|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
17.11.2016 16:21:20   
as1403
Nigdje nikoga
Oni spavaju od 2 i 15 ja odmaram..
Samo mi se jede slatko haha a jucer me mucila zgaravica kao u trudnoci haha, pa mi je proslo kroz glavu da nisam trudna haha.. jos mi je rano haha.. a imam trenutaka kada pomislim joj dosta je, tko ce jos jedno... ali ipak vise prevladava zelja za jos jednom bebicom. Idelano bi bilo kada I 3 godine..
Danas je probao malo bananu opet nije bio odusevljen haha.. ali bolje je izgledalo nego s jabukom...

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 551
18.11.2016 19:45:34   
danery
večer user posted image
as,spavaju li dečki pa škicaš user posted image
ja i hana same,mm otišao u boj,a velika je kod mojih na vikendu....uživamo sa sveki,lajsamo po vani,deremo po sladoledu i kolačima user posted image

kako ste,što ima novo?

Snjeguljice,pitala mamu za vreću,ona je sve isti dan proslijedila dalje kad smo joj predali user posted image baš mi žao,još tuka pakujem i kontam bi li ili ne bi ostavila kod sebe,i uvijekbude tako kad nešto dam,onda mi treba....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 552
18.11.2016 20:32:41   
as1403
Vecer
Spavaju da danery.. ma vidim nema nikoga da sama sebi opet pisem hahaha
A vidis nisam tebe skuzila haha
Ma uzivak sa sveki sta ces haha bar imas s kim. Ja sam sama kao i obicno. Evo gledam tv i tako...
Smisljam rucak za sutra... I cu jabuku i bananu opet dati.. to dijete uopce nije zainteresirano za hranu haha..jest dok mu ne dodje u usta a kada dodje ono face strasne haha...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 553
18.11.2016 20:36:43   
danery
ajoj,blago tebi sa nejelicom user posted image ova moja opet kad navali,samo da joj je glabat....al kad se nasiti,ćuš! rukom žlicu,katanac na gubec i amen....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 554
18.11.2016 21:39:56   
Snjeguljica_83
Evo i mene...
E opet htjela na vikend kod mojih pa smo je pustili. Bilo bi glupi ne iskoristiti samocu pa... Znate već!user posted image
As, i ti još jedno, hehe....user posted image MM i ja se i zezamo i ozbiljno raspravljamo na tu temu... Tko zna... Kad dodje M, nećemo paziti pa ako dodje....

Danery nemoj da ti bude krivo. user posted image A znaš da tako bude u životu: čuvas nesto i ne treba ti, a onda baciš i pomisliš joj da nisam barem bacio, bas mi treba.user posted image

Znate sto? Nitko u skupini u vrtiću nije dobio vodene kozice, tako da.E nije nikog zarazila. Kako je to moguće? Njih je 20, pa zar su svi preboljelli kozice? Vrlo čudno...

Cure, ne spominjete sistematske za bebe. Kad idete, jeste bili, kako bebe napreduju... Dužina, težina... user posted image

N se usporava prirast, mislim sasvim je očekivano jer pocinje biti aktivan... Zeza s.dojenjem i tako. Kad krene dohrans, taj ce gustafi, ajajajaj..

As, banana... Zar ne ide ona od 7.mj.?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.11.2016 21:58:56 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 555
18.11.2016 23:03:25   
noemaa
ja dala blitvu gosponu. jučer jeo, danas ni primirisat... radio face bljak bljak i kao da će povraćati (a još sam danas "zasladila" blitvu svojim mlijekomuser posted image ), ništa - nismo forsirali...

snjeguljice i as, dakle, treće je već na putu user posted image user posted image baš uživate, ha!?! mi smo gotovi s time. malo nažalost, mm je jedva pristao i na drugo, a i ja ipak imam neke godine... no sretna sam i s voim, glavno da nije jedinac moje dijete. ipak je lijepo kad imaju brata/seku... user posted image

danery, tvoja klopilda, ma budi hepi... barem nemaš brige da će ostat gladna. user posted image

moj veliki opet nešto kašlje, po danu manje, sad kad spava noću, ajmeeee... samo da nam se maleni ne razbudi, za sad ima dosta dobar san noću... jučer bio na cijepljenju i sljedeći pregled u siječnju, dakle, s 8 mjeseci. gospon je ful aktivan, prevrće se, gmiže u rikverc, voli sjediti i s visoka gledati...
jučer prospavao čitavu noć u svom krevetiću, samo je triput cicao!!! inače, kad krene svakih sat i pol, onda si ga prebacim k sebi i mir....

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 556
18.11.2016 23:05:08   
noemaa
i što se tiče asine banane, ma mjesec dana gore dole, nema tu mnogo razlike... bitno je jednu namirnicu tjedno, max.dvije, čisto da se vidi ima li reakcije, i to je to. tablica ti je samo okvir koju si dobila. pronjuškaj i druge, vidjet ćeš da se razlikuju u puno namirnica...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 557
19.11.2016 7:13:26   
as1403
Jutro
Ma vi to snjegulji ozbiljno krecete u akciju... ja bi ali ne jos haha iako me mm zeza da je na putu.
Po istoj tablici sam i A isto i banana, kruska , jabuka i riza moze u 6 mj. Ma i ja sam ih sto vidila i isto se razlikuju. Nama je sistematski 5.12. Pa javim.. ma I je bas buco debeljuco..
Idem uzbuna..

