|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
12.1.2017 13:27:01   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Geminice - 04.04. user posted image user posted image
user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image Lagertha - 20.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image Tonks - 26.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06. user posted image
user posted image Vanja0606 - 06.06. user posted image
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 28.07.
user posted image lotta2017 - 18.08.
user posted image Momof5 - 29.08.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 476
12.1.2017 13:27:36   
daxy

Naši pregledi:

kiar user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 13.01.user posted image

daxy user posted image 18+1 user posted image user posted image
user posted image 16.01.user posted image

Geminice user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 16.01.user posted image

Ivana0710 user posted image 35+6 user posted image user posted image
user posted image 26.01.user posted image

Fiona0802 user posted image 30+5 user posted image user posted image
user posted image 01.02.user posted image

Vanja0606 user posted image 22 user posted image user posted image
user posted image 01.02.user posted image

Lagertha user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

lotta2017 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 12.1.2017 13:33:12 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 477
12.1.2017 13:48:05   
daxy
Dobar dan. user posted image

iva baš mi je žao da te sinusi toliko zezaju i da ništa ne pomaže.
Ne znam jesi li u mogućnosti pridrijemati tijekom dana? Da se malo odmoriš?
Što se tiče urina ne mora biti prvi. I meni svaki put kontroliraju urin.
Tako će ti biti do kraja trudnoće. user posted image

Vanja ja sam sada 17+4 i još ne osjećam svoje bebice. Iako jedva čekam i ja. user posted image
Svaki dan 'osluškujem' neću li osjetiti barem leptiriće,al evo do sada ništa.

perlice ja ludim s tim kolicima. Možda u Zg i imaju izložbene primjerke za pogledat provozat,al u St ništa. 0 bodova. user posted image

Vidila sam Bugboo,al za jednu bebu. Kad bi se slagale sve komponente za blizance došlo bi me preko 13000kn.
Meni je to zaista previše. user posted image

Lagertha pa to je stvarno previše. Onda bolje izbjegavaj tešku hranu da si mirna. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 478
12.1.2017 16:24:07   
andy1
Bok cure,
Daxy, vidim da muku mucis sa kolicima - pogledaj na stranici lux4kids.si - skovenci, dostavljaju u Hrv. Imas sa lijeve strane u izborniku model I double, mislim da je cijena oko 500 eura, navodno se mogu progurati kroz vrata normalno, a nisu vlakic kolica. Imaju velika kola, sta se meni inace jako svidja, imam osjecaj da ona mala cesto zapinju.
Inace, i mi smo trudni napokon, nakon 2 i pol godine napora, sutra pregled, 9 tjedana user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 479
12.1.2017 21:44:52   
Tonks
Bravo andyuser posted image user posted image
Mi smo danas bili na 4D. Prva slika našeg djeteta je kak on ima lijevu nogu u desnom okuuser posted image Već sad je vragolasti. Al bitno da je sve ok. I ima prčasti nosić ko tata. Baš je medeni. Morala sam se pohvalit heheuser posted image

(Odgovor članu andy1)
Neposredna veza do poruke: 480
13.1.2017 11:11:58   
daxy
Jutro/dan.

Kako ste mi?

andy1 poznat mi je tvoj nick.
Jesi bila na Odbrojavanju kako? user posted image
Svakako čestitam od srca! user posted image user posted image
Želim ti školsku trudnoću i porod i živu i zdravu bebicu!
Ako ćeš se družit s nama javi kad ti je termin da te dodam na listu!

Tonks super za 4D! user posted image user posted image
Drago mi je da ste zadovoljni. user posted image

kiar sretno na pregledu! Čekamo novosti! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 481
13.1.2017 11:28:22   
Lagertha
Ja sam jučer bila na pretragama za TSH i na nalazu piše da je 1,71 user posted image Što je super s obzirom na 11 u 10. tjednu i 4,1 u 15.

