|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
13.1.2016 21:28:38   
noemaa
Snjeguljice, jednom si lijepo rekla da sve to brzo prode i treba iskoristit zelju klinaca dok ju imaju prema namauser posted image za koju godinu ce se skrivat od nas,tako da... Dokle god roditeljima pase spavanje s klincima...sve pet!!! Mene samo zabrinjava dolazak brace i kako cemo se onda organizirati u cetvero.user posted image

Danery, dobro kazes,tko zna sto nas ceka s iducim bebacem. Ja ocekujem jednostavnije dijeteuser posted image a kad ono skuzim na kraju kakvo zapravo zlato imam sad, uslagirat cu se.user posted image

Danas sam se raspekmezila jer me bubic moj zagrlioi rekao:mama ja te vojim mi se puno vojimo. user posted image ljubac mali.

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1076
13.1.2016 21:36:14   
danery
joj pekmezice user posted image
naša nama svaku večer iz kreveta viče mama,tata,ja vas volim....a cmakanje i grljakanje ni ne brojim više,to mislim da svaku priliku koristimo...

mene je user posted image sad bome izmlatuškala,stomak mi je mogao komotno kao trampolin za barbike poslužiti user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1077
14.1.2016 6:38:34   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!user posted image

Molim vas, napište datume za preglede.

Noema
, ti si rekla 29.?

Boldajte mi, pliz!user posted image
Tako mi lakše upadne u oko!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1078
14.1.2016 8:00:36   
noemaa
evo, sefice, snjeguljice user posted image , moj je datum 29.1.. imaš ti pravo, tko bi nas sve pohvatao s nevidljivim datumima... user posted image

danery, bome se raspekmezim. i moj je počeo svakodnevno izjavljivati ljubav, presladak mi je.user posted image a tek kad stavi glavicu ili rukicu na trbuh pa se obraća braci... user posted image user posted image u zadnje vrijeme je počeo pitati zašto su mi tako velike cice. (hahha, kad bi on znao što su VELIKE cice user posted image user posted image ).... jučer je sam objasnio mm-u da su cice vejike jer je unutra mjeko za bracu. al samo u jednoj. a u djugoj je čaj. user posted image di je to izmislio!user posted image

sinoć sam mu rekla da pokuša puuuno spavati u svom krevetu jer ako dođe brzo k nama, onda su sve igračke tužnes obzirom da ne mogu hodati za njim... tako da sam u ponoć i u 1 išla raditi ššššš kad se zbudio, čak i malo leći s njim. u 5:10 je zvao da hoće dođi k nama. user posted image uspjeh!!!! sad, što je na to utjecalo, tko će ga znati... ali nije ni važno.user posted image

odoh ja sada k seki koja je rodila prošli tjedan... malo guštati curicu. i čuditi se di joj je visuljak, baš fali kad se navikneš na njega.user posted image

kako ste vi? čime ćete se baviti danas? još mrvu suhog vremena (bar na moru) treba se iskoristiti...

tipkamo se kasnije, pusaaaa

< Poruku je uredio noemaa -- 14.1.2016 8:01:50 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1079
14.1.2016 8:37:00   
danery
jutro user posted image
ja odvela persidu u vrtić,vani hladnjikavo,ali sučano,kupila za ručak gljive i sad si sklepala doručak....
nekako mi se kava zgadila,pa sam skuhala čaj od mente,baš mi je fin....

nego jel vas bolucka dolje ispod pupka prema gospoji user posted image mene već par dana trga povremeno,ne sjećam se da e sa malom tako bolilo user posted image ....baš me smeta....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1080
14.1.2016 16:18:20   
subby
Ovdje isto suncano, a hladno.
Mene je bas jucer tu bolilo, ali vise kao mjehur, iako nisam nikad imala neku upalu pa ne znam osjecaj, ali mi se cinilo da je kao da je tako, jedva sam se ustajala ako sam zasjela na nizi kauc, ali evo danas vise nista, sve ok. Jel osjecas cijelo vrijeme ili u naletima?