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 558
19.11.2016 7:55:54   
Snjeguljica_83
Jutro!

A znala sam da sam u krivu sto se tice te banane! user posted image Pa da, zavisi koju tablicu gledaš, ima vise pristupa.

As, ne idemo ozbiljno u akciju. Za nekih godinu dana ćemo ozbiljno porazgovarati. ;)

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 559
19.11.2016 10:15:31   
danery
jutro user posted image kasno jutro doduše user posted image

naš je pregled na redu za mjesec dana,na zadnjem je imala 8900g i 72 cm user posted image
sad koliko vidim dobrano se protegla,a i kilice su u porastu,khm,leđa me ostavljaju user posted image

mi i dalje samujemo i baš nam je super user posted image mm ratuje negdje po šumama blizu slovenske granice....velika plaši kod bake po kućama user posted image a mi-kako nam se i kad hoće ili neće user posted image

ručka za nas velike imam,pravila jučer punjene paprike u rerni,ali poljute su,pa si kontam jest,ne jest user posted image ...a malojću mljevenu puretinu skuhati s batatom i malo špinata....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 560
19.11.2016 15:17:44   
Snjeguljica_83
Danery mala ti ima fin meni. user posted image
Mislis ne jesti ljuto zbog dojenja? user posted image Ne znam...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 561
19.11.2016 16:55:54   
danery
HEHE,BOME FASOVALE PAPRIKE,I NISU BILE NEŠTO LJUTE,TO JESAMO JEDMA MALO "UGRIZLA" NA JEDNOM MJESTU,PA SMO IH U SLAST SMAZALE user posted image user posted image

ups....caps,ne da mi se brisat,ne vičem user posted image

dakle otkrmile nas 2 dobru turu,2 sata nesvijesti user posted image e sad pomoz bog navečer user posted image mislila sam malo van s njom,al neki hladan vjetar se uspuhao,tako da....čiči kući user posted image al dobro,malo kod sveki dok kavu popijemo,pa dok dovršim po kuhinji spremanje može biti u hranilici i malo-pomalo gotovo...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 562
19.11.2016 18:30:32   
as1403
I me danas iznenadio. Prvo se vrtio 3 puta da dodje do bracine igracke. Pa sam ga opet vratila na podlogu i po vojnicki je propuzao sigurno metar i po da dodje opet do te igracke..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 563
19.11.2016 20:19:42   
danery
oho,bravo Ilan user posted image user posted image user posted image viš ti njega kako je napredan user posted image user posted image

ja uspavala ovu kredlu,majko mila,ubi me sve duže uspavljivanje user posted image sve provjerava gdje sam,žmiri,drijema,ja se pomaknem-op!ko zec uši uvis,oči izbeči,kmeči...

raskrčila sam curama sobu,nakupila od veće punu vrećetinu igračaka koje ne koristi već bar 2 godine,potrpala i nek moji sutra nose,ili nekdaju ili nek spreme,nije me briga,dosta više...
svki put kad dođu,dovuku nove drnde,mi se ne možemo od stvari okrenut...tupim da ne nose,ma kakvi,kao zidu ga govorim....user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 564
19.11.2016 21:47:08   
noemaa
bravo, ilaaaaaaaan!!!! olimpijac user posted image a ja mislila da je moj napredan, a vidi ovog šampiona user posted image

ajme, danery, nikad kraja prenatrpanoj dječjoj sobi. ja isto svako toliko maknem ono čime se ne igra već dugo... ako je ok., dam nekome, ako nije, u kontejner za odjeću i igračke...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 565
20.11.2016 9:57:38   
Snjeguljica_83
Ilan, bravoooo!user posted image Bas je napredan!

Noema, user posted image i za tvog rikverasa!

Moj ne voli biti bas na trbuhu, izdrži dvije minute, eventualno tri i nakon toga negoduje.... Moram ga češće stavljati, tako da zavoli.
Za sada ide sami s leđa ne jedan bok i drugi, ako želi dohvatiti igračku. Ne ide ni na trbuh sam... Ne sjećam se Eminog razvoja... Pojma nemam kad je sto svladala.

Subby, gdje si ti??

