noemaa
|
as, mučiš se sa spavanjem... meni N išao on prije, ili kasnije spavati, uvijek se budi u isto vrijeme pa smo odustali od uštimanvanja. nekad, posebno ljeti, kažemo, ma dobro, ako ide sat vremena kasnije, bude se i sat vremena kasnije probudio, pa ćemo spavat malo duže... ma šipak, nema toga... a J mi je počeo isto ranije spavati ići, oko 19:30. i onda je buđenje oko 6,7. kako kad. tada je budan nekih sat i pol, dva, pa opet na spavanac... konačno zdrav samo nek potraje. i velikog mi danas teta u vrtiću pohvalila, baš sam bila hepi. da je jako dobar i drag i ne izvodi s hranom. snjeguljice, još malo ti drži gospicu u pričuvi, kozice su zeznute, nekih cc. tri tjedna sve skupa bi trebalo trajati bolovanje. na malcu niš ne primijetiš? a kako to da ste odgodili kukiće, mislim, šta su vam rekli kad si zvala da nećete doć? danery, puzalica mala!!! MOJ SE LIJEPO MEŠKOLJI, OKREĆE SE s trbuščića na leđa i obrnuto, i kao da se diže guzom da hoće puzati... a kad ga stavimo u sjedeći položaj, oduševljen je... ajme, kako mi vrijeme leti.... i ovih noći zadnjih mi cica sto na sat. ma svakih sat i pol, eto gladnih usta, ali zato danju jede svaka 3,5 sata.... zezator jedan veliki! subby, di si ti?