|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe 2017.
17.1.2017 9:16:34   
perlica55
Daxy, super za curice user posted image user posted image user posted image
Nek su žive i zdrave user posted image
Lidac šaljem pusu user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 501
17.1.2017 11:10:42   
anandi
Hellooo bebeleee evo i mene napokon. Kod mene cijelo vrijeme puno nekih obaveza pa nikako da se javim.
Kod mene je sve ok, djecak lupka svako malo user posted image danas sam 22+1.
Evo sad sam se narucila za scrining iduce sedmice, tacnije 26.1. i tad cu biti 23+4 pa eto daxy mozes me staviti na listu.

Sad cu se malo vratiti unazad da vidim sta ste vi pisale, pa valjda budem sve upratila user posted image

daxy user posted image user posted image za pregled. Kazes moguce da su curice user posted image Super, neka nam se malo lista izmijeni. Ono najvaznije je da sve ide kako treba pa sta god bilo.

perlice evo me zeno user posted image Drago mi je da je i kod tebe pregled prosao u najboljem redu. user posted image
Kad vec spominjes tsh, sta mislis o mojim vrijednostima? Kod mene je na pocetku trudnoce bio 1,6 a bila sam na pola tbl letroxa, onda pred kraj prvog trom.skoci na skoro 3,0, dr mi uvede cijelu tbl letroxa i evo nakon malo vise od mjesec on spao na 1,6.
Sad me zanima da li ima veze sto je ovako nizak u drugom trimestru user posted image

iva0067 ja sam isla na jogu i to je sad zavrseno. Bilo je super. Sad planiram i skolu za trudnice u DZ, samo trebam nazvat da vidim kad pocinje.
Sretno na pregledu user posted image

kiar user posted image user posted image za pregled

andy dobro nam dosla. Zao mi je sto si tako svasta prosla.

Javim vam se opet

Juni 2009 pocetak borbe 22.9. i 2.12.2013 IUI-beta 2,1 24.12.2015. ICSI 1 blast/4.1. 10dpt bt14,77/12dpt bt 47,5/ 14dpt bt 145/spontani 5s4d 13.1.
1.FET 2.5.2016. 2 blast/ 13dpt beta<1
2.FET 2.9.2016 1 blast/13dpt beta 540/15dpt beta 1321

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 502
17.1.2017 20:13:06   
lotta2017
evo i mene...

u gužvi sam na poslu, pa nisam pročitala sve postove, nadam se da su sve trudnice dobro, da bebe rastu,i da nema nekih većih problema, da sve uzivate u slatkom iščekivanju.
kod mene sve više-manje ok, osim uzašne napuhnutosti, iako ne jedem ništa teško ni količinski puno, Od trbuha više se nemogu uvući u stare hlače, iako sam tek 9 tt, pa sam jučer išla kupiti trudničke trapkeuser posted image
Sa prvom curicom, trudničku robu počela sam nositi u 6 mj tt.
Na brzinu sam pročitala da je aktualna tema i kupnja kolica -nakon što sam s malom imala 3u1, odlućila sam da ću s ovom bebom od rođenja u kišobran kolica. Moj izbor je Maclaren xlr, makar mi se sviđaju i PP Book...hm, nadam se da me zdrav razum neće napustiti, i da neću pokleknuti i opet kupiti velika kolicauser posted image
Sljedeći tjedan idem obaviti krvne pretrage i urin, krvnu grupu imam iz prošle trudnoće pa mi je rekla da to nemoram ponavljati. Sljedeći pregled je 02.02. i tada ću biti 11 tt. Tada se radi i mini anomaly scan ako se dobro sječam?

(Odgovor članu anandi)
Neposredna veza do poruke: 503
17.1.2017 20:39:20   
Vanja0606
Pozdrav! Neki dan sam napisala post, ali mi ga nije htjelo poslat! 😂😂

Kupila sam polovna kolica, korištena 5 mjeseci, s računom i garancijom još 2 godine, Stokke. Dobila sam košaru, izi go as, sportski dio, dvije torbe, držać da bocu, kišobran,zimski moof, ljetni style kit, navlaku za komarce.
Preporučam i vama da potražite na njuškalu kolica koja su očuvana i koja imaju račun i pomogućnosti garanciju!☺

Čestitam mamama na curkama! 😘

Lotta2017 tako je s 11tt! Ja sam odmah pocela prerastati svoje hlace, i nosila prvo visoki struk a zatim sam morala po trudnicke s jedno 13 tt, iako sam zasada dobila 8.5 kg, a 20tt sam, dobila sam sve u trbuh, broj hlaca je i dalje 34 samo su trudnicke, i sada imam 54.5 kg a visoka sam 156 cm ☺
Ne brine me kilaža samo da s bebom sve u redu i da se rodi živ i zdrav!

