noemaa
|
snjeguljice, haha, danas ti nije baš bio dan mira. to mi je baš blll, kad ga lijepo uspavam, izguštam si nešto, a ono, za 3 min, aaaaaaaaaaaa... subby, crvenilo, da, i moj je zadnjih dana crven, i sad tek povezujem to sa zubićima... a ja brijala na hladnoću (a drugi put mama ) as, dvaput druženja isti dan?!? ajme, ja kad budem dvaput u tjednu ću slaviti!!! danery, brdo toga što govore dok. i pedići su prosjeci, statistike, kalupi itd... ne se prevše sekirati ako vidiš da je i s prvom bilo prenapuhivanja, da mala lijepo raste., da pedica niš ne cmolji itd... mene danas policija zaustavila. prvi put u životu. i zapisala mi opomenu. jer nisam odmah upalila svjetlo. ah, po danu zaboravim, nego, krenem, maltene sam još u prvoj ili drugoj brzini, pa se sjetim - joj, zimsko doba je, upalim svjetla...ali eto ih... danas čekaju na neoprez!!!! a ništa, napisao mi moj grijeh i ima da budem dobra sljedećih godinu dana. baš sam si mislila kako sam smotana, za što sam ovo zaradila... zato što, DOSLOVNO, nisam imala 5 metara upaljena svjetla!!!! agrrhhhh... ali, to mu je posao i jbg. prijavljujem velik J pomak: danas pojeo/popio par žličica (onih kavenih) bistrog jabučnog soka. i to, ujutro se opet bljakao itd., a onda oko podne prihvatio! ajd, mic po mic... sutra mu ga opet budem dala... pa ako bude ok., onda ćemo na jabučnu kašicu... ali neću se niš previše radovati unaprijed...