lotta2017
|
Jutro cure! Evo probudih se u ovo ledeno zagrebačko jutro....pijuckam kavu u miru, a iz vana me gleda 14 minusa Kako ste? Šta ima kod vas? Ja obavila prvi pregled, srčeko kuca, trudnoća je po uzv veća za tjedan dana, nego po datumu posljednje M. Po uz sam sad 7+5, termin mi je 18.08.2017. god. Dala mi je uputnicu za KKS, urin, krvnu grupu preskačem jer imam nalaz iz prošle trudnoće pa je i on kao valjan. Sljedeća kontrola 02.02. Koje vi vitamine pijete u trudnoći? Ja sam počela sa Elevitom, ali morala sam prekinuti, imala sam od njega užasne bolove u želucu i jake mučnine, navodno zbog velike količine željeza. Sada sam uzela neke nove, Novalac Prenatal i ok su mi. Budući da ćemo se družiti, da napišem i paar riječi o ssebi - zanči živim u okolici Zagreba, imam 34 godine, ovo mi je druga trudnoća, imam još curicu od 3,5 godine. Ekonomist sam i radim u računovodstvu u jednoj građevinskoj firmi. Kad smo već kod posla, kod mene u firmi je u tijeku epidemija gripe, koliko vidim nije nimalo bezopasna, dvoje kolega, doduše starijih čak je završilo u bolnici Neznam ni sama kako se zaštititi, budući da nas ima puno, tek sam se vratila sa g.o. tak da i to ne dolazi u obzir. Zasad se filam vitaminima i nadam se da će me gripa ove godine zaobići. Jedna članica je pisala o svrbežu kože -imam isti problem, isčesem se do krvi. Inače se mažem bademovim uljem,ali ko da se i ne mažem, koža mi je suha, suha. Tome vjerojatno pogoduju i niske temperature vani i grijanje u kući. Jucer sam išla do šoping centra kupiti neke poklone maloj za vrtić, i iako je još puno prerano nisam odoljela da ne svratim u dućane sa dječjom opremom -iako imam opreme od prve male, odlućila sam ipak neke stvari kupiti. prvenstveno kolica, nakon 3u1 iz prve trudnoće, za ovu bebu kupujem Maclaren xlr koji može od rođenja, lagan, sklapa se u kišobran i stane u moj gepek bez dodatnim intervencija (vađenja kotača i sl). Ostaje mi još razmisliti o uređenju sobe za D1 i bebu, ali time ču se pozabaviti za koji mjesec. Eto toliko od mene zasad.....stojte mi dobro, čuvajte se gripe, mazite svoje bušice
|