Ja svoju bebicu sve sigurnije osjećam, sada osjetim prvo se napuhne jedna strana trbuha, zategne i stvrdne, haha, nakon minute krenu udarci, ili me iznutra krene škakljati. Nevjerovatan osjećaj ❤❤❤ jedva čekam 4D da ga vidimo❤

< Poruku je uredio Vanja0606 -- 17.1.2017 20:44:08 >

(Odgovor članu lotta2017)
Neposredna veza do poruke: 504
17.1.2017 21:44:52   
daxy

user posted image

user posted image ivana0710 - 04.03. user posted image

user posted image Geminice - 04.04. user posted image user posted image
user posted image Fiona0802 - 06.04. user posted image
user posted image bubi0506 - 04.05. user posted image
user posted image Lagertha - 20.05. user posted image
user posted image anandi - 22.05. user posted image
user posted image Tonks - 26.05. user posted image
user posted image perlica55 - 30.05. user posted image
user posted image iva0067 - 06.06. user posted image
user posted image Vanja0606 - 06.06. user posted image
user posted image daxy - 18.06.

user posted image kiar - 13.07.
user posted image LourdessPadme - 28.07.
user posted image lotta2017 - 18.08.
user posted image andy1 - 20.08.
user posted image Momof5 - 29.08.

user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 505
17.1.2017 21:58:13   
daxy

Naši pregledi:

iva0067 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 18.01.user posted image

anandi user posted image 23+4 user posted image user posted image
user posted image 26.01.user posted image

Ivana0710 user posted image 35+6 user posted image user posted image
user posted image 26.01.user posted image

Fiona0802 user posted image 30+5 user posted image user posted image
user posted image 01.02.user posted image

Vanja0606 user posted image 22 user posted image user posted image
user posted image 01.02.user posted image

Lagertha user posted image ? user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

lotta2017 user posted image 11 user posted image user posted image
user posted image 02.02.user posted image

kiar user posted image 18 user posted image user posted image
user posted image 10.02.user posted image

daxy user posted image 22+1 user posted image user posted image
user posted image 13.02.user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 17.1.2017 22:02:12 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 506
17.1.2017 22:16:13   
daxy
Večer. user posted image

Geminice kako je prošlo kod tebe?
Kako curke?

iva ja planiram ići na tečaj (dojenje,briga o bebi itd) s prijom koja je također trudna. Čekamo da se uskladimo.
A za tečaj u bolnici ću još vidit jer planira i MM biti sa mnom na porodu. To bih mogla kroz ožujak. user posted image

Lagertha valjda ćemo se nekako izborit s kilicama. user posted image

anandi pa gdje si nam ti nestala? user posted image

lotta sretno s pretragama! user posted image

Vanja bravo za živahnog bebača! user posted image user posted image

Pozdrav,do sutra. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 507
17.1.2017 22:43:27   
kiar
Vanja ako to za njuškalo zvuci super,al ja bi ipak volila da ih mogu vidit uživo prije nego platim. Nažalost u mojoj županiji je jako los izbor a ni cijene nisu naj... Ali za mame iz većih sredina se zaista isplati ! Ja sam tako nestrpljiva za spol nezz kako cu izdržati jos 3tj jer iako mi je treća beba sve moram kupovati,sve sam razdjelila i sad sam sama sebi obećala ovaj put sve bacam ili dam nepoznatima ... Bas mi smeta to sto sam pojedinima dala a sad kad sam ja trudna svi su kao dali dalje ili ona spika kontra je godišnje doba pa ti neće odgovarat...ma nek sve bude ok kupim ja sve novo al bas sam ljuta,ili su to hormoni .. :-(

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 508
18.1.2017 9:03:58   
Vanja0606
Dobro jutro!

