chrna
|
jutro curke! evo i mene, napokon..... nešto malo manje od mjesec dana je trebalo dotičnoj gospodi da nam dođe doma ukopčat internet i tv....no dobro sad je tu i jedno i drugo noemaa samo sam ti htjela reć, neki dan si rekla da se neke curke ne javljaju, i da kad se jave vode monologe o sebi. e pa na to bi ti ja nekaj htjela reć, ja osobno se nisam javljala jer nisam imala odakle, tj.imam mob s netom na koji taman i da hoću neda poslat poruku na rr, a zakaj, to fakat nemam pojma . no dobro pustimo sad to, uspješno sam vas čitala e da, i kaj se monologa tiče, u tome sam se u potpuosti našla, ne na način da si ti mene "prozvala" nego baš zato kaj ja znam i svijesna sam da sam upravo to ja radila. neznam dal me shvaćaš al ovo mi je prva trudnoća, i to nakon ivf-a, dakle strah me bilo i strah me i dalje u vezi svega..... htjela sam i zato sam upravo to radila, napisala sam vam sve kaj mi se događalo da vidim dal imate neki savijet ili da mi nekako možete odgovorit na neka moja pitanja o trudnoći općenito koja mi nikako nisu jasna bila.....i sorry ak sam pretjerala e da, još sam nekaj htjela reć u vezi toga svega...gle, neznam dal me razumiješ, al meni je ovsve novo, prvi put, strah me, uplašena sam i jednostavno se ne vidim u razgovorima koje vodite ti, danery, snjeguljica.... vi već imate svoje klince, imate o čemu pričati, sve su to kak bi ja nazvala slatke muke, i ja jednostavno neznam kaj bi vam rekla na to sve, savjete nemam jer ih neznam, pričate o kolačima, kaj kuhate, i na to neznam kaj bi rekla jer od početka kad mi je krenulo sa krvarenjem, iscjedkom i s tim svi kaj mi je stvaralo nered u glavi, ja sam od toga svega odustala, možda zvuči razmaženo al ne radim apsolutno išta, odmaram prošetam i doma sam, ne kuham, ne pospremam, ne radim baš ništa, samo iz razloga jer se bojim da ne napravim nekaj krivo i da ne sj....m sve..... fakat sorry na dužem postu, al morala sam ti ti reć, nadm see da se ne ljutiš i da me bar malo shvaćaš. snjeguljice, danery, subby, noemaa vas, i nemojete se ljutit na mene..... nadam se da sad kad konačno opet imam net doma, da ćemo se čećše tipkati...... snjeguljice ja imam pregled 15.12. u bolnici i onda opet 21.12 kod svoje ginekologice, zakaj ? pojma nemam..... e da, i još sam vas nekaj htjela pitat, osjećam se ko tuka, jer neznam koga bi pitala općenito , kad se i na koje preglede treba ić? moja ginekologica mi veli da će mi sve reć na vrijeme, a sad tu čitam da se na taj anomaly scan čeka i da se mora ić u bolnicu?! ja sam danas 16 tjedan i neznam dal se treba naručiti već sad i kak to sve ide, i dal je pregled obavezan.... eto vidite da sam bedak kaj se tiče pitanja?! stvarno se osjećam glupo, a čekat da mi ginekologica kaže kaj i kad moram radit mi je bedasto jer će to reć 5 do 12 i onda ću htjela ne htjela morat ići privatno radit a nije mi baš isto financijski...... cure jos jednom sorry na dužem postu
|