Ja sam počela osjećati svaki dan bebicu tek u ovom tjednu (21). Svaki put poslije objeda mi se malo javi.
Prije toga možda sveukupno desetak puta sam osjetila nešto što je mogao biti on. Prvi put mi se učinilo u 15. tjednu poslije pregleda no nakon toga nije dugo bilo ništa.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 482
13.1.2017 17:29:57   
Vanja0606
Lagertha draga ja sam s TSH na VI, gotovo svaki put u godini dana TSH mi je od 4,50 do 5,01, što je na samoj gornjoj granici. Pijem terapiju trenutno tyraq 75/100, kada sam saznala da sam trudna TSH bio 2,95 i nakon mjesec dana 4,99, povisi mi terapiju, i zadnji put pred tri tjedna nalaz 4,40 user posted image user posted image . Na pregled me naručuju svaka 4tjedna za štitnjaču.
Najviše što mi je TSH bio je preko 8 ali ne u ovoj trudnoći, hvala Bogu.

Drago mi je da je tebi TSH dobar, odnosno idealan, i nadam se da si vadila i FT3 I FT4 I A-TPO i da je i to uredno.

Ja tu i tamo nešto osjetim, mislim da je bebica, u području gdje me gleda ginić ultrazvukom pa sve do pupka, ne znam jesam li umislila ili to stvarno osjetis kao kuc kuc user posted image user posted image kao kad ti živac zatitra ili ne znam, neopisivo, još ću se strpit do 20-21 tt što je za tjedan do 10 dana da osjetim i ja sa sigurnošću user posted image

(Odgovor članu Lagertha)
Neposredna veza do poruke: 483
14.1.2017 8:13:17   
Tonks
Znači ima nas još sa problematičnim TSH. Meni su ga i prije trudnoće snižavali. Kad sam ih prvi put trudna vadila mislila sam da će ić u nebesa, a kad ono 1,70. Ipak su mi povećali dozu zbog bebača, al ne bunim se.
Vanja to je bebicaaa, bravo, bravo, samo uzivajuser posted image i nemoj se splašit ak osjetiš mjehuriće, to je isto beba.

(Odgovor članu Vanja0606)
Neposredna veza do poruke: 484
14.1.2017 9:03:03   
andy1
Daxy, da, bila na odbrojavanju tamo negdje na jesen 2015 mislim, nisam vise ni sigurna. Svi su nam standarno govorili da se ''opustimo'' i sl, nakon godinu dana ultrazvuk meni pokaze septum maternice, njemu los spermiogram, pa sam vadila hormone, sve u redu, pa isla od jednog do drugog gin za misljenje o tom septumu, jer jedan je rekao da nije to prepreka, da je u biti subseptum, drugi da je septum, i tako u krug. U 4.mjesecu lani na kraju odem na operaciju ( a doktor koji me operirao mi prije operacije opet kaze da je po njemu to subseptum, i da mozda ne treba operirati). Nakon toga 3 mjeseca imala spiralu, da maternica ne sraste i da moze poprmiti ''normalniji'' oblik. Dali nam 3 mjeseca za pokusavanje, u medjuvremenu MM otisao kod androloga: astenozoospermia, taj mu je rekao da nista od onih Profertila i Biastina ne uzima, nego samo vitamine. I mjesec dana nakon toga : trudna. Nisam vjerovala, jer je plan bio u 1. mj. 2017. krenuti u MPO.
Jucer bila na ultrazvuku, 4D, za tjedan dana je naprednija trudnoća, 3,7 cm imamo, iskreno sam se sokirala , jer na zadnjem ultrazvuku je bila samo tockica, a sad se vec sve lijepo vidi.
I onda mi na kraju jos nadje hematom, tako da sam sada sva preplasena. Dobila duphaston , 3x1 do daljnjeg, trudnicku knjizicu, a u utorak idem vaditi krv.
Uglavnom, termin bi trebao prema zadnjoj M biti 20.08., ali buduci da je za tjedan naprednija trudnoca, to je samo okvirno.