Klair i ja sam ih išla vidjeti, u drugu županiju, naravno da ne bi kupila nešto što nisam pogledala. Ne bi ih kupila da mi šalje poštom pa da kupim i platim na neviđeno! Cura mi je još poklonila brdo robice, nešto ću dobiti od šogorice i prijateljica, tako da sam do 6 mjeseci starosti bebice mirna user posted image , jedino moram kupiti krevetić i ormarić s kadicom za previjanje, još neke sitnice.
Žao mi je za takvo ponašanje tvoje rodbine i prijatelja user posted image ružno je to, nema veze za godišnje doba, svaka beba raste drugačije, nije lijepo da ti ne ponude pa čak i daju, pa da izabereš i koristiš ono što tvojoj bebi bude odgovaralo.
Meni je ovo prva beba, ali ću stvari nuditi sestri i prijateljima ako bude kome trebalo. Jer je to ljudski.

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 509
18.1.2017 11:04:25   
Tonks
Ajme baš bezobrazno. Kak sad to ispada, bilo je ok da ti daješ okolo ljudima, a sad kad tebi treba svi se blesavi prave. Kužim ak je koja oblekica tolko iznošena da se više stvarno nemre nosit, ali ovo je bezobrazno do bola. Sad im svima lijepo jačmenac proslijedi.user posted image

(Odgovor članu Vanja0606)
Neposredna veza do poruke: 510
18.1.2017 11:08:25   
Vanja0606
U potpunosti se slazem s tobom Tonks!!!! Bezobrazno do bola!!

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 511
18.1.2017 17:36:48   
Momof5
Evo mene ponovo
Cure problem s urinom 😢😢
Vadila sam nalaze krv je ok ali urin koma,ima bakterija i protein je 1
Mene uzasno brine taj protein (8 +3)trudnoca
Jel se slucajno koja susretala s time u trudnoci ?
Svakako idem u ponedeljak napraviti urinokulturu .
Ali sam totalno u panici jer na netu pise sve i svasta

Neposredna veza do poruke: 512
18.1.2017 17:37:41   
Momof5
I bravo za preglede 👏👏

(Odgovor članu Momof5)
Neposredna veza do poruke: 513
18.1.2017 18:03:24   
Tonks
Trudnice moje, pitanjce za vas. Dal koja zna kak hzzo obračunava komplikacije? Kaj nebi trebalo bit 100 % od plaće, odnosno osnovice?

(Odgovor članu Momof5)
Neposredna veza do poruke: 514
18.1.2017 18:18:21   
Vanja0606
Cure, žene! Danas me nešto presjeca malo iznad stidne kosti, zaboli na trenutak,oštro, malo sam zabrinuta, a opet ne želim raditi paniku!
Da li koja ima taj osijećaj ili problem?

(Odgovor članu Tonks)
Neposredna veza do poruke: 515
18.1.2017 18:30:11   
Momof5
Ja sam u prosloj trudnoci stalno imala ta rezanja u trudnoci bila sam kod doktora i sve je bilo ok ,trenutno ih imam i sad (8 tjedana je trudnoca)

Neposredna veza do poruke: 516
19.1.2017 7:15:37   
Snjeguljica_83
Daxy wow dvije curice! user posted image Koje ce ponosni tata učiniti princezama!user posted image razmaziti, umaziti, raspekmezitiuser posted image I mama ce, naravno.user posted image

Uživajte!

Pusa svim proljetnicama :*

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Lagertha)
Neposredna veza do poruke: 517
19.1.2017 11:16:42   
iva0067
Tonks maksimalni iznos koji dobivaš u komplikacijama ti je 4000. To znači ako imaš veću plaću od toga dobit ćeš samo 4000, a ako imaš manju pretpostavljam da onda dobivaš cijeli iznos plaće. 45 dana prije termina i prvih 6 mjeseci su ti 100% plaće.

Ja sam jučer bila na pregledu i sve je super user posted image Gledali smo malo i 4d i slikice smo dobili ali je prerano još da se lijepo vidi, kaže doktorica da je najbolje 26-28 tjedan. A i curica je cijelo vrijeme držala rukice na glavi user posted image

Sljedeće pretrage su mi ogtt i hba1c. Cure iz zagreba koje su to već radile - di su vas slali za to? Jel se mora ić na Vuk Vrhovac ili može u domu zdravlju?

