|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne mame 2016.
12.11.2016 19:39:11   
danery
večer....
nema nikoga user posted image vikend+kiša=user posted image

moja bebulja spava,a velika je kod bake na spavanju.....sad će gledati neki crtić....ako ne zaspe prije reda :D

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 526
13.11.2016 7:40:33   
Snjeguljica_83
Danery, moja je svojevoljno ostala kod mojih od petka popodne.. htjela je do besvijesti gledati crtane pa odatle ideja. Onda ideja da bi prenocila, i tako je.ostala. Ujutro nije htjela kući, tako da je jos tamo. Danas popodne ide mm po nju.
A možeš ti nju nagovarati, nikad nije ovo htjela. Sad odlucila i sva sretna. Jako mi fali, suze su mi bile u očima zbog njene odluke, ali dobro, sve ima svoje dobre strane....
Kad sam tek rodila, nije htjela ići kod njih par jutara na čuvanje, vec smo se kući.svađale... Ah, bilo pa prošlo.

Gospodin bolje jede danju, a noćas me sisao svaka dva sata pa sam sva isisana. :D I danju isto, ono bas ništa ne ostavi... :D

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.11.2016 7:43:36 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 527
13.11.2016 10:55:04   
subby
Evoo nas :)
Bili moji pa muzevljevi, isli po svuda, a kod kuce mali isto glavni. Sad vise nemam komp, dala svpjima pa tipkam na mob. Bilo nam je super, jucer smo proslavili moj rodjendan. Nosamo se svuda s nosiljkom, kolica su ukras u hodniku hahaha
Mali se otripa nogama gore i u stranu cim je gol pa se smijemo haha.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 528
13.11.2016 14:08:56   
Snjeguljica_83
Subby sretan rodjendan!!!user posted image Zelim ti sve najbolje!user posted image
Evo naša kolica sva skripe koliko se koriste. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 529
13.11.2016 16:05:29   
danery
subby,sretan rođoš user posted image user posted image user posted image

mi danas razbacani na sve strane....
velika i ja bile u kazalištu,malu čuvala baka,danas cura štrajka sa klopom....žena ju jadna ganjala s nekom mini voćnom kašom od jadnih 60 ml sat vremena da pojede user posted image
zato se naklopala ko gica kad sam došla,smazala pitetinu,juhicu,mrkvu,špinat i palentu smiksano... evo kuburi po svojim drndama,upalila neku sviralicu,probudi mi muža user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 530
13.11.2016 17:04:59   
as1403
Evo i nas
Subby sretan rodjendan i od nas...
Snjeguljo i nasa hahaha. Sada sam mu uzela i ono vrecu zimsku ma mi smo non stop vani haha...
danery super gospica jede haha..
Noema kako ste?
Mi smo ok evo dok se I probudi pa idemo u goste i tako

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 531
13.11.2016 21:34:20   
Snjeguljica_83
As, i mi smo bili stalno vani dok je bilo toplije i dok su oboje bili zdravi. Jedva cekam da i N prodju kozice. Vec mi idu na živce!

Sto imaš vreću u kojem mali bude van ili kući za spavanje? Nisam te shvatila.

Noema, mislim da si ti pitala kad bebe idu u kolica u sjedeći položaj... E smo stavili sa šest mj, ali je bila nezadovoljna, htjela se.dignuti i sjediti, a neke mogla. Padala je. Nije samostalno čvrsto sjedila. Zato smo je stavili u polusjedeci položaj i to nije bilo dobro. Nije joj se svidjelo dok nije ocvrsnula...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 532
13.11.2016 21:56:04   
noemaa
moj gospon počeo sjediti. onako, sjedne, par sekundica, zanjiše se i ljosne. user posted image ali uživa li ga, uživa. user posted image
kašicu još ne želi. ok., budemo probali za par dana ponovno.

subby, sretan ti roćkas! user posted image user posted image

danery, snjeguljice, baš vam zavidim kad tako kažete da su vam djeca kod bake i djeda. user posted image mi to, nažalost, ne možemo i nećemo moći. čak mi i nije toliko zbog sebe, jer već sam se naučila da smo mm i ja u svemu sami (štose toga tiče), nego zbog njih. jer neće doživjeti te čari. ja sam imala baku i djeda 300km od kuće i bio mi je gušt ići k njima na praznike, bez roditelja, samo sa sekama... mislim da je to neprocjenjivo i prelijepo za klince. pa taman da su i 5 min autom udaljeni... user posted image no dobro, svako ima/nema nešto u životu...

