|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
21.11.2016 14:08:17   
Snjeguljica_83
Subby i moj voli biti gol. Ostavim ga u peleni i boduju par minuta i tada si voli dizati noge i stavljati stopala u usta.

As, kojim redoslijedom uspavljujes djecu? Ili ti to možda istovremeno? Na koji nacin ih uspavljujes? Koliko im treba da zaspu?

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 576
21.11.2016 14:34:42   
danery
i ja svoju ostavim gologuzu kratko,ihaj veselja user posted image eno ih obje zaspale,mala natrpana ručkom i sisala,a velika nije htjela jesti sada....nisam forsala,štedim živce user posted image ajde makar nije više povraćala....

bile smo vani dobra 2 sata na dvorištu,došla mi kolegica s posla pa smo popile kavu,mala grajala u kolicima/na krilu,a velika ganjala mačiće po dvorištu...

uspavljivanje?ja i danju i navečer ako su obje kod kuće za spavanje pričam priču,evo baš maloprije ispričala carevo novo ruho...mala brzo zaspe,velika kako kada,ali bez problema.....pusu dam i adio....

< Poruku je uredio danery -- 21.11.2016 14:35:45 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 577
21.11.2016 20:15:35   
as1403
Vecer
Danas sam vec bila tipkala pa nista nije proslo haha
Subby i moj voli biti gole haha
Snjeguljo nadam se da ce prehlada brzo proci..
A sto se tice spavanja zajedno ih uspavam. Malog ljuljam A arian lezi i tako im pricam pricu i oni se komiraju haha..a vec su stekli tu naviku kada ideu zajedno da nema zezanja s mamom haha. 5 do 10 min im treba kako kada..
Danery ja se samo smijem nacinu na koji ti to sve opisujes i koje rijeci upotrebljavas.. nemoj se ljutiti...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 578
21.11.2016 20:30:19   
subby
Haha i meni super kako danery sve alikovito opise, di se svega sjetis za usporedbu user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 579
21.11.2016 21:21:16   
danery
ma as,šalim se ja user posted image ne plaši se,ne grizem (osim po avliji user posted image )

bah,ma kad ovako opišem,i meni bude na kraju smiješno,pa mi lakše,inače bih si živce izjela....

zar niste čitale temu SLONOVI U STAKLARIJI?tamo vam je puno toga pojašnjeno user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 580
22.11.2016 7:25:30   
Snjeguljica_83
Jutro!

Koje simultano uspavljivanje iz snovaaaaaa!!! Danery i As, skidam kapu!
Onda je problem u meni i mojih lošoj organizaciji! A uvijek sam mislila da sam tip top po tom pitanju, inace u životu.user posted image

Danery, bas, kad tebe čitam umirem od smijeha!
Naročito kad pišeš o TM!user posted image

Sad cu ureknuti citavu stvar, ali: moj malac je jučer CIJELI dan bio dobar, kao druga beba! Kai da mi se želi iskupiti za noć.prije i reći: oprosti, mama, bit cu dobar.user posted image

Ima tri dana.da sam uspjela produžiti popodnevni spavanje: podojilm nakon sto se za 45 min budi i ostanem uz njega, tako on produži.... Ma on bi spavao, samo da je netko stalno pored njega...

Prehlade idu na bolje. Živio usisavac!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.11.2016 7:30:33 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 581
22.11.2016 7:33:08   
Snjeguljica_83
Kiša pada.....Nije dugo. user posted image Neka prestane, zelim ići u šetnju!

Kako je kod vas vrijeme?

Subby još je pretoplo za novu jaknu?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 582
22.11.2016 8:10:17   
danery
jutro user posted image
mi se fino naspavali,hančida otkinula noću komadu user posted image
vani neko sunašce virka,fino za van user posted image

gospa se bacila na pod,otkotrljala s podloge i sad se dočepala kabla vetilatora,pa proučava....bit će red intervenirati....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 583
23.11.2016 9:19:49   
danery
olaaaa user posted image opet nigdje nikoga :P

kak ste,jeste se naspavale,kako klinci?

