noemaa
|
evo i mene.. ma veliki bio doma par dana jer je bio prehlađen pa sam imala manje vremena, premda je prošlo dosta dobro... osvijestih se kako imam dobro dijete... ujutro bi ga mm sredio i on bi na kauču uz crtane pod dekicom igrao se legićima dok mu se majka ne bi izvukla iz kreveta. prvo jutro sam si rekla - čujem neki šum, možda se N budi pa jurim u primaću da se ne počne derat i probudi malog J. kad dođem, a on u odjeći, igra se po tiho i kaže: o, si se probudila mama? srce moje, on je bio tih... a niti 4 godine! i ja ih zajedno uspavljujem kad smo svi skupa, baš kao i as. malog u rukama i šššš, a veliki leži u svom krevetu, i drži okice zatvorene i tako zaspe jedan, onda se ja s manjim povučem u našu sobu i tamo nastavim uspavljivanje i mir s obojicom. ma kako bih drukčije inače?!? snjeguljice, jesu prošle boleštine i prehlade konačno kod vas? ajme dok počnu, nikako im kraja... ti se baš boriš sa spavanjem. ma jednostavno treba prihvatiti da će s bebama biti svakako, svaki im je dan drukčiji, nekad bolje, nekad gore, i onda nam je lakše... danery, kod nas najavljuju kišu još danima, a kod vas sunce! zavidim premda, mi i po ovom ljigavo vlažnom vremenu šetamo... glavno da nismo stalno u kući... subby, ooo, jaknica za polarne zime!!! nema da malom mišu bude i najmanje hladno cure, moj je počeo sjediti, svakim danaom se sve više održava u tom položaju i uživa! kadga spustimo, ajme, koje dreke!!! i, neće pa neće kašice! ni blitvu, ni mrkvu, ni kruškice... ništa, budemo opet probali sljedeći tjedan! sad idem smilsit neki ručak, ništa mi se ne da, ni nemam neki izbor... tata mi donio karfiol pa idem izguglat koj jednostavan recept...