as, dakle i vi se vozikate i vani ste.

i mi smo stalno vani, ali mi se nosimo poput subby. sad uskoro ću ga probati staviti u kolica u polu/sjedeći, vidjet ćemo kako će reagirati... danas je bilo hladno, ubundali se kapicom i zimskom jaknicom i šetnjica. baš se nadisao zraka i poslije spavao ko top... user posted image
a ja uspjela otići i sama u shopping. user posted image rekla sam mm-u da sat i pol želim samaaaaaaaaaa. on me gleda: pa šta nisi bila jučer? hm, da, sa starijim klincem - to se nikkao ne računa. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 533
13.11.2016 22:37:27   
Snjeguljica_83
Noema e to meni fali: svjezi zrak!!! Koji gust biti vani udisatii svježinu. Emu je sve teze izvući iz kuće, zato koristim vrijeme odmah poslije vrtića i budemo vani. Dok N ne ozdravi, pričekat cu s tim. Moram juriti kući jer mm bude teški sN.user posted image

J sjedi sam? Mislim on se posjedne ili ga ti staviš?
Bravo!!!

Zapravo si mi dala ideju. Mm je sutra kući, fit ce fino odmoran i dat cu mu do znanja da ćemo kćer i ja biti vani sat i po. Ti tražiš shopping, a ja zrak/park.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.11.2016 22:43:47 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 534
14.11.2016 0:11:35   
subby
Hvala svima na cestitkama :)
Mi se ubundali danas i nosili se dva sata. Prvo razgledavao, a onda zaspao ko top. Jedino meni pred kraj setnje pocele trnuti ruke iako sam imala kozne rukavice, al rijesit cemo i to. Vasi klinci su bome super :) sl ja nista ne forsiran, svasta sam citala i odlucila sam polako sa svime, osluskivati njegov tempo, tu se ionako sve radi o tjednima ili mjesecu razlike, a rijec je o razvoju. E jel su vasi imali sad onaj skok u razvoju sa 6mj? Sad ce to taman hehehe

Moj je ozdravio, sad je super, al ne voli se vise kupati. Vec treci put stavimo ga u kadicu, on da ce zaplakati, slaze face. Muz i ja paf.

Danas cijeli dan prica da-da-da-da-da pogotovo kad negoduje, bas je smjesan haha

Da, ja isto zavidim kad su vam djede i bake blizu i tu. Nama evo tek sad bili moji i drugi dida vidjeti maloga i nista do nagodinu.. a bilo mi je toooliko lakse i toliko lijepo <3 al sta je tu je..

Neposredna veza do poruke: 535
14.11.2016 6:59:04   
as1403
Jutro
Snjeguljo vrecu za vani koja ide na kolica. Jucer je toliko u kolicima vrtio nogicama kad smo dosli doma nogice bose a tople znas kako. Ta mi je vreca bila nezamisliva s A jer je u kolicima samo zelio biti kada spava. A Ilan bas uziva.

Takodjer zavidim na nonicima. Nazalost moji roditelji nisu dozivjeli niti jedno unuce. Sada ce 7 godina kako ih nema. Svaki dan mi je tesko ali mi je najteze bilo dan kada sam rodila A i I. Svasta covjeku prodje kroz glavu, samo znam kako mi je zao sto ih oni nece upoznati, znam i kako je meni tesko bez njih . A i od mm roditelji su kao kod subby. Tako da stvarno vam zavidim.
Evo I kaka haha i vice haha
Subby ma i ovaje neke zvukove ispusta haha..
Noema super za J... meni mm govori da sam smjesna haha plkaze poznavajuci tebiti ces tocno cekati 6 mj za sve haha, a ma necu jedan dan cu mu ubrzo dati jabuku haha

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 536
14.11.2016 8:41:38   
Snjeguljica_83
I ja sam nestrpljiva.s dohranom. Jučer smo prislonili bananu na usta, jezikom se zasladio. Jednom. Ma on me tako gleda dok jedem, voli biti za stolom, onako.ja.ga drzim, a on stavi rucice na stol, kao da čeka svoj tanjur..user posted image

As,.odlično za.vreću za kolica. Eh, to nismo dobili s kolicima.. šteta. Za E smo koristili dekicu, ali nije to to....

