danery
|
ola.... mi jučer bile kod fizijatra,mora gospa vježbati,nije ništa strašno,malo je lijeva strana slabija,ali relativno se brzo može popraviti stanje... al mi je digla živac doktorica,što nismo došli ranije,da kako to da se sama ne posjeda,nikako da sjedi jer se naprijed klanja (a ne klanja se,nego je pokušavala dohvatiti igračku,aloooo,i ja bi se preklopila ko školjka da si igračku pol metra od mene stavila ,al ajd....) pa da joj lijeva strana zdjelice malo niža,pa ovo,pa ono,a niiš konkretno nije rekla i na kraju pojeo vuk magare-super je ona s obzirom na otpusno pismo nakon poroda,i da se napredak može već za 2 tjedna vidjeti,i da se može popraviti sve dok prohoda... znam ja da oni ne smiju bubati prognoze tek tako i da to ništa nije sigurno,al mislila sam u najmanju ruku da će joj noga i ruka zakržljane i svakakve ispasti po tome kako su ju gledale,klimale glavama i bacale komentare.... al i to današnje-jel nije sjeko dijete kad njima piše-na vježbe....defekt...bah... ugl...evo madam je olizala cijev usisavača ,sad nema gdje se ne nađe,otplazi ko zmijica....debela zmijica zubi gadno zezaju,cijeli dan njurga i ronda po ustima....