Snjeguljica_83
|
Jutro! Noć je bila besvrbežna jer Ema jučer nije spavala popodne pa, kad je zaspala za jednu minutu u 22 sata nije više imala snage za ništa. , Danery, koristili smo i mi afloderm, nužno zlo. Ne daj Bože stalno to korisititi jer naravno ekcemi prođu, ali to uništava kožu, stanjuju je, i ekcemi se vraćaju opet i bude još gore. To je začarani krug. A derma je krema koja je za mazanje neošteštećene kože, to će svaka mama reći koja ima dijete s AD-om... Jer kad namažeš na kožu koja je izderana uslijed češanja, dobiješ vrisku. Mi za njegu koristimo lanolin kremu za bebinu guzu, tako da ću mackati obje svoje ljubavi.... Grčeve sam imala u listovima u prvoj trudnoći, tamo kad sam bila 7 mj. trudna, gadnoooooooooooooo.... Usred noći bi me probudilo, ajajajaj i čekaj da prođe, masiraj... Pila sam samo donat što se tiče mg. Noema, u kojoj igraonici ste jučer bili? I Ema je bila u Pikaboo. No, moja očekivanja su se ostvarila. Bilo je prebučno, čak dva rođendana su se slavila, bilo je puno djece koja su starija od nje. Nije htjela ni taknuti lopticu. Sa suzama u očima me molila da bi samo sjedila. Pa ne mogu je pustiti tako i gurnuti u tu gužvu. I tako sam sjedila malo s njom, vidjela je kako je tamo, a vidjela sam i ja. Luda kuća, iskreno, ne sviđa mi se. Više sam za one zabave gdje djecu zabavlja mađioničar, neka teta i sl. Noema, znači, tvom klincu takav način zabave i igre, buke... odgovara? Ne boji se ili tako nešto? Evo, u utorak Ema ide na rođendan blizanaca iz vrtića, trogodišnji šećeri. U igraonicu Zemlja zabave, na Medulinskoj 1. Imaš kakvog pojma o tome? Iskustvo?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.1.2016 7:26:21 >