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 584
23.11.2016 13:27:02   
noemaa
evo i mene.. ma veliki bio doma par dana jer je bio prehlađen pa sam imala manje vremena, premda je prošlo dosta dobro... osvijestih se kako imam dobro dijete... ujutro bi ga mm sredio i on bi na kauču uz crtane pod dekicom igrao se legićima dok mu se majka ne bi izvukla iz kreveta. prvo jutro sam si rekla - čujem neki šum, možda se N budi pa jurim u primaću da se ne počne derat i probudi malog J. kad dođem, a on u odjeći, igra se po tiho i kaže: o, si se probudila mama? user posted image user posted image srce moje, on je bio tih... a niti 4 godine!
i ja ih zajedno uspavljujem kad smo svi skupa, baš kao i as. malog u rukama i šššš, a veliki leži u svom krevetu, i drži okice zatvorene i tako zaspe jedan, onda se ja s manjim povučem u našu sobu i tamo nastavim uspavljivanje i mir s obojicom. ma kako bih drukčije inače?!?

snjeguljice, jesu prošle boleštine i prehlade konačno kod vas? ajme dok počnu, nikako im kraja... user posted image ti se baš boriš sa spavanjem. ma jednostavno treba prihvatiti da će s bebama biti svakako, svaki im je dan drukčiji, nekad bolje, nekad gore, i onda nam je lakše...

danery, kod nas najavljuju kišu još danima, a kod vas sunce! zavidim user posted image premda, mi i po ovom ljigavo vlažnom vremenu šetamo... glavno da nismo stalno u kući...

subby
, ooo, jaknica za polarne zime!!! nema da malom mišu bude i najmanje hladnouser posted image user posted image

cure, moj je počeo sjediti, svakim danaom se sve više održava u tom položaju i uživa! kadga spustimo, ajme, koje dreke!!! i, neće pa neće kašice! ni blitvu, ni mrkvu, ni kruškice... ništa, budemo opet probali sljedeći tjedan!

sad idem smilsit neki ručak, ništa mi se ne da, ni nemam neki izbor... tata mi donio karfiol pa idem izguglat koj jednostavan recept...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 585
23.11.2016 13:33:38   
danery
zdravstujte,drugarice noemaa user posted image
ja malo zjakam dok se skuha lanč,krknula rižoto u ekspres lonac....
mala zaspala u kolicima i drijema li drijema upakovana u vreću,polusjedećke....
a ja se vodim onom dobrom starom NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA user posted image jer da ju pomaknem,ode mast u propast,skakat će po meni dok ne dođu ovih troje s posla i iz vrtića user posted image

popodne idem sa velikom na ples,malo ću zraka uloviti samo za sebe user posted image jest da smo bile dobra 2 sata hančida i ja vani,na dvorištu pile kavu,išle na pijacu i u trgovinu,al....solo je solo user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 586
23.11.2016 13:53:12   
noemaa
dakle, i tvoja je u poluležećem položaju u kolicima? i moj od neki dan. jutros mi isto zaspao u šetnji tako u kolicima i kad smo došli doma, bome sam ga tako ostavila u našem mini dvorištu, tj.ispred ulaznih vrata. vrata sam otvorila i od hodnika i tako sam ga mogla vidjeti, a ja se bacila na brisanje prašine u dnevnom i usisavanje. skoro sam sve uspjela odraditi user posted image mislila sam mu spustiti naslon u ležeći da mu bude ugodnije, ali kao prvo - to ne znam, a kao drugo, imaš pravo, danery, do not touch the lion user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 587
23.11.2016 21:06:09   
subby
Jest Snjeguljo, pretoplo je, skuham se.. danas opet bio krasan dan, bili u set_nji i uzivali. Prije tri dana se poceo okretati na stomak sam i ne znas tko je sretniji kad se okrene, on ili ja. Odvali se smijati od srece i mase rukama ai nogama dok lezi na stomaku i kad se umori samo glavom ljos na strunjacu. Uzivamo uzivamo, zabavljamo se.

Prebacio si se popodnevni dvosatni spavanjac na oko 5-6. Ja sretna haha.

