|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
11.1.2016 14:57:35   
danery
vid ti njih što planiraju zlatne godine user posted image user posted image

ajme,ne znam za vas,al ja sam danas kao prebijena mačka,dosad sam 2x otćorila po kojih sat vremena user posted image
sve mi nekako teško danas....sad dok moji dođu iz vrtića,danas opet počinje engleski maloj,ima da zaspem i treći put user posted image
no,baš me briga,ručak im je na izvol'te,pa kako im volja...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1026
11.1.2016 16:48:58   
noemaa
Ej i ja sam koma, em bolestine, em vrijeme...user posted image

Napravila polurucak, pola bilo od jucer... I samo se izlezavam po kaucu. Muski mi dosli, za sad su dobriuser posted image pa ja nastavljam lezati.user posted image

E,u potraznji sam za prematalicom. S noicom smo imali posudenu komodicu,ali je trebasmo nedavno vratiti. Sto vi po tom pitanju imate?

Subbyyyyyy...jos uvijek radoznalost raste...hoce li biti prva kokica na nasoj listi???

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1027
11.1.2016 20:05:03   
danery
Uff,mi opet bili na rodendanu :) samo po tortama makljam ovih dana :P
Cura se lijepo poigrala sa drustvom,sad vecera,kupanac,crtic,spavanac...sutra sve jovo nanovo...za rucak cu cufte i pire krumpir po narudzbi,to moji fino pojedu....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1028
11.1.2016 20:30:20   
subby
Evo i meeeeneeee!

Bebac je super! Pitala sestra cemu se nadam, ja rekla da stvarno ne znam, ali da svi kazu curica. Na to me pogledala i napravila facu odobravanja, kao slaze se. Kad je doktorica konacno sve ispregledala i izmjerila, kaze da je bebolino! user posted image Znaci jos jedan decko :)

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1029
11.1.2016 21:35:41   
noemaa
Subby, dobrodosla u musku momcaduser posted image user posted image zelim ti sretnog i zdravog deckica! Sad se mozete baciti na imenauser posted image a jesi mu vidjela pisulinca? Jer ja sam ga skroz dobro vidjela.user posted image u kojem si tjednu?

Dakle, snjeguljice, hoce li tvoja user posted image biti unikatuser posted image ? Ajde, navijaaaaaam!!!

Danery, bas vas krenuli rodendani.user posted image neka,uzivajte! Mi polako smisljamo sto cemo s rodendanom naseg micka sad u veljaci. Nekako nam se ne da opet doma. Spremanje, ciscenje, sakupljanje grickalica iz svih dijelova namjestaja itd... Booo, bumo vidli.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1030
11.1.2016 21:55:33   
danery
ajoj....ja aždaja sprtila dijete u krpe user posted image i sad eto me opet tu...

joj noemaa,nama je ok što je rođoš curki ljeti,al opet.....koliko je dobro,oliko je kraj 8.mjeseca,pa su svi ili na moru ili negdje van grada,tak da se jedva okupi ekipica....
odvedemo ih u igraonicu i ishopsaju se ta 2 sata,mir božji što se spremanja tiče....
i uvijek se kasno sjetim jednog restorana kraj drave,ima krasnu terasu,a uz nju park sa ljuljama,pješčanikom,klackalice,penjalice....i svake godine velim e tamo ćemo,i uvijek fulam....

buahhh,ubi me žgaravica od torte user posted image

subby,znači i ti imaš pišuljka user posted image user posted image

e da,prematalica,komodica....nama je odličan bio ogroman stari ladičar,na njemu smo malu previjali,baš je širok i visok,sve mi u njega stalo....
a imamo i komodicu koja mi je niškoristi,plitka,niska,uska,i još ona kadica u njoj....to smo dobili od neke tete user posted image ,poslužilo je za ljekarnu user posted image sada je kodprijateljice i baš me pitala neki dan da mi vrati,reko'' nemoj još ako boga znaš,ne znam kud bi s njom sada user posted image