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 518
19.1.2017 12:39:51   
perlica55
Mom of5, svakako kontroliraj proteini, jako je rana T da bi već bili pozitivni...user posted image
U prošloj T sam ih imala, bila na strogoj dijeti, na kraju nije dobro završilo...
Samo si moraš ponoviti nalaz mokraće i kontroliraj tlak.
Iva super za uredan pregled, nek sve i dalje bude dobro user posted image
Vanja, pokušaj malo odmarati više, ak ne bude bolje odi da te gin pregleda...
Ima nas previše na temi, pa zbilja ne mogu upamtiti tko što piše.
Pusa svima user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu iva0067)
Neposredna veza do poruke: 519
19.1.2017 12:44:19   
Vanja0606
Pozdrav drage! Danas zasada ne presjeca, bit ce da je to širenje zdjelice, rekli magnezija malo unositi, i odmarati. Nisam išla na pregle kod ginekologa još, čekam 1.2. ☺

Zaista nas je previše da bi svih pohvatali 😂, neka je i neka nam sve dobro bude do kraja 😘😘😘

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 520
19.1.2017 13:27:23   
Momof5
Perlica55,
Kontrolu tj urinokulturu cu predati u ponedeljak .
Stvarno sam malo upoznata s proteinima u trudnoci ustvari nemam pojma nista o tome ,pa sam totalno zbunjena jer sam svasta procitala na netu.
Jedan ginekolog mi kaze da nije nista strasno,drugi radi paniku i tako.
Hvala ti na odgovoru 😘

Neposredna veza do poruke: 521
19.1.2017 15:04:32   
Geminice
Hej curkeee....
Ni ja bas nisam upoznata s problemima s proteinima,a za bakterije u mokraci mi nekako normalno, to se i ne zabrinem kad vidim, a ni doktor mi nista ne komentira.
I ja sam jako cesto imala ta presjecanja, podbadanja jako nisko, kao da me netko nozem probode, naravno objasnjenje to je sasvim normalno, zdjelica i maternica se siri, organi pomicu.... Zanimljivo, sta god da ti se dogodi u trudnoci, zo je normalno.
Mene trenutno najvise muci nesanica, uopce ne mogu zaspati, puno ja lezim, strasno se umaram, ali nikako taj rem san da traje bar 4 sata.
Daxy i ti curice vjerojatno, wuuuhuuuu.
Bila sam na pregledu u pon, 29+0, jedna curka 1400 grama, druga 1350 g ( sad skupa imaju kao ja kad sam se rodila ) . doktor je jako zadovoljan kako napreduju ( u 18 tjednu imali su oko 230 grama, 25 tjednu 800 grama sad skoro kilu i pol). Bas je sve mjerio, nadlakticu, glavu,stomak,natkoljenicu.... Ma sve, zadovoljan je sto se paralelno razvijaju, nema nekih odstupanja ni u tezini ni u velicini, kaze ako tako nastave,a nema razloga da nece, u 36 tjednu ce svaka imati oko 2700 i tad ke s blizancima i siguran porod. I uza sve dobre vjesti, obje su glavom dolje, pa imam sanse i za vaginalni pregled. Bas smo bili sretni nakon pregleda, obozavam tog svog privatnog ginekologa.
U pon idem redovno kod socijalnog na bolnicu, on me svaka dva tjedna naruci, to me malo zivcira, vec sam spomenula jer me uvijek sa spekulom pregledava, bojim se samo neku bakteriju da ne dobijem.
I vjerujem da ce me za 3,4 tjedna ostaviti u bolnici, jer bih mogla i za 6 roditi, sto se cini malo,preeeemalooooo. Znaci sredinu ozujka kad bih docekala u komadu, ja presretna.
Malo se psihicki pripremam za taj ostanak dulji na rodilistu,gdje nema posjeta,znaci NITKO ti ne smije doci. Takva su kod nas pravila rodilista. U redu ako netko ode samo roditi i bude max tjedan, no sta s onima koji budu po mjesec,dvatri.... Jadne zene. Pa me malo neka tuga uhvati, ali moram se pripremiti na to. Zato sad sve dovrsavam u stanu za curke. A valjda je ta nervoza pred kraj normalna, sve tece normalno i onda ti kaze 6 tjedana, pa to je preeeeemalo.
Nadam se da ste mi svi dobro i da dobro podnosite ovu zimu. Kako god okrenes, mislim da smo bolje prosle od trudnica koje ce roditi u 10tom mjesecu,pa taj najgori dio trudnoce provode na plus 50 stupnjeva. Blazena moja zima user posted image

(Odgovor članu Momof5)
Neposredna veza do poruke: 522
19.1.2017 19:17:43   
daxy
Večer. user posted image

kiar apaolutno te razumijem vezano za robicu i opremu.
Ja sam od muževe aestre dobila hrpu robe (jer ona nije imala kome proslijediti) i
kako smo dugo pokušavali ja sam to razdjelila,a sa pola tih ljudi danas nisam ni u kontaktu. user posted image
Nisu mi nikad ni ponudili da mi vrate tu silnu robicu i opremu.
Čak je jedna jastuk za bebe koji sam joj dala stavila mačkama na balkon. user posted image
Znaš kako kažu: Budi dobar...
Meni je ostao krevetić i par sitnica.