Ja sam si uzela dodatni magnezij jer sam se bas iznenadila da u Pregnitalu (dobila ih kad sam bila u Hr u zalihama od sveki koja radi u ljekarni pa kuzim sta cu kupovat posebno) ima samo 25% preporucene doze.. Znaci od 300mg koje bi trebala one imaju samo 96mg.. Dobro pa sam skuzila.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1081
14.1.2016 17:08:18   
noemaa
I mene zna tamo zabolucnut. A znaci i vas. Onda nema brige.user posted image

Kod nas pocela dosadna kisa, ajme,ne mogu ni misliti kako je onim jadnim ljudima sto zive uz rijeke pa se stalno bore s poplavama... Mi ni ne znamo koliko smo sretni kad nemamo takvih problema...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1082
15.1.2016 6:30:57   
Snjeguljica_83
Jutro!

Osjećam više neki pritisak skroz tamo nisko dolje... Ponekad ako stojim pa sjednem, kao da si sjedam ravno na donji dio maternice.user posted image

Ne znam kako ste vi spavale, ali ja sam se budila pa jedno pet puta iz ne znam kojeg razloga i pet puta za mazati Emine ruke, glupi svrbež! Htjela sam joj dati jedan sirup za svrbež, ali dugo već stoji otvoren pa moram zvati za drugi... Joj, barem da se smanji za 50 posto.user posted image

Sinoć je user posted image došla na čitanje priče za laku noć... Mrvica se baš sramežljivo javlja.user posted image

I da, kako vaši želuci? user posted image Mislim, čim pojedem pošteniji obrok, mislim na količinu, želudac me ubija, gornji dio trbuha skoči za van i boli me... Moram jesti manje, a češće...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1083
15.1.2016 6:50:44   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 12.6.2016.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1084
15.1.2016 6:54:28   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

snjeguljica_83 - 22.1.user posted image

chrna - 28.1.user posted image

noemaa - 29.1.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1085
15.1.2016 6:56:12   
Snjeguljica_83

Subby i Danery,
kad su vam pregledi?user posted image

Pčelica, bravo za curu! Nadam se da se neće ispostaviti suprotno!user posted image Kad ej pregled?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1086
15.1.2016 7:41:19   
noemaa

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

I da, kako vaši želuci? user posted image Mislim, čim pojedem pošteniji obrok, mislim na količinu, želudac me ubija, gornji dio trbuha skoči za van i boli me... Moram jesti manje, a češće...

Ej, isto !!!! to sam već nekoliko puta osjetila. čak i kad pojedem zdravi obrok, tipa ribu s roštilja sa zelenom salatom i kruh. mislim, šta je tu teška hrana? i onda si moram masirati trbuh... možda se to bebač buni na pojedine namirnice?!? jer kad jedem čokoladu, ni a da bi rekao user posted image

mene opet stisnuli sinusi i kašalj. user posted image

snjeguljice, ma šta taj glupi AD samo dođe kad mu prdne? nema neki motiv unaprijed?user posted image

subby, a piješ nešto s folnom kiselinom?

danery
, je li i dalnas snijeg kod vas? pošalji ovdje, baš bi dobro došao za vikend!!! micek mi već danima šmrca da bi on puno snijega. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1087
15.1.2016 9:34:15   
danery
snjeguljice,meni je pregled 3.2.ak se ne varam user posted image

noemaa,nema snijega,otopilo sesve,ostala koja hrpica gdje su baš puno nabacali pri čišćenju,moja cura se na svaku penje user posted image
noćas je padala kišurda tako jako da sam mislila plivat će dvorište,pred jutro se smanjilo,evo sad ne pada više....
cura u vrtiću,ja i mm sami,on se sprema za fajt u rijeci,večeras putuju kombijem....sve mi čudno kad je kod kuće,al nije loše user posted image fino smo skupa popili kavicu uz doručak....

što se klope i želuca tiče,to me lagano prolazi,više me u početku mučilo....povremeno me hapi neka žgaravica,al nije prestrašno...

< Poruku je uredio danery -- 15.1.2016 9:47:07 >

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1088
15.1.2016 11:32:25   
noemaa
e, danery, ja se ne sjećam kad sam zadnji put doručkovala s mm. vikendom se on budi ko kokoš, a ja se razvlačim po krevetu što više moguuser posted image , a radnim danima on juri da bi stigao i pripremiti mi drva i naložiti peć, ja rješavam maloga za vrtić i tako da na kraju, opet doručkujem sama. uz rr. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1089
15.1.2016 12:27:10   
subby
olaaa!

snjeguljice, iduci pregled mi je 4.2.2016.

noemaa, pijem folnu kiselinu unutar tih vitamina (ima 300 µg)..