< Poruku je uredio danery -- 11.1.2016 21:59:04 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1031
12.1.2016 6:34:12   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, što se tiče prematalice, za Emu smo imali običnu komodu koja nije prematalica, već smo gore stavili onu spužvu. To je bilo u jednom stanu. U drugom stanu smo tu spužvu stavljali na donji kuhinjski element.user posted image Baš smo bili mobilni. Kako je Ema bila veća, jača i okretnija, spužvu sam stavljala na krevet i onda mi je bježala svuda...
Mislim da nećemo niti ovaj put kupiti prematalicu, eventualno novu spužvu, čisto iz gušta jer sam i nju dobila... Eno je na ormaru, malo je dotrajala, može se koristiti, ali ja bih novu.... Baš ste me podsjetile.user posted image

Danery,
rođendan... Super mi je slavljenje u parku, klinci se igraju na zraku, na klupama se postavi hrana, kolači, super.user posted image

Mi smo pozvani na rođendan klinca koji je slavio krajem 12. mj. A sad ga slavi s prijateljima u igraonici. Prošlo je dva tjedna.user posted image Bit će neka mala koju Ema voli i koja Emu voli za poludjeti pa ću je najvjerojatnije odvesti. To će biti prvi put da je u igraonici. user posted image Tko zna kako će ot proći. Valjda dobro zbog dobrog društva....

Subby,
čestitam na pišulincu!user posted image

Ajme, koji je pritisak sad na meni... user posted image Ovo je stvarno ludilo! U proljetnim bebema niti jedna user posted image

Bebica se jučer javila tri puta. user posted image Vidjeh opet izbočinu na trbuhu, sad je bila s lijeve strane. Malena moja...user posted image user posted image

E danas že stvarno biti lijepo vrijeme i moram se pošteno prošetati.... A dolazi mi svećenik na posvetu. Ne volim to, prođe i Božić i N. godina... Dobro, bliži se ona druga N. godina, ali nije to to...user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1032
12.1.2016 6:39:25   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 12.6.2016.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1033
12.1.2016 7:41:50   
noemaa
Jutroooo!!!user posted image

Mi bas nemamo di presvlaciti klinca,a na kaucu ne dolazi u obzir kad je bebac i kad ga presvlacis sto put dnevno zbog kicme. Tak da nam prosli put kuma posudila komodicu prematalicu i spasila nam leda pa bih i sad nesto takvo. Makar cu nagovorit tatu da mi spoji par dasaka cisto zbog visine i cao. Jer ne trosi mi se velik novac za nesto sto mi treba godinu i pol max. Nakon toga ce opetbiti lovice po kuciuser posted image

Da,i meni se svida van za rodendan,ali kako smo mi zima... Igraonica ce vjerojatno ove godine odraditi svoje jer mi je dosta spremanja postrodendanskog stana,a jos s trbuhom... No way.

Snjeguljice,moj bio u igraon.na rodendanu prvi put u 11.mj.ibio odusevljen,nije htio jest pizzu (jer nije imao vremena
Morao je hopsati),nije htio doma,vristao namcijelim putem da hoce natrag). Tako da mislim da ce se i emi svidjeti. Tamo mi jedino falu malo vise svjetla, prostora. Ali djeci to ni najmanje ne smeta.user posted image

Snjeg,kad ides vidjeti spol?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1034
12.1.2016 8:33:26   
danery
juhuuuu user posted image opet ste zdimile user posted image

ja se sad sjetila prematalice da imam neku dužu sa kukuicama,pa se može staviti i na kindač kao polica,nije loša stvar dok je user posted image mala user posted image
kasnije smo odnijeli sa komodicom u kupatilo i super nam je služilo za previjanje nakon kupanja....

nego,kako je kod nas noćas puhao vjetar user posted image user posted image mislila sam da će nam i krov i kapiju otpuhat,strašno nešto.....naselja kraj nas ostala bez struje,veli susjed pola kuće ima,pola nema....

već sam mislila da će i ujutro tako biti,pa da ostavim malu kod kuće,a kad ono evo sja sunce i propadiva neka sitna kišicauser posted image neš ti ludog vremena....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1035
12.1.2016 8:51:11   
subby
Jutrooo!