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 485
14.1.2017 9:27:13   
belina
Oprostite Cure šta upadam ovako, Daxy frendica mi ima boogaboo kolica za twinsice, rekla je da joj je to najbolja stvar koju je u životu napravila! Da su fenomenalana, lagana, lagana za manevriranje... a kad nisi komodan s kolicima teško ti je i izac vani. Možda ih možeš poslije prodat? Mislim znam da su skupa, samo eto njen komentar na njih. A da možda vidiš s roditeljima i bližim prijama pa da oni jedan dio-ti jedan dio? Moraju nam se twinsici vozit u najboljim kolicima!!!user posted image

(Odgovor članu andy1)
Neposredna veza do poruke: 486
14.1.2017 13:21:16   
kiar
Evo da se i ja javim na pregledu sve ok čak mi je htio i spol pogledat al beba je na zadak, sad sam 14 rt i koji dan idući pregled mi je 10.02 tada cu bit 18tt i koji dan! E i da se pohvalim stomak mi se počinje primjećivati ipak mi je ovo treća beba a ja sam jos uvijek na istoj kilaži ! U prvoj sam trudnoći dobila 26kg a u drugoj 11 ! A za kolica smo se odlučili za bebetto jos samo između modela se dvoumim lucas,holland ili murano no u mojoj blizini ih nema pa cu morati preko web shopa uzet... Pozz starim i novim trudnicama na listi

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 487
14.1.2017 13:56:43   
LourdessPadme
Pozz curke

andy sjecam se da si odbrojavala s nama user posted image drago mi je da si sad na ovoj temi.
Ja sam isto operirala septum na maternici,daj mi reci jel zbog toga imas izrazenije bolove sad kad se maternica siri?
Kod mene se znaju pojaviti bas ono neugodni grcevi,kaze gin da je to zbog prethodne op.
S tim da sam ja nakon toga imala i vanmatericnu i ostavljen "ranjeni" jajovod pa i tu osjecam rezanje.

kiar drago mi je da napredujes ,sljedeci put ce sigurno bebica pokazati sta je izmedju nogica user posted image

daxy jesi razmisljala mozda o ocuvanim rabljenima? Puno je 13000 za kolica

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 488
14.1.2017 16:42:06   
andy1
Lourdess, ovako: nakon operacije, ta 3 mjeseca sa spiralom, skoro sam poludila, stalno me bolilo i tokom ciklusa bi po 3 puta imala spotting (kojeg inace nikad nemam) i trajao bi po 3 dana. Tako da je bilo 3 dana spottinga, 3 dana nista, 3 dana spottinga... i tako u krug. Kad mi je izvadila spiralu, spasila sam se. Sad u 5. i 6. tt, malo bi osjetila zatezanje, ali evo od pocetka ovog tjedna , sve me vise boli, tj zateze me i na trenutke bas pritisak dolje osjecam. Evo sad sjedim, i stalno osjetim taj pritisak. Inace, udebljala sam se jedva 1 kg, sta je za mene super, nisam inace debela, ali sam sklona prikupljanju kila. Ali taj skoro pa 1 kg mi je sav otisao u trbuh, jer i inace imam mrvicu izrazeniji donji dio trbuha, a sad je onako, lijepo iskocio, nista strasno, nije ko da imam loptu, ali tu je. Kao da sam malo bolje rucala :) I onda me sve ali bas sve hlace, tajice sta god, smeta preko trbuha, pa sve rolam dolje. Mislila sam da mi je taj pritisak od hlaca, ali mislim da ipak nije, jer kad i spustim hlace, na par minuta je super i onda opet pocne zatezati. Jedino mi pomaze kad legnem.
Ova moja gin mi je rekla da mirujem, ali da ne zalegnem, ono, da mogu setati, kuhati, ali da ne usisavam i da ne nosim recimo kosaru sa opranom robom iz masine i sl.
Inace, sve ovo vrijeme od simptoma nemam nista, cice su narasle, tj malo se popunile, ali i inace ih imam, pa nisu bas sad buknule, mucnine nista, povracanje nista, sve 5. Tako da me taj hematom bas nekako iznenadio, isprepadao i sta sve ne.
Uglavnom, na prvom pregledu sam bila sa 6 tt, cisto da mi potvrdi T . Narucila me za ovaj drugi pregled malo ranije, cisto da vidi jeli se sve normalno razvija, bas zbog te operacije. Eto, nadam se da ce se taj hematom vise povuci, jer mi bas ide na zivce :)