Ja sam se sinoc bas naspavala. Noc prije smo legli ranije jer smo morali ustati oko pola 7 da se stignemo razbuditi, jesti i doci do grada jer smo imali termin za rjesavanje poreza. Tako sam ja sinoc vec u 9 bila pospana, ali oko 10 sam se prebacila u krevet i bome do ujutro u 8 sam se naspavala.
Jutros nakon sto sam se razbudila i dok sam pila caj, osjetila sam user posted image kako se bas uzvrpoljio user posted image

Kod nas snijeg zabijelio! Nije puno, ali jos uvijek sitan snijeg pada, bas je lijepo user posted image
Idem sad po med pa malo jos kroz grad prosetati, nadam se da je udobno za gacanje po snijegu. Jedino neki vjetar glasan se cuje user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1090
15.1.2016 14:57:22   
noemaa
subby u snijegu i porezimauser posted image i u finom spavanju, bome.

ja se noću probudim par puta zbog prirodnog zova. user posted image
sad sam izglancala dječju sobu. lijepo podijelila ormare, sve u jednom za bebuška, a u drugom za velikog bracu. baš sam zadovoljna. user posted image

šta vi ostale radite?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1091
15.1.2016 15:11:32   
danery
oj noemaa...

ja sam trenutno nadrkilius,ovaj moj mi digao tlak budalaštinama user posted image
zadnjih tjedan-dva je počeo izmišlati gluparije tipa ostavljanje čaša na rubu sudopera,kao,da se ne mora stalno prati,on ispere SVOJU ćčašu,pa ju nasadi na vrh sudopera kraj suđa za pranje....
ne znam broja čaša koje su se tako razbile,i nemoš magarcu dokazat user posted image
perilicu za suđe je tukca strah otvorit,da ga ujela ne bi možda....
a za ručak sam napravila lignje,pomfrit,salatu,povrće za 3 ljudi,neeeeeeeee,to se sve mopra proždrijet u jednom dahu,što bi ostala mrva,jer se hrana ne smije bacat....
i onda ja fino trebam opet za malu praviti sve komplet...a njemu se spava,i sad prije puta treba odmoriti....

aaaaaaaaaaaa,dođe mi da se obučem u kakvu vojnu krpu i napravim sačekušu user posted image ,pa ga izrafalam onim njegovim kuglicama user posted image ,pamtio bi to za cijeli život....user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1092
15.1.2016 15:20:56   
danery
no ajmo dalje,dosta o mm...fasovat će on tamo gdje ide,pa nek se veseli slobodno user posted image user posted image

ja bila utrgovini,našla hrpu grudnjaka kakve hoćeš boje,oblika,košarica,uzoraka,ni skupi nisu,i kad sam krenula isprobavat,fras sam dobila user posted image
ovaj dubok,onaj plitak,ovaj skupi sve na jedno mjesto pa kao da 2 stomaka jedan nad drugim imam,onaj raširi sisuljke kao mojsije crveno more,između klanac....treći podstavljen da moš na bilo koju dasku smontirat i izgledat će kao balkon....
na kraju sam se baš razočarala,a tako je lijepih biloooo user posted image

ajd makar sam maloj našla zgodne čizmice,kao uggsice,samo sa mekim gumenim đonom,i to još dobila 30% popusta na njih user posted image

sebe sam "ponovila" u zalihu šumećeg mg user posted image ,korektor,turpijicu za nokte i masku za lice....neš ti šopinga,ha user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1093
15.1.2016 21:23:06   
subby
ma nemoj se sekirati, samo opusteno, uzivaj i veseli se radi bebe user posted image
eto, barem si odlican soping napravila ;) moj najdrazi korektor je bio Rosal Clearface, ali sad kad sam bila u Hr nigdje ga nisam uspjela naci, valjda su ga povukli. Kakvu masku za lice si uzela?

ja kad sam danas isla, toliko je hladan i jak vjetar (+sitne pahulje) puhao da sam jedva 10min hodala, na kraju sam se pitala kako cu nazad kuci, pa ne mogu opet kroz to prolaziti, bas je bilo nelagodno, ali srecom pa se smirilo kad sam isla doma user posted image

sjetite se da zapravo mi nikad ne jedemo sami... ja danas jela sama i taman se bebac javio pa sam skuzila da zapravo stalno imamo drustvo user posted image user posted image user posted image user posted image (sad sam nasla prigodnih smajlica pa sam ih sve stavila haha user posted image )