Taj UZV je bas dosta trajao dok je sve i svasta ispregledala i premjerila tako da je to meni nekako sve proletilo, gledala sam cijelo vrijeme naravno, ali ja vecinu tog nisam pohvatala sta je sta user posted image grozno, ali stvarno sad je beba veca pa mos samo dio po dio gledati, a jos se bebac stalno micao user posted image uopce nisam skontala pola toga, nisam spol vidjela, to mi je ona rekla.. Ja sam samo bila fokusirana da je beba dobro i da je zdrava, cak kad mi je i rekla nisam registrirala kao sto sam mislila da hocu.. Al dobro, 4.2. Imam opet kontrolu i cini mi se opet UZV.. Vidjet cemo onda user posted image cak ni muz nije bio u nekoj ekstazi, kaze vec je ionako mislio da je curica, al mu je isto svejedno, samo da je zdrava beba :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1036
12.1.2016 8:53:04   
Snjeguljica_83
Da, problem je s kicmom...
Dok seru po cijele dane i noci, treba nesto visoko.....user posted image user posted image
Pregled je 22. I pitat cu ga odmah na pocetku da gleda medjunozje!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1037
12.1.2016 8:59:38   
danery
meni je moj doc rekao danas ponoviti uzv da i on vidi je li user posted image ili user posted image ,pa eto,ako bude iznenađenja u promjeni spola,možda i padne prva definirana curica na listi user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1038
12.1.2016 9:06:39   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: danery

meni je moj doc rekao danas ponoviti uzv da i on vidi je li user posted image ili user posted image ,pa eto,ako bude iznenađenja u promjeni spola,možda i padne prva definirana curica na listi user posted image

Ma ako je pisonja, onda je pisonja do kraja!

Imas mec loptu u ruci!user posted image

Sad ces mi uzeti slavu!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1039
12.1.2016 9:08:42   
danery
pih,ne brini,što kažeš,ako se pružio pišonja,pružio se,nema natrag,nije to usisavač sa automatskim uvlačenjem kabla user posted image

ja to velim jer ovaj moj ima neki uberalt uzv,po tom su sve bebe ženske user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1040
12.1.2016 9:58:07   
subby
Hahaha :) od moje frendice sestra je trebala biti Lovro tako da ne znam.. Dok se sama na UZV ne uvjerim.. A onda i uzivo user posted image Mi cemo pripremiti po jedno ime za svaki spol do tada user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1041
12.1.2016 10:15:15   
danery
moja prijateljica je rodila curicu,i drugu bebu su isto proglasili curicom,ona sva hepi,kao,ima sve stvari od male za bebanu....kad ono,hop!,dečko....
kaže prvo se uzmrdala šta sad,a onda se skulirala:mah,k'o da mali zna šta je kakve boje,i tako ga je fino pakovala u sve moguće uzorke,nijanse i verzije cvjetića,srceta,prugica,mašnica.... i šta,preživjelo dijete user posted image

tak sam i ja svoju u sve i svašta oblačila,uglavnom nisam pikirala rozu i crvenu boju,ne volim kad je sve onak stereotipno za cure i dečke :P

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1042
12.1.2016 10:17:42   
noemaa
Ola! Ovo mi se jako sviđa. Kad škicnema, a ono puno poruka...
Imam zakašnjeli doručak pa vas odoh pročitati user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1043
12.1.2016 10:18:32   
noemaa

juhuuuu user posted image opet ste zdimile user posted image

ja se sad sjetila prematalice da imam neku dužu sa kukuicama,pa se može staviti i na kindač kao polica,nije loša stvar dok je user posted image mala user posted image
kasnije smo odnijeli sa komodicom u kupatilo i super nam je služilo za previjanje nakon kupanja....

Ovo je sigurno super stvar!!!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1044
12.1.2016 10:22:46   
noemaa

moja prijateljica je rodila curicu,i drugu bebu su isto proglasili curicom,ona sva hepi,kao,ima sve stvari od male za bebanu....kad ono,hop!,dečko....
kaže prvo se uzmrdala šta sad,a onda se skulirala:mah,k'o da mali zna šta je kakve boje,i tako ga je fino pakovala u sve moguće uzorke,nijanse i verzije cvjetića,srceta,prugica,mašnica.... i šta,preživjelo dijete user posted image