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 14.11.2016 8:45:16 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 537
15.11.2016 10:13:59   
danery
jutro :))

eeeeeeeee,Snjeguljoooo,da sam koji dan prije znala da nemaš vreću,poslala bi ti,imala sam baš veliku toplu crnu viška,sad sam dala mami pa je proslijedila dalje user posted image
možda ako nije dala,ako hoćeš,pošaljem ti?

uh,dohrana....ova moja klopilda do 9 ujutro nit sisad nit bočicu,nego konkretno,a ne mogu joj baš puno toga dati....nego jutros kad je vidjela da ja kruh s maslacem jedem,upiljila se ko sova u mene i ni trepnula nije dok joj nisam komadić dala user posted image poglabala ga uredno,i čeka još user posted image

< Poruku je uredio danery -- 15.11.2016 10:14:58 >

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 538
15.11.2016 14:13:47   
noemaa

IZVORNA PORUKA: subby

Mi s sl ja nista ne forsiran, svasta sam citala i odlucila sam polako sa svime, osluskivati njegov tempo, tu se ionako sve radi o tjednima ili mjesecu razlike, a rijec je o razvoju. E jel su vasi imali sad onaj skok u razvoju sa 6mj? Sad ce to taman hehehe

samo blesavi roditelji forsiraju s bebama!!! jedna poznanica je stavljala u sjedeći položaj bebača od 2 mjeseca!!!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 539
15.11.2016 14:21:19   
noemaa
snjeguljice, ne sjedne sam. . već kad je u ležećem položaju počne jako njurgati i cendrati i pruža ručice. damo mu, a on se sav isfrčka i diže se... kako samo pocrveni. user posted image i onda kad dođe do sjedećeg položaja.... uživaaa!!! smiri se i počne razgledavati. mi ga vratimo u ležeći, a ono opet cvilež. i šta ćeš... jutros je sjedenje trajalo bome dosta, koju minuticu. pa sam se odlučila danas u šetnju bez MT, stavila ga u kolica u poluležeći položaj. malac je bio oduševljen, ali - nikako se nije htio nasloniti. tu se je sam pridignuo i cijelu uricu šetnje odsjedio u kolicima. uzaluda ga ja pokušavala nasloniti, ma kakvi... user posted image

dala sam mu i tikvu ponovno, pojeo je četvrtinu male žličice i zatvorio usta ko konzerva. user posted image budemo opet za koji dan probali nešto drugo....

tako je, snjeguljice, samo naprijed! izbori se za svoja prava i parkić. user posted image user posted image

as, moja mama je umrla prije 4 godine tako da znam kako ti je. najviše me boli jer se jako radovala unucima... a na kraju, nijednog nije upoznala. user posted image

danery, hahha, tvoja papa za sve naše user posted image

subby,
user posted image za dugu šetnjicu!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 540
15.11.2016 21:07:44   
danery
hehe,zbači i tvoj je sjedilac mali,makar u kolicima user posted image neka,pomalo,sad im je vrijeme da nešto novo usavrše user posted image

nego,tko me ono bio pitao kako ću s mesom kad bude klopala?
bome danas pravila ja rižoto s mljevenom puretinom i povrćem,pa sam gospi ponudila kako je,u sitnim komadićima,požvakala sve user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 541
15.11.2016 21:31:29   
Snjeguljica_83
Evo i mene, malac se razbudio, sad pored mene sluša zvuk tipkovmice na mobu, muž i ja si predbacili sto se predbaciti da i tako... Htjela sam E pročitati pricu do kraja, ali se mali razbudo, odmah se mm zesti...
Danery, ja sam te pitala za meso. Ma.tvoja je pravi gurman, kako uživa u hrani...

Jeste primijetile kad smo na forumu? Kad bebe konačno zaspu noćni san! user posted image

Noema, tako nekako očekujem da ce se i N ponašati u kolicima za cca mj dana. J bas napreduje...!

Danery, može vreća, ako je još kod mame. Hvala ti! Naravno, ako tebi ne treba... A zašto je daješ, zar je ne zelis koristiti?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 15.11.2016 21:36:40 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 542
15.11.2016 21:41:04   
Snjeguljica_83
Znate tko je danas čuvao N, dok sam ja otišla po E u vrtic? Moj tata! Deda i i unuk sami, a bas ke bila zanimljiva kombinacija. Snašao se deda, bio ke dobra dadilja, taman da.ga ponovnovno angažiram!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 543
16.11.2016 7:22:16   
danery
jutar user posted image

haha,kakva noć,moja je budna od pola 6 i ne posustaje,njače,krekeće i brblja sve u 16...

ja se pritajila na kutnoj,pa se sve nadam da neće dreknuti dok bar ovo natipkam.....

