiljno, neka bude tako, za dugoočekivanu user posted image sve....

A doktori dobivaju provizije za sve. Ovo što se tiče Elevita mi najmanje smeta. Najgore mi je kad Emina pedijatrica da uzorke skupih krema za atopijski dermatitis!!!!! user posted image A nijedna ne rješava problem! Naprotiv, bačen novac, a dijete koža peče dok se koristi!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!