noemaa
|
snjeguljice, ok.mi je s dojenjem, mislim, najede se on kad mu i kako treba. ono što je počeo izvoditi ne razlikuje se od vašiH: najljepše jede kad smo sami, u ležećem položaju, na krevetu ili kauču, bitno da smo sami. tako da onda najljepše jede ujutro na prvom uspavljivanju oko 8h. pa na popodnevnom oko 13h, pa na večernjem oko 19h. noćni podoji su naravno (za njega) besprijekorni, tišina je, što bi mu smetalo.... a ono po danu između ovih navedenih podoja, e to je već druga pjesma... makar se ne zabrinjavam previše jer baš kao da jede stvarne obroke: doručak, ručak i večera kako treba, a marenda i užina između su kao gric gric obroci, sitniji. e, jedna moja frndica kada doji (micek joj ima 4,5 mj) mu stavi pred okice neku igračku pa on pilji u nju i tako pojede. tako mu, navodno, pažnja ne odlazi svugdje po sobi pa uspiju pojesti. snjeguljice, a kako N podnaša koze? mislim, plače li, češka li se? danery, veselja s tm, ali na greškama se uči pa je on, budući da je i sam presvlačio malu, sigurno naučio za drugi put! as, je li tm doma rijetko? kako pišeš, imam dojam da uglavnom sama sve hendlaš s malcima... kako se tm privikao? mi sinoć imali uf noć... em se junior nasisava, krevet mi izgleda ko sulejmanov brlog od jastuka , em je veći došao u neko doba noći k nama i onda oko 4 - popiškio se u krevet. mm osjetio da je mokar on smočio je, dakle, i sebe, i tatu, plahtu donju, gornju... ufaaa... ajmo, u 4 ujutro akcija... njega smo prebrisali vlažnim maramicama, preodjenuli, plahtu od ispod izvukli, stavili novo sve, a gospoda spavaju.... oba!!! ajde, barem to, da se nisu razbudili!!! veliki ni dalje ne kuži što je sinoć bilo... a bebaČ nam je pravi gmizavac. pustiš ga tu, nađeš ga tamo. i jako je počeo voljeti sjediti. njurga, njurga, kad ga stavimo u sjedeći, opa, preporod! i uspije ostati tako 2 sek pa se onda zaljulja i cop dole. pitanje - kad vi počinjete stavljati klince u kolica u sjedeći ili polusjedeći položaj za šetnjice? kako ga ja stalno nosim u MT, dobro bi nam obima došla promjena tu i tamo, no ne bih se htjela zaletjeti sa sjedenjem. a i kašicu je probao, tikvu. danas i prekjučer. pola najmanje žličice je uspio pojesti oba puta. nikako mu ne paše. baš nas je gledao blijedo, kao - daj cicu! budem mu sljedeći put probala dati mrkvicu. daner, što si ti prvo ponudila gospici?