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 489
14.1.2017 20:30:00   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Geminice - 04.04. user posted image user posted image
user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image Lagertha - 20.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image Tonks - 26.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06. user posted image
user posted image Vanja0606 - 06.06. user posted image
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 28.07.
user posted image lotta2017 - 18.08.
user posted image andy1 - 20.08.
user posted image Momof5 - 29.08.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 490
14.1.2017 20:49:07   
daxy
Večer. user posted image

Lagertha super za uredan TSH! user posted image
Nek ostane tako školski. user posted image

Vanja nadam se da ćeš i ti uspit stabilizirat TSH!
I ja mislim da je to tvoja bebica. user posted image

Tonks stvarno vas ima dosta problema sa štitnjačom.
Nadam se da će tvoja ostati pod kontrolom. user posted image

andy jao šta si sve prošla. user posted image
Ne brini zbog hematoma. Izgleda da je to česta pojava u trudnoći.
Ima ga i jedna curka šta je bila sa mnom na IVFu i bio joj je dosta velik i pokrivao pola posteljice.
Strogo miruje i sad na zadnjoj kontroli se dosta smanjio.
U redu je i ona a i beba,tako da miruj i ne diži ništa teško.
Nek te muž razmazi. user posted image

belina jao,sjetila sam se sada da su mi prijatelji komentirali kako će se nešto dogovarat za kolica,pa kao da nam to bude umjesto poklona za babine.
Međutim svi su se nešto ušutili,čini mi se da su vidjeli cijene. user posted image user posted image
Hvala ti na informaciji za ova kolica. user posted image

kiar bravo za uredan pregled! Nadam se da će se bebica okrenuti sljedeći put! user posted image

Lourdess ma definitivno ću uzet rabljena,samo moram ubost negdje blizu jer ne želim ići daleko po njih.
Želim vidit stanje prije nego ih kupim. user posted image

Lista nam je ogromna! user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 491
14.1.2017 21:41:01   
Lagertha
Vanja, samo sam jednom vadila ft3 i ft4, tad je bilo ok.
Sljedeća 2 puta sam vadila samo TSH. Endokrinolog nije ništa rekao da trebam i ovo ostalo user posted image

Meni je u 7. tjednu ustvari bio 11, ginekologica mi nije javila pa sam tek u 10. tjednu dobila terapiju. No prije toga sam još jednom izvadila privatno i tad je bio 4,6. Endokrinolog mi je dao terapiju 25/50 euthyrox (1 dan 25, drugi 50). U 16. tjednu mi je onda bio 4,1 pa je povisio na 50 svaki dan. I sad je napokon u 21. tjednu bio 1,7 user posted image

< Poruku je uredio Lagertha -- 14.1.2017 21:45:39 >

(Odgovor članu Vanja0606)
Neposredna veza do poruke: 492
16.1.2017 13:27:50   
iva0067
Di ste user posted image ?

U srijedu imam pregled, jedva čekam. Naravno da me strah al to je već sad uobičajno user posted image S obzirom da sam na pola trudnoće i da mi je prva, počela sam malo razmišljati o trudničkim tečajevima. Jeste se vi već prijavile ili budete, ne budete?

(Odgovor članu Lagertha)
Neposredna veza do poruke: 493
16.1.2017 15:18:52   
Ivana0710
Slabo smo nesto aktivne user posted image Ja nazalost nisam uspjela otici na tecaj jer sam radila. Bio je u 10, 11, i 12 mj i to taman u vrijeme kad sam bila na poslu i sad ga vise do mog poroda nece biti user posted image Kako mi trudnice koje ne rade provode dane? Ja sam prestala raditi prije 2 tjedna, do sada sam imala tako obaveza po gradu i sad se ubijam od dosade po cijele dane user posted image