user posted image za frendicu! To mi se sviđa; dole stereotipi i pravila!!! mi smo isto umirali od smijeha kad bismo mu, kao bebi, u nedostatku robice, obukli rozu tutu ili neku crvenu s volančićima koje nam je dala mama curice. smijeh živi!!!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1045
12.1.2016 10:47:12   
subby
haha pa neka, bas super :), ja bas ni ne volim stereotipnu zensku odjecu, al ko sto kazete, beba ne razmislja koja je to boja user posted image

sad sam se sjetila, moja prijateljica je pricala kako je nju kad je bila mala mama stalno oblacila ko djecaka, u "tim" bojama user posted image A ona otkako zna za sebe je poput princeze, rozne, njezne, pastelne boje i sve nekako tako "za djevojcice".

Ja bas ne volim te klasifikacije boja, da budu rezervirane iskljucivo za spol.. U nekim trgovinama je cak i za novorodjencad sve striktno po bojama podijeljeno, na rozu i plavu, to mi je bas bzvz, ja sam do sada kupila razne boje, cak imam i jedan bodi u prljavo roza boji user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1046
12.1.2016 11:02:48   
noemaa
ma ful su mi bezveze i dosadne takve boje. eto, ja imam svega i svačega, i crveno i žuto i zeleno i plavo... mojoj seki kuma dala robicu za djevojčice. doslovno, ali doslovno, svaki bodi, svaka tuta, svaka majica, čarapice, jaknice... rozoooooooooooooooo!!! uf, ke dosadno,moram priznati!!!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1047
12.1.2016 11:03:58   
noemaa
subby, bravo za raznolikost! user posted image a kad ti je sljedeći pregled? ovaj sad uzv ti je bio ono s 20tt jelda?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1048
12.1.2016 11:28:58   
subby
Iduci pregled mi je za 4 tjedna zakazala, tj.4.2.2016.
Ne znam hoce li isto biti UZV ili samo pregled, stvarno ne znam, samo nek je beba zdrava.
Jucer sam odmah obavila sve preglede i opet sam vadila krv, 4 bocice su mi uzeli, oci mi se rasirile kad sam vidjela koliko uzimaju user posted image user posted image , urin tamo i jos sam im jutros odnijela prvi jutarnji urin u bocici koju sam dobila, plus glukoza test gdje sam popila casu vode sa secerom, nije bas bilo fino.. :D Uglavnom, hrpu testova su mi obavili jer sam se tek upisala kod njih pa mi je sad to sve upisano u knjizicu, tako da sam sad to rijesila konacno.

Nemam pojma sta iduci pregled ukljucuje, informirat cu vas user posted image

Sad vidim da zaboravih na pitanje odgovoriti. Kod nas imas unutar drzavnog osiguranja tri placena UZV tijekom trudnoce i svaki je definiran od kojeg do kojeg tjedna je, a ja sam taman "propustila" prva dva, a iduci je tek za 4 tjedna pa na dalje. Kako sam ja u Hr obavila zadnji UZV tek u 16.tjednu htjela sam svakako sada potvrditi da je beba zdrava i dobro, tako da sam ja sad ovaj platila kao dodatni, ali ne znam kako se racuna, u sta tocno ulazi i koji je to. Znam da je dosta organa pregledala i premjerila, s raznih strana i Doppler je isto obavila i cula sam srce kako kuca user posted image Uglavnom, cinilo se opsezno, a rezultati ce mi doci sad koji dan posto je jucer bila guzva pa da ne cekam na njih rekla je da ce mi postom poslat. Navodno cu i slicicu dobiti user posted image (nadam se da ce biti neka koju cu moci prepoznati sto je na njoj user posted image )

< Poruku je uredio subby -- 12.1.2016 11:34:16 >

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1049
12.1.2016 11:46:24   
danery
juhaj,eto me u međusmjenu user posted image
skuhala ćufte,baš su fine....s obzirom da ih nisam nikad pravila,mislim da će moji ručak preživjeti bez problema user posted image

zvala mamu,pa kaže da je imala rota visrus,pokupila od djece na poslu user posted image užas....
sreća pa mi nismo nikad imali problema s tim crijevno-stomačnim virozama....

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mg 300
Točkica28

U kojem tj ste prestale piti mg?

37 (59%)

38 (13%)

do kraja sam pila (28%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!