Stigao nam umjetni bor za Bozic, kupila sam kukice, kuglice imam od prije tri godine pa ce posluziti. Imam cak dva adventska kalendara, sastavljam adventski vijenac posto vec sad u nedjelju krece prva svijeca. Bas se veselim nasem prvim i najboljem Bozicu ikad! Jedino ovo vrijeme ne ide nikako uz to, ne mogu de uziviti nikako. Al neka je, uzivamo sto vise vani barem :)

Normaa, bas ti je dobar mali, kak volim tako sto cuti.

Danery, tvoja se rasirila i zauzela cijelu kucu vidim user posted image

< Poruku je uredio subby -- 23.11.2016 21:07:05 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 588
24.11.2016 11:12:08   
Snjeguljica_83
Evo me. Bili na uzv kukova. Sve ok. Bio je najveći i najstariji frajer. Sve bebe do tri mj. Vise cura nego dečku. Izbor snahe na pretek. :D

Prehlade prolaze. Mene ubi ovo jugo! Danas sam se preznojila bezbroj puta. Evo i sad kući mi je vruće....

Moj N ne preuzima inicijativu pa ga potičem. Stavim igračku lijevo ili desno od njega, onda se pokušava okrenuti na bok. To mu ide. Onda ide i dalje od toga, nekako se okrene na trbuh. Na jednu stranu mu ide bolje.
I tako, vrtom ga, okrećem, pokazujem mu mogućnosti i nakon dva dana vjezbe, već je krenuo malo sam.

Sad spava.u kolicima. Funkcioniramo ovako: ako cim zaspi dodjem kući, nastavi spavati. Ako hodam pola sata, a on spava, cim didjem, probudit ce se. I zato, cim zaspi, eto mene kući....

Noema, kad je N bio manji, spavao je duže pa sam oko 15 h imala pola sata ze E, za priču i uspavljivanje. Ona je htjela da samo ja ležim pored nje dok ne zaspi. Ovaj tvoj način je super, ali moja kći je priča.za.sebe. :D

Sretno s pokušajima.dohrane!
Ovaj moj me samo gleda dik jedem i mase rukama u nogama! Sav je uzbuđen!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.11.2016 11:24:13 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 589
24.11.2016 11:25:49   
Snjeguljica_83
Koliko gresaka u pisanju!user posted image

Skuzajte!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 590
24.11.2016 15:48:48   
noemaa
prijavljujem: šest mjeseci i pet dana, kašice i dalje ne želimo!!!user posted image

idem vas čitati...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 591
24.11.2016 16:44:50   
Snjeguljica_83
Noema, a jooooj bas mi je.žao... N ti nije bio takav?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 592
24.11.2016 18:14:12   
danery

IZVORNA PORUKA: noemaa

prijavljujem: šest mjeseci i pet dana, kašice i dalje ne želimo!!!user posted image

ma ne sekiraj se,da mu štogod fali kraj sisanja,već bi se bunio,pomalo će prihvatiti...
moja opet svaka 2 sata traži sisati/jesti kašice,kao provalija user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 593
24.11.2016 22:04:01   
noemaa
Danery, upoznaj svoju klopildu s mojim neklopildicem. user posted image ma ne sekiram se,vec mi je cudno.
Kako ti kazes, snjeguljice, i moj J sve mjerka kad jedemo.cini mi se da samo sto ne kaze daj ovamo klopu.user posted image a onda mu ja i dam,a ono, sipak.user posted image
Ne,noa mi je bio suprotnost. Prvi put kad sam mu dala kruskicu,bila mi namjera 1-2 zlicice,cisto za upoznavanje s necicoidnom hranom. Ne da ih je smazao iz gusta,vec popapao cijelu casicu... A ovaj...duri li se duri i vrti glavicom. Nista,pokusat cemo opet za koji dan...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 594
24.11.2016 22:08:00   
noemaa
E,u cemu i pod cim vam spavaju klinci za vrijeme ove juzine? Stariji mi je znojan svaku vecer,mada je temp.u sobi 19,5°.user posted image ima potkosulju i pidzamicu i carapice koje skinem kad zaspe. I poplun,ali neke srednje debljine. I onda kosica sva mokra. Onda mu makbem poplun i stavim deku samo na sat,dva. Pa vratim poplun jer idemo i mi spavat i vise ne grijemo pa kontam da je mrvu i niza temp.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 595
25.11.2016 7:39:45   
Snjeguljica_83
Noema, radim isto kao i ti i takodjer joj je ujutro mokra kosa. Meni bude taman, ali ja sam zimogrozna, s njoj srca kuca kao u hrcka. A ne znam, cekam da zahladi. Btw, ona se stalno otkriva. Prije.sam isla par puta noću pokrivati je, ali sad ne jer je toplije.