Snjeguljo
,imam 2 vreće,a koristim samo jednu zapravo,pa mi stoje,a ova crna je treća user posted image našla u sec handu za sitne novčiće pa kupila,a onda kod kuće našla ovu drugu koju sam zaboravila user posted image

može,pitam mamu da ju pronađe pa ti javim ako je tamo još,pa mi šarneš adresu user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 544
16.11.2016 7:30:00   
Snjeguljica_83
Jutro

Danery, hvala.još jednom... user posted image

Moj se probudio u 3:50, nakon podoja se razbudio i nikako da se smiri, kme kme zatvorenih ociju... Zaspao nakon sat vremena!
Jutros me oči peku.

I naravno, do sad se nije pomaknuo. Jedva cekam da mu uvalim sisu koja je veeelika. Dva put zaredom sam mu dala istu, a drugu zanemarila. U polusnu nemam pojma.sto radim!user posted image

Kako najviše imamo problema s dojenjem oko 17 h, kad je zaspao, u SNU sam ga podojila. Eto čemu moram pribjegavati.
Mislim da mi s E nije bilo tako. Sjecala bih se toga... Valjda...

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 16.11.2016 7:33:27 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 545
16.11.2016 7:35:04   
Snjeguljica_83
Danery sto sad radi malena?user posted image
Jel te skuzia?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 546
16.11.2016 7:53:06   
danery
haha,šta radi,jel me skužila....a što misliš user posted image
prepuzala (doduže u krug i unatrag) našš veliki krevet,vidjela me dok sam povirila da ju provjerim i sva sretna user posted image da ju uzmem....i sad kraj mene surfa po kutnoj i pokušava mi otrgnut firange s pendžera user posted image
oh daaaa,te epizode s nećem sisati....koooomaaaa....nama je bilo najgore oko 11 sati,ostalo još nekako....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 547
16.11.2016 9:00:53   
subby
Hehe bas lijepo za djeda :) Moji su isto kad su bili ovdje s njim sami bili. Doduse ja sam bila u drugoj sobi jer sam morala skype poziv obaviti, ali su ga sami cuvali i bili su presretni tako da, samo naprijed za djeda :)

Danery, tvoja se vrti bas fino. Vise ju ne mos nigdje ostavit bez nadzora haha. Nas povlaci sve sto se moze povuci, od noseva i usiju do vezica na jaknama.. ma sve user posted image

Evo pustila sam ga da sad lezi sam da se uspava, al jos je budan.. ne znam kako se moze sam nauciti da zaspe. Valjda to dodje samo s vremenom, saznat cemo hahaha

Mi jucer bili s hrpom beba, al nije bio bas odusevljen. Cak je jednom i zaplakao kad je jedna malo jace vrisnula njemu u facu. Al poslije je bilo ok, al samo dok je bio meni u narucju i razgledavao haha

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 548
16.11.2016 19:48:56   
as1403
Evo i mene
Oni spavaju.. neznam im je danas bilo. A nije uopce zelio spavati a I je zaspao u 14 i 30 i probudio se u 15 i 20 i od tada je bio budan..samo se smija i nesto izvodio..danas je probao malo jabukicu ma samo malo ali nije bas odusevljen. Onako cijelu bi ju u usta haha a na zlicu nema sanse..
Noema I kao i J pruza rukice da se povuce i isto sam ga malo pustili on kao kratko je sjedio ali nekako za naprijed pa se u stranu srusio.. ali uporan i uporan zeli jos.. stabilan je iznenadio me je.. to je za njega bio dozivljaj
Ma super danery da jede u komadicima i kao i vi...
Noema znaci uzivancija u kolicima super...
Snjeguljo tako treba iskorisiti sve sto mozes hehe
Subby znaci kad su bebe druge tu nervoza. Meni I vristi zajedno sa A hahaha. Ali isto ako nije bas raspolozen place ako ima puno ljudi sad i svi bi oko njega. Ovako ako ih je puno a ne diraju ga boli ga briga...

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 549
16.11.2016 19:52:08   
as1403
Haha ja i moje tipkanje na mobitel haha. Sto greskica haha a kad zurim da me slucajno ne izbaci, jer mi se nebi dalo opet tipkati, pola.bi.zaboravila.Smijem se sama sebi haha

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!