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 494
16.1.2017 16:01:12   
perlica55
Dan cure...
Kiar user posted image za uredan pregled, nak i dalje bude sve po ps-u...
Andy dobro došla, čestitke na user posted image
Odmaraj što više, nadam se da bude sve dobro user posted image
Daxy, čekamo izvještaj, uživajte na pregledu user posted image
Iva, nisam bila na tečaju, pa ti ne znam reći...
Ivana, srećom još uvijek radim, pa mi nije dosadno user posted image
Uzmi si kakvu knjigu ili radi nešto što voliš, a nakon što bebica dođe,
ne budeš mogla...
Ima nas dosta na Eutiroksu. Srećom nalazi su mi i u trudnoći uredni, u
prvom tromjesečju TSH je bio 1,2, sada u drugom je 2,1.
Ak TSH nije u granicama, svakako odite kod endokrinologa..
Gdje je anandi nestala? Javi se...
Mi maloprije obavili pregled, curica je turbo aktivna, veća je za 7 dana.
Idući put trebam donijeti nalaze OGTT, kontrola za 4 tjedna user posted image
Pusa svima..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Ivana0710)
Neposredna veza do poruke: 495
16.1.2017 18:01:25   
LourdessPadme
perlice bravo za curku maminu user posted image
daxy cekamo te da se javis user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 496
16.1.2017 22:13:10   
daxy
Večer trudnice moje. user posted image

perlice super za curku! Neka ona samo raste. user posted image

Evo i moj pregled lijepo prošao.
Bio je i MM sa mnom.
Izgleda da imamo dvije curice. user posted image user posted image user posted image user posted image
Za jednu bebu je doktor gotovo siguran da je curica.
A druga je malo sramežljiva pa se skrivala i nije nam htjeo baš potvrdit nego ćemo pričekati sljedeći pregled.
Iako kaže da je moguće da je i druga curka jer ne vidi ni testise ni pišu,al nije uspio uhvatit spolni organ baš da potvrdi.

Kako god bude mi smo sretni! user posted image user posted image
Ja nisam ništa posebno priželjkivala,a ni MM i sretni smo s tim šta imamo. user posted image

Prva stvar šta je doktor snimio je da se bebe boksaju. user posted image user posted image
Čim je naslonio UZV na ekranu se ukazale 2 glave i razmjena 'udaraca' šakama. Baš su nas nasmijale.
A kasnije su se češkale po glavi. Ma preslatko nešto. user posted image
Sve je u redu,imaju rukice noge,mjere su uredne. Ma predivno. MM je isto uživao,baš mi je drago da je bio sa mnom.

Dobila sam do sada 7kg i doktor nije baš oduševljen. Al dobro,bio je Božić pa mi je oprošteno.
Sad ću malo pripazit da ne dobijem previše.

Kontrola za 4 tjedna. Ako bude problema onda da dođem ranije.

To vam je uglavnom sve.
Umorna sam.
Tipkamo se sutra. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 497
17.1.2017 5:24:27   
Fiona0802
Drage Kiar, Perlice i Daxy, bravo za preglede!user posted image
Curice će još na kraju preuzeti listu, kako mi se čini, a krenulo je samo s dečkičima! Samo neka nam živi, zdravi i veseli stignu u naručje!
Svima šaljem puno pusa...i idem se spremati za posao.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 498
17.1.2017 8:17:41   
lidac0605
Daxy,Perliceuser posted image user posted image na urednim trudnoćama,user posted image za male curke neksamo sve bude i dalje u redu i da na proljeće uživate sa svojim štrucicama user posted image

Lourdessuser posted image i za vas,nek sve bude kak treba do kraja,sretno!

Redovno vas čitam,pratim i iz prikrajka navijam user posted image .Pusa,cure!

< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.1.2017 8:18:53 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 499
17.1.2017 9:15:14   
Lagertha
Baš slatko Daxy. Čestitam na curicama! 7 kila mi se ne čini puno s obzirom da su blizanke, ali treba slušati doktore.
Ja se isto borim s kilama i apetitom, nadam se da ću roditi s ispod 80 kila, ali nekako sumnjam user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!