PinkyFunkyBirdy
|
Bokić drage moje! Evo, ja poslala muža na posao, a M u vrtić (slatkiš je toliko plakao da su i meni suze krenule pa me teta potjerala van iz sobe) tako da ću od danas opet biti malo aktivnija. Ajde da vidim što sam sve u mjesec dana propustila. Nina, stalno mislim na vas i šaljem puno vibrica da se ubrzo mazite doma svi skupa (možda već jeste doma)! Baš si me raspekmezila sa svojim zadnjim postovima. Uživajte jedni u drugima! Snjeguljice moja draga, sorry što ti kasnim s odgovorom, ali i ja prvi put čujem da se Imonuglukan sirup daje djeci nakon 3g. starosti. Ja sam ga davala M s prekidima od nekih 1,5g. pa sve do 2,5g. i planirala sam mu opet davati sad kad dođe jesen jer je bio odličan. To je onda nešto novo jer znam da sigurno mu nebi davala da je pisalo da nije za mlađe od 3g. (sad ću to baš morat malo prosurfati). Inače sam znala kombinirati s Ehinacea kapi (od Childlife-a) koje je netko još spomenuo jer su navodno jako dobre za grlo i dišne puteve. Kako su tvoji klinci? Baš mi je drago vidjeti da se neke moje "stare" suborke javljaju na temama. Mali andeo, ni mi još nemamo ime i nekako sve odgađamo razgovor o tome jer kad se sjetim pregovora oko M ... to je bilo katastrofa. Uh, tebe baš plaše ove kontrakcije. Drži se! Ja ih sa M nisam niti kužila, a i sad pokušavam shvatiti dal je nešto kontrakcija, ali uvijek mi se na kraju čini da se to malac samo proteže. Ja sam neka čudna biljka. Bravo za uredne nalaze! Belina, čitam da ti se posteljica još nije pomaknula. Žao mi je! Držim fige da se ipak pomakne da ne moraš na CR. Ja ga se grozno bojim, a strah me da bi ga čak mogla doživjeti jer bebač raste i vjerujem da će biti preko 4,5 kg (a 5 kg je granica nakon kojeg rade CR). Ajme, sad čitam da još imaš i UP. Uh ... onda je i bolje da ideš na CR jer nisam sigurna dal može prijeći na bebicu ako rađaš prirodno. Probaj nekako ojačati imunitet (probioticima ili sl.) pa se možda smanji koncentracija. Teice, kako nam se ti držiš? Dal ti je terapija sad ok? