Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.11.2016 9:21:50
|
|
|
|
danery
|
jutro
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.11.2016 16:49:00
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Danery, ostala ti sama s pozdravom jutros! Sinak spava, muž gleda tenis, kćer kod mojih na vikendu. Poslije ćemo do Peveca. MM ima plan i ideju napraviti dvije ladice za igračke koje bi išle ispod kreveta. A ako POLUDIM, kupit ćemo tv jer ovo čudo u sobi ne radi! Htjela sam gledati Vaše lice zvuči poznato... Ali ništa od toga....
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.11.2016 21:12:38
|
|
|
|
subby
|
I jesi na kraju kupila tv? :D Moj se okrece kad mu dodje, al zato nogu ustima dtal o privkaci i to stalno istu. Bili danas na dlikanju za obiteljsku sliku, nijednom se nije htio nasmijati, tek kad je photosession zavrsio hahaha. Al ostali nam igracka kljucici tamo :O Morat cemo pokupit u pon kad budemo isli po slike. Ma polako s dohranom, nije to sad otkuca sat sest mjeseci i odma su spremni polako, nadoci ce :) Nas je maher u stipanju i gurkanju, mira nema. Probala ja po ideji od danery citat cu da ga uspavam... i eto.. poceo kmecati jer mu se jos vise spavalo. Prvo je gledao i slusao, a onda nista :D Uspavaj me, uspavaj me
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 26.11.2016 21:51:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Subby, nismo kupili tv jer cekamo još veće akcije... Mm želi onu od 5000 kn, a ja mu nadjem takvu za 3000 kn. Ma ne dam vise! Ne kuzim razlike.... Mislim da, priča mi o rezoluciji i tako nesto, to priznam, ali ono HD kvaliteta, mah... To su sve nijanse. Meni igra ulogu estetika, kao kod auta. Dakle, mali ti ipak sluša pricu. To je super. Treba im čitati od najranije dobi. Nama se približava vrijeme kad ćemo krenuti s dohranom. To ce biti za sedam dana. Jedva cekam jer ce povremeno moći sudjelovati i E.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.11.2016 21:54:07 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 27.11.2016 15:26:53
|
|
|
|
danery
|
o snjeguljo,tvoj kao i moj s tim tv-om samo da je što veći i nakrcan opcijama i ja htjela eleni kupiti za u sobu,al kad je on stao brondati i birati one od 5 milja,ja popX ma što će njoj za crtiće kakav space shuttle,bolje onda laptom pa mir... ja OPET solo s malom....velika na rođoš otišla,a mm se izgubio ko magare u magli nekim poslom... krepana sam,pijuckam kavu,klopam štrudle i kontam kako ni adventski vijenac smontirala nisam
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 27.11.2016 16:02:08
|
|
|
|
subby
|
Haha, "mi" si za Bozic nabavili ps4 :D prije sam ja to igrala, al sad sam rekla necu stici, a i radije bih neku kniihunprocitala, ali ako ce ga igrati nek izme posto je ionak bio na popustu. Kakve strudle danery? 😍 Ja moj vijenac smontirala danas. Ok je ispao, neki ukrasi oko svijeca su jestivi pa cemo vidjeti koliko ce dugo stajati tu. Kakvo vrijeme kod vas?
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 7:44:56
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro Mrzlo je! Deset__ stupnjeva, ali uz buru osjet je jedan! Sutra ce osjet ići u minus, brrrrr! Barem ce biti sunce!!! Subby, ja imam kupovni adventski vijenac, koji mi je jako drag jer je kupljen u jednim posebnom gradu. Jednom sam ga pravila, ah ono je tu posla, ne bih se s tim zezala, i ovako jedva stignem neke stvari.... I pri tom prostacim. N se budi noću svakih sat, to vise nije iznimka, postalo je pravilo. Pisano i nepisano.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.11.2016 7:50:13 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 8:50:07
|
|
|
|
danery
|
ola mi spavale do pola 8,ja se probudila u krevetu velike cure ,pa se sjetim da se ona prebacila tati dok je mala u 4 sisala...ma nema veze,glavno da smo se fino naspavale evomadam operira po podu i sluša cmc,pokušava puzat,al tur baš i ne ide prema gore,pa više bubnja nogicama po podu ,al ajd,trudi se....ala mi se pod u dnevnoj cakli kako ga je oplazala zna dijete da je red pred božić nabacit glanc (mada mene to baš i ne dira,očistim kao i inače)...
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 9:18:54
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Malac još spava. Kako sam već u 6:30 spremala E za vrtić, od onda sam budna... Mali se isto tad probudio i nakon pola data sam ga spavala. Kuham ručak.pa cu kad bude imao spavanac i ja spavati. Svu me isisao, cijelu noć....ne znam.sto.znači imati bebu.koja prespava noć... Danery, bas mi.drago čuti da.se netko naspavao.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.11.2016 9:20:40 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 9:32:23
|
|
|
|
danery
|
joj snjeguljo,ova moija je preko dana pala na mx 2 sata,i to svako malo mijenja al ajde,sama se zabavi,pa prođe bez velike nervoze....moje starija me ižmikala deranjem i njurganjem za vijeke vjekova,toliko zahtjevno dijete je bila ali što je-je,spavala je po 3x dnevno po sat vrenema i cijelu noć od 2. mjeseca,tako da... meni je noć prespavana ako se budi 2x sisati kod nas nešto maglovito bilo,sad se razbistrilo,ali hladnjikavo....taman za šetnju kasnije malo do dućana da nam nos friškog zraka nanjuši ja našla neke kuglice od kartona i male lampice,pa sam kod cura na vrata okačila da im je ukrašeno bar nešto....usisala dok se mala igrala,sad posložiti veš i krevete i raspremiti kuhinju,pa mogu dalje.... popodne sam se naručila na čerupanje batkova i bikini zone,bož' pomozi....najsmješnije što mi na desnoj nozi trč trč pa dlaka,a lijeva ko kaktus....izgledam ko vukodlak sa hormonalnim poremećajem
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 13:45:40
|
|
|
|
noemaa
|
vidim spavanje, nespavanje itd...vas muči. mah, ja sam već od N naviknuta na nespavanje, pa se više ni ne mučim time. gledam da, kad god mogu, po danu odspavam bar sat vremena uz ovog malog miša. najčešće je to ona prva jutarnja tura spavanja... sinoć i preksinoć bilo radno. preksinoć veliki povraćao svoj krevet, mene, pločice, sebe... presjela mu pizza... to već drugi put. ona kupovna. drugu noć mali micek isprepišan, ajmo, isto akcija, mijenjanje naših plahti, mm svoju pidžamu, njega cijelog... tako da sam si odspavala 40 min tu jutarnju turu s J i malo sam došla k sebi. sad J spava drugu turu, i nadam se da će potrajati (mada obično bude suprotno kad se tome zdušno nadaš)... danas sam OPET sama cijeli dan s klincima... mm OPET popodne radit... toliko o tome da učitelji ništa ne rade, tj. da rade 4 sata dnevno. pa sutra opet tako. uffff... no dobro, nećemo se žaliti, svaki posao ima svoje pozitivne i negativne strane... cure koje imate veliku djecu, planirate nešto kreativno s njima raditi povodom zimskih radosti? onako, da vam lkjepše prođe zimsko vrijeme? mi smo prošle godine radili ukrase za bor... ali sad bih nešto drugo, smišljam ideje...
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 14:04:49
|
|
|
|
as1403
|
Dan i od mene Mi smo ok.. samo sto meni opet kasni 16 dana test sam uzela negativan je...pada da hoce vise doci... Njih evo uspavljujem...nadam se da ce zaspati dok zavrsim s tipkanjem haha Mi smo ok sa spavanjem cica jedan do dva puta kako kada... Danas smo papali jabuki krusku i bananu.. sljedeci tjedan sistematski. Bas me zanima koliko je dug i tezak.. Noema koje pelene koristit? Mi smo s Pampers imali problema kod A... izdrzi sama s djecom..mi imamo neki svoj ritam tako da nam je super.. Snjeguljo nadam se da ce to spavanje doci na svoje.. Subby kako ste vi s papanjem? Danery svaka cast. A H se trudi kao i I slda guza bude gore hahaha
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 14:37:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Mom dosadile igračke i dnevna... Sad smo u spavaćoj, on na komori za presvlačenje golih nogu gricka stopala. To mu je sad ok, tamo u dnevnoj je bio nezadovoljan. Idemo jos malo po E u vrtić. Jutros se jedva dignula, bas me zanima kakvu cu je zateći. Zna odmah rezati ns mene... Noema, cijeli ljeto sam bila.sama s klincima pa znam kako ti je... Bilo ti je veselo noćas... As, jesu zaspali? Nesto ti se zbrckao ciklus. Ali bitno da si test napravila! Noema, lani sam radila cestitke. Tako ćemo i ove godine. E ih bas voli raditi....i I ds, kupit ćemo novi bor. Bio bi red; nakon pet godina, imamo neki za prvu ruku.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 28.11.2016 14:41:42 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 15:02:56
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, baš dobra ideja - čestitke. to ćemo moći. tj., N. as, pa vi se ne kontracepcirate! možda bi ipak bilo dobro da još koji mjesec vodite brigu o tome dok se tijelo ne odmori. to i ginekolozi savjetuju... no dobro, svatko zna za sebe najbolje. uglavnom, ono što sam, uz to, primijetila... nije vam dosadno, tebi i tm. jaoj, to je nama trenutno grozna točka... umor, djeca... ni ne stignemo se sebi nešto posvetiti. s prvim nam nije bilo tako, ali sada već je mrvu teže. no tješim se da je to samo faza... mio još ne papamo. štrajk. a tvoj as, već praši sve u 16!!!
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 21:18:42
|
|
|
|
danery
|
hjoj,drnde za božić,hehe.... mi smo svake godine nešto čeprkale....prošle smo pravile ukrase odkartona,vate i pak papira....dobila davno neki papir sa šarenim krugovima i u svakom kružiću neki lik,djed mraz,pingvin,sob....pa je mala rezala to,a ja krugove od kartonske kutije,naljepili sličice u sredinu i okolo vaticu,eno baš sam danas našla.... sadsam si napravila ruže od novina i našpricala zlatnim sprejem,pa ću nešto od toga sprčkati.... u vrtiću smo radili od papira i salveta ptice,jako lagano,a mogla bih sa curom i ove godine koju za bor... snjegovići od salveta isto.... sinoć smo jeli pistacije pa smo silikonom ljuskice uljepili u cvjetiće sa 5 latica,u sredinu kakvu perlu i djeca pofarbala lakovima za nokte.... ova moja prdilda me dotukla jutros,do pol 11 niš sisat,na kraju posukala 2 dcl ad-a i pala u nesvijest na 2 sata,a ja kao da sam orala i kopala dok je zaspala....
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 28.11.2016 23:00:18
|
|
|
|
noemaa
|
Danery,na sto ste lijepili te cvjetice od ljuskica? Cini mi se bas fora... Bi li se mogli farbat glitterom i nekakav okvir za fotkice napravit? Bas bih probala,taman imam doma pistacije... Nama nestala struja,vec treci put od 19h. Eto sto znaci bura.
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.11.2016 8:06:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Da vam mahnem malo Vidim rade se rukotvorine za Božić i ja heklam kuglice za bor Bebači postaju svojeglavi ,počeli delat probleme...takav nam je horoskop Mi još mjesec i 10 dana i imamo prvi roćkas,opće ne znam kud je ta godina prije proletila Stavite u album kaj ste delale za Božić da se malo hvalimo ja bum stavila kuglice kad ih poštirkam i stavim mašnice
< Poruku je uredio lidac0605 -- 29.11.2016 8:12:58 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.11.2016 11:20:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Puno pozdrava svim mamicama i sad već velikim bebačima! Malo uskačem jer želim napisati: SRETAN ROĐENDAN draga moja Snjeguljice! Neka ti se ostvare sve želje, a ja ti najviše želim zdravlja i sreće te da ti dječica uvijek budu vesela i zdrava!