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 566
20.11.2016 10:43:33   
danery
ola....
moja prdilda spava...noćas me digla 2x,popila po malo mlijeka i zaspala,i op! u 7 eto je...
ja se uhvatila dovršiti započeto jučer,ona zaspala i sad opet ne mogu po sobi rondati dok ona drijema user posted image evo sjedim između 3 hrpe obleke koju treba parkirati u ormar....

moji samo što ne dođu....muka mi je,očekujem desant na drvar user posted image user posted image ne bude li moja hrpa za otpis veća od njihove koju donesu,na luster ću se obesim user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 567
20.11.2016 10:44:57   
danery

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Ne sjećam se Eminog razvoja... Pojma nemam kad je sto svladala.

ja sam si sve pisala sa starijom,od klope,do motorike,pričanja....tako i hani pišem pa uspoređujem,dosta je naprednija od seke user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 568
20.11.2016 13:03:43   
Snjeguljica_83
Znaš onu: pametan piše, budala pamti.user posted image
Ah, kasno mi je sad...user posted image

Jesu stigli? Kako je prošao desant?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.11.2016 13:04:56 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 569
20.11.2016 15:51:14   
danery
ma...bili i otišli user posted image
nateglili se topilde,pipoili kavu,ručali i džada...
ostadoh sama na bojnom polju bijuć boj za istovremeni spavanac....jedva nekako zaspe mala,op!,za pol sata budna....sad spava velika,a ja oči ko krofne buljim u komp....
navečer dolazi Periklo iz slavne bitke....moramo odbor za doček organizirat....samo ću prišapnut babi da se vraća,ima s palminim granama,konfetama i crvenim tepihom da ga dočeka user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 570
20.11.2016 21:41:04   
Snjeguljica_83
Istovremeno spavanje, ha! Cijelo ljeto dam sd s tim borila i nr mogu
vjerovati, uspijevala. Sad tog vise nema i ne fali mi.user posted image user posted image

Znaci, tvoja još spava popodne?

Moji klinci prehladjeni... Prvo vodene kozice pa prehlada.[suser posted image m=hudicek1.gif]
Meni iskočio herpes. user posted image

Kako je Periklo?user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.11.2016 21:45:29 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 571
20.11.2016 22:00:35   
as1403
Vecer...
Moji spavaju.. sada cu i ja...
Danas smo svi odvalili od 3 do 5 haha
Ma snjeguljo samo neka spavaju zajedno to mi je odmor za dusu haha
A dobro E je veca pa zbog tog mozda ne spava..
Joj danery kako ti opesujes svoj zivot ja se samo smijem dok citam hahaha
Kod nas sve ok..
Snjeguljo neka brzo prodje prehlada...
Noema sta tvoj ide u rikverc?
Ma I se sad samo koluta jer je skuzio da je pokretan hahahaha a i po vojnicki se ne predaje hahaa

Neposredna veza do poruke: 572
21.11.2016 7:40:34   
danery
jutar....

eto i mene u klub poluludih nespavača....

starija stigla jučer,sve super....i navečer kreće kolo....na kupanjumi se ispovraća odjednom,skoro na mene,taman ju brisala,a ona krenula dizat i napinjat :S i neće da se nad kadu okrene,jok,popizdila sam :angry: kud nakon njenog pranja kupatilo ostane kao nakon poplave,još ga je i obljuvala,i to komadinama hrane kao krokodil...dakle čitave kričke mandarine user posted image

ajde očistila nju,kupatilo,sredila malu,zaspale,evo ti megdandžije...sav nadobudan legao,uspuhao se i čeka da ga pitam kako je bilo...a ja ništa,okrenula se i kao spavam....vašario je po krevetu bar pola sata,cmakao,puhao,stenjo,hopsa....jok brale,na krivu banderu laješ user posted image

i onda,nekako zaspemo,evo vlike oko 2,pola 3 ujutro,čujem da je povratila....tepih musav,skidaj sve sa kreveta,traži sodu bikarbonu,soba smrdi kao odlagalište nuklearnog otpada....nosi tepih van,posteljinu na pranje,razvlači kutnu....oh da,hrani i uspavljuj malu...

a mm-u kad glavu odgrizla nisam user posted image

sad evo ustale,mala se ukakala pa se probudila,meni glava ko bubanj,a velika ostala kući da vidimo što će biti,navila se ko čigra i pjeva "Na brijegu kuća mala"...pa da me mozak ostavi i zbriše vrišteći user posted image

user posted image user posted image
as,zabavno tebi čitati,ha....ajde bar nekome veselje user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 573
21.11.2016 9:30:27   
Snjeguljica_83
Danery, mislim da mi mame IMAMO pravo na popizditis!

Moj se budio svaki sat, niš zacepljen, nekako sise, pa ne sise, želi biti u naručju, odmah miran, spustim ga, mase rukama da bi poletio

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 574
21.11.2016 13:39:29   
subby
Joj kod nas zabava, obozava biti gol hahaha
Koj dragi bi isto kasnije jos jednog bebaca, ja jos ni ne razmisljam haha, vidim ima vas koji ste sigurni u to. Ma kakve godine, koliko sad imate godina? Ja si mislim uvijek da ima vremena za to. Moja prijateljica je rodila s 34 prvo, a planira jos jedno..

Ja si nabavila jaknu za nosenje, zimsku, testirano u Rusiji, ide na -25 haha. Ove zime cemo probati. Ovih dana bas mora biti preko deset stupnjeva, skuham se haha. Bili za vikend kod prijateljice s klincem od dvije i pol i kad smo tek sosli poceo plakati i svaki put kad je nju vidio. Kasnije je bilo ok. Ne znam sto je sad to.. mozda previse novoga odjednom..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!