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1094
15.1.2016 21:29:40   
noemaa
Danery-shoppingkraljicauser posted image i vikacica muzauser posted image

Subby, snijeeeeeg!!! I ja bih!user posted image i ja sam primijetila da su povukli neke kreme za lice od rosala...user posted image

Cure,ja ultra kasljem. To ne moze naskodit bebuci,jelda?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1095
16.1.2016 8:04:59   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

snjeguljica_83 - 22.1.user posted image

chrna - 28.1.user posted image

noemaa - 29.1.user posted image

danery - 3.2.user posted image

subby - 4.2.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1096
16.1.2016 8:12:12   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

AD kod nas i ima okidač i nema okidač. Kad joj je bilo najgore, uočila sam da joj smeta kikiriki, čokolada, naranča.... A sad po ljeti kad nije imala ništa, šopala sam je čokoladom i ništa joj nije bilo. Tako da joj nastavljam to davati, u malim količinama jer eto, nije to okidač, očigledno! Naranča je pojačala svrbež i to je to.

A noćas što je bilo.....user posted image Zaspale u 22 i do 2 ujutro sam je mazala 6 puta!user posted image Stalno se češala, svakih pola sata me budila, UŽAS!!! Od onda do 7 i po nije mrdnula, sva sreća... Koža joj nije suha, ne ljuska se kao nekad, već je samo crvena, ali brate mili koji svrbež, baš ju je nešto napalo. Može biti i promjena vremena. U ponedjeljak je bilo olujno jugo i 14 stupnjeva, danas je okrkanska bura i 3 stupnja. Mislim stvarno, za male atopičare idealno!user posted image

Danery, MM isto tako drži svoju čašu na rubu sudopera uza zid, to je pokupio od svojih roditelja. Još se ni jedna čaša nije tako razbila.user posted image Ali ovo za ručak koji si morala ponovno raditi, e za to mu evo: user posted image

Subby, kad sam bila trudna prvi puta, bila sam usamljena u šetnjama, da bih onda shvatila da nisam sama.... nikad više neću biti sama, kud ja, tud malena.user posted image Tako i ti, guštaj u društvu.user posted image

Jučer sam pojela tri žličice nutele, beba je podivljala, micala se kao luda, uživala u šećeru.user posted image A navečer sam pojela dvije naranče, isto je reagirala. user posted image

Noema
, mali ti je sladokusac.user posted image Voli čokoladu, pa tko ne voli!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.1.2016 8:14:18 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1097
16.1.2016 8:26:54   
noemaa
Snjeguljice,jadna emauser posted image je li stanje bar danju bolje?

Ja volim sama setati. To me opusta i odmara mi mozak.user posted image uglavnom psic ide sa mnom,ali i da ne ide, bez problema cu sama, tj.sad sa svojom mrvom.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1098
16.1.2016 8:31:21   
Snjeguljica_83
Noema, da, danju to je totalno drugo stanje! Ako se jednom počeše, i to je to.....user posted image Barem danju da odmorim, ha? Svako zlo za neko dobro.....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1099
16.1.2016 8:42:28   
danery
jutro user posted image
nas dvije spavale ko topovi,bez popratnog hrkanja user posted image
sinoć se moj partizan ponudio da dijete uspava,kao,prije nego ode,i bome okupao ju,al otišao prije spavanja,pa sam curu stavila kod sebe na kutnu,raširile se ko begovi,napravile kino,pogledale snjeguljicu i zaspale ko miševi...
eno sad već pola sata ima crve u turu,pa nije imala mira,nego je zdimila gnjaviti baku da bude trnoružica....e sad već čitaju priču o snjeguljici i ružici,sedam gavranova,čemu li već...

danas popodne je pozvana na rođendan,kaže mm obzirno nek ne idem,jer ipak sam user posted image ,pa da ju ne vodim sama user posted image
ono,skuhaj kavu,spremi kuću,napravi ručak,tralalalalalaaa,to nisam user posted image ....al za grad,jujuju! user posted image da mi ne bi pozlilo,da se ne pretrgnem jadna od druženja....ccccc.... user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bebe
pincirotvajler

nakon kupanja bebu mažete sa

uljem (31%)

mlijekom za tijelo (33%)

ne mažem (35%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!