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.11.2016 11:32:53
|
|
|
|
danery
|
ola ooohohoooo,pa mi tu cicu slavljenicu imamo dakle snjeguljo,sve najbolje,što više spavanja,i što manje za..frkavanja od strane tm-a,potencijalnih baba i inih strina http://www.wishescollection.com/wp-content/uploads/2014/08/funny_birthday_quotes_wishes.gif
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.11.2016 12:25:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hvala, cure! Pa za poklon sam dobila kvar na oba auta koja imamo... Sva sreća da sam jučer bila u DM-u i odabrala si šminku, od svega pomalo, da se uljepšam. Evo, svima parče čizkejka (čitaj: komad kolača od sira)
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 29.11.2016 23:01:22
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljo,ti bar kad popravis auto,budes mogla vozit. a ja izgubila kljuc garaze. a auto unutra
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.11.2016 8:01:55
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema,.ja ne zelim voziti... Znaš ono kad netko nesto ne želi i nr voli... Kao tvoj J kasice. Ispostavilo se da kvar na jednom zapravo nije bio kvar. Srećom! Ostaje drugi za popravak. Ajme, sto ćeš sad kad nemaš ključ? Jel ti ljut muž? Noćas se malac.budio još češće. Noema, jel se tvoj i dalje nasisava noću često? Podojim i treba mi deset_ min da zaspim, svakakve misli mi se motaju glavi, kad eto ti opet njega! Spavao je bolje kad je bio novorođenče....
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 30.11.2016 8:13:27 >
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.11.2016 9:29:36
|
|
|
|
danery
|
helooou mi po starom,digla se u pola 7,sad već zaspala...kodnas to kao bingo,par dana ovako,par onako....uglavnom veselo danas velika ide s vrtićem na plivanje,pa to su bile pripreme kao da na olimpijadu ide nakanila ona i onu skalameriju na napuhavanje nosit,pa nabraja rukavice,šlauf,koju loptu,čamac skoro,ja ono alooooo,tamo ste sat vremena,dok ti to napušeš,gotovo zapravo imaju školicu plivanja.čisto navikavanje djece na vodu....volim da ide,al su nam bazeni daleko,pa nam treba ihaj jahanja do tamo i nazad,inače bi ju pisala na plivanac pa nek se rekreira.... preko ljeta obožava se bacakat u našem bazenu....mm bio kontra da kupimo,e sad kad je dupe umočio i on,odjednom trebamo i veći kod nas hladno....sunašce sjajucka,ali brrrr ja sve čekam da procurim,samo ne danas....naručena u 6 na masažu,nadam se da će me netko dobro izgnječit,sva sam pokočena u ramenima....
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.11.2016 10:50:55
|
|
|
|
as1403
|
Jutro ili dan haha Evo I se probudio nakon prvog dnevnog spavanja sada ce papati pa cemo negdje djir. I ja sam procurila dan nakon testa haha neka sam haha.. mi smo se uvijek cuvali kad treba hmmmm onda van haha.. ne da se meni te pilule nisam nikada pa neznam... snjeguljo nadam se da ce to ubrzo proci s tim nespavanjem.. danery super za plivanje to je odlicno... noema kako ste vidi ide li s kasicama na bolje? subby di ste?
|
|
|
|
RE: Proljetne mame 2016. 30.11.2016 11:08:49
|
|
|
|
subby
|
Evo uzivamo. Sad jutarnje spavanje odradi u nosiljki i ja onda fino odradim meditaciju jutarnju u miru. Bas mi je to falilo, sad sam bas sretna. Jucer smo isli po slike s photosessiona. Lijepe su, jedino se on ne smije, samo mm i ja haha.. al sta ces. Ja sam prije pilule, al su mi hormone znale zeznuti pa sam bila ajme osjetljiva. Sad dojim pa nista, koristimo kondome.. Nisam ljubitelj, al sta ces, kad ti dodje moras se nekako zadovoljiti. Jutros -5! Sunce, al cekam da bude iznad nule pa cemo u setnju. Jel se vama drzanje promijenilo? Meni se cini da sam prije trudnoce imala ljepse drzanje i puno ljepsu straznjicu, sad ne znam gdje je.. vjezbam, valjda ce se vratiti uskoro, svasta.. Snjeguljice, sve najbolje sto si sama pozelis! :) Provedi ga u miru i zabavi, nek bude tvoj dan :)
|
|
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!