danery
|
jutar.... eto i mene u klub poluludih nespavača.... starija stigla jučer,sve super....i navečer kreće kolo....na kupanjumi se ispovraća odjednom,skoro na mene,taman ju brisala,a ona krenula dizat i napinjat :S i neće da se nad kadu okrene,jok,popizdila sam :angry: kud nakon njenog pranja kupatilo ostane kao nakon poplave,još ga je i obljuvala,i to komadinama hrane kao krokodil...dakle čitave kričke mandarine ajde očistila nju,kupatilo,sredila malu,zaspale,evo ti megdandžije...sav nadobudan legao,uspuhao se i čeka da ga pitam kako je bilo...a ja ništa,okrenula se i kao spavam....vašario je po krevetu bar pola sata,cmakao,puhao,stenjo,hopsa....jok brale,na krivu banderu laješ i onda,nekako zaspemo,evo vlike oko 2,pola 3 ujutro,čujem da je povratila....tepih musav,skidaj sve sa kreveta,traži sodu bikarbonu,soba smrdi kao odlagalište nuklearnog otpada....nosi tepih van,posteljinu na pranje,razvlači kutnu....oh da,hrani i uspavljuj malu... a mm-u kad glavu odgrizla nisam sad evo ustale,mala se ukakala pa se probudila,meni glava ko bubanj,a velika ostala kući da vidimo što će biti,navila se ko čigra i pjeva "Na brijegu kuća mala"...pa da me mozak ostavi i zbriše vrišteći user posted image as,zabavno tebi čitati,ha....ajde bar nekome veselje