Vanja super za kolica i robicu! Baš lijepo od te cure što ti je poklonila. user posted image
Ima ljudi koji su stvarno dobri i to me podsjetilo: Mi smo kupili krevetić i čovjek koji nam je dovezao isto ima blizance,
ja ga pitala ima li kolica da pogledamo.
Prodavao ih je i kad ih je odvezao vidio je gdje ljudi žive i kaže da nije imao srca uzeti ni kune nego ih je jednostavno dao. user posted image

Mene presjeca od početka trudnoće. I nakon nekog vremena sam prestala spominjat doktorima jer su mi stalno odgovarali: "To je normalno. Ne brinite se."
Maternica i ligament nose sve veći teret i maternica se širi tako da nešto moraš osjetit.
Prerano je za razdvajanje kostiju.

momof5 draga,žao mi je zbog proteina. user posted image Nažalost ne znam ništa o tome.
Vjerujem da će tvoj ginekolog poduzeti sve da trudnoća prođe uredno. Javi nam što je bilo.
Jel kod tebe povećana koncetracija bakterija ili piše: nešto bakterija i epitela... Ovo drugo je normalna pojava.
I meni tako piše i to je uredan nalaz.

Tonks HZZO ti plaća po 8 sati dnevno puta radni dani u mjesecu,a svakom od nas je drugačiji obračun satnice.
Ja sam recimo imala dosta prekovremenih,noćnih i vikenda i kad mi se plati 'fond' sati ja dobijem puno manje nego sam dobivala dok sam radila. user posted image
Ja sam pitala tetu na šalteru pa mi je objasnila. Pitaj i ti kad budeš doznake nosila...

iva super za uredan pregled! user posted image
Neka curica samo nastavi tako rasti i uveseljavat mamu i tatu!

Geminice ma super tvoje curke napreduju! user posted image user posted image
Nije mi jasno zašto bi te ostavio u bolnici ako trudnoća uredno napreduje bez komplikacija?
Ne znam da li si pisala gdje ziviš? user posted image
Jesu posjeti zabranjeni zbog gripe ili je tako stalno kod vas? user posted image

Evo da obznanim. Rekla sam dok ne budem sigurna da neću pisati!
Ja svoje bebice osjećam od 11.01. Nisam bila sigurna da li je to to.
Al jučer su me baš jako "škakljale" i sad sam 100%sigurna da su to one. user posted image
Jako sam vam sretna. user posted image user posted image user posted image
I iznenađena sam jer mi je taj osjećaj počeo 11.01. navečer i od tad sam ih osjećala baš svaki dan.
I svaki dan sve jače i jasnije osjetim te trzaje. Evo i sad divljaju.
Ja sam mislila da će to biti lagano i da će se pomalo pojačavati,al ne ove baš divljaju.

Baš uživam. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Geminice)
Neposredna veza do poruke: 523
19.1.2017 21:57:19   
Momof5
Daxy super za bebice.
Odlican je osjecaj osjetiti bebice ,ja jedva cekam .
Pa na nalazu mi pise :dosta bakterija ,nesto epitela (ako sam dobro napisala),proteini 1 a normalno je 0
Trenutno pijem brusnicu kao luda,caj i sok .
Cekam ponedeljak da idem vaditi urinokulturu .
S ginekologom sam se cula samo telefonski tako da mi je na brzinu samo rekao da moram napraviti urinokulturu.
Danas sam narucila trakice za mjerenje proteina u mokraci ,pa cu svakako to kontrolirati doma.
Hvala ti na odgovoru 😘
Ostalim curkama saljem 😘😘😘

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 524
20.1.2017 14:29:47   
Tonks
Mi smo jučer bili kod gin, veli sve super, napreduje kak treba. Malo sam se prepala jer su mi gaćice stalno vlažne, al ispada da je počelo ono piškenje. Jel i vama tak? Sad nas šalje na ogtt i već mi je bljak. Najviše me muči kaj se ne smije jest dok to radiš, a ja sam staaaalno gladna.

(Odgovor članu Momof5)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!