Noćas je N spavao tri sata u komadu, a onda se udio svakih sat, onda opet produžio na dva sata. Bila mu glavica mokra. mozda od vrućine se i vise budi. Evo, nisam vise pored njega pa spava. Valjda mu je hladnije...

Danery, dobila.si natrag svoju sisoljubicu. I ja bih neproblematičnog sina, aaaaaa da se vrati!user posted image

Naravno, sad spava, a ja budna. Dosta bezobrazno.user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 25.11.2016 7:43:50 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 596
25.11.2016 12:34:34   
danery
Ola :) mi danas budne od 6....napola sam toootalno....jos isle u bolnicu na kontrolu kardiologu,Hana je imala malu rupicu i sum na srcu pri porodu,sve je nestalo, nalaz savrsen user posted image stigle kuci,babe na avliji,a ona taman zaspala....na se fino okrenula,odvezla ju do kafa,sjela na terasu van i popila kavu dok se ona naspavala...
Al kad smo kretale u bolnicu,ludi taksist skoro otisao bez mene,tj.skoro me zatepao tukac user posted image
Stavljam jaje s malom iza,jos kopcam,vrata otvorena,meni pola tijela u autu,noge vani,a on daje gas....ja podviknula kuda ce,a on PA JA MISLIO DA STE USLI....uopce pogledao nije user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 597
25.11.2016 13:35:12   
noemaa
Danery,haha,koji taksistuser posted image ti je bar spustio koji km? Jesi ga pospotalauser posted image

Snjeguljice,dakle i ti si frikusa ko i ja s pokrivanjemuser posted image sad mi je lakse...

Uf,kad ce vise zimsko suncanp vrijeme?!?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 598
25.11.2016 14:01:48   
Snjeguljica_83
Noema, kako dojim kao blesava po noći, puno pijem i često piskim.user posted image i kažem si: pa kad sam već budna, idem do E pokriti je.

Rucala sam, odgledala sapunicu, sin kakao, presvukla ga i evo spava. Ja dežuran pored njega, tako da mu malo produžim spavanac.

I ja jedva cekam sunce! Sutra kreće bura... Valjda, ako im je vjerovati.

Danery, ajme koji taksist!user posted image

Sto radite?

Ako mi se prispi, možda i ja ubijem oko.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 599
25.11.2016 14:39:42   
danery
ma noemaa....akoro sam ga ja za glavu skratila,došlo mi da mu firmu nazovem pa se pođalim,mislim,aaaalooooo,kako ne provjeri,jbt,pa nisam ni ja mrva....mogao mi magarac nogu najmenje pregazit,onda eto problema....
onda sam se nekako skulirala,reko' ajd možda je umoran,ima loš dan,šta ja znam,al opet....otvorena vrata,nevezana beba....wtf??naravno da nije ništa skinuo....dobro je na kraju sve prošlo-srećom....

mala zaspala,ja joj pristavila lanč-malo špinata,tikvu i rižu,malo ću maslaca umiješati i super...
moji na poslu,sveki kod kuće zapravo....evo moram ju pohvalit,ponudila se da malu čuva,a mi da sa velikom odemo u kino,a i bome mi isprintala neke stare dokumente i seminare za posao što su na starom kompu bile...
ma...što se tiče organizacije,majstorica je bez premca user posted image
baš mi drago što sam joj prijepodne predložila neku masažu da se malo opusti,veli ona rado bi išla,ali ne bi sama,pa ćemo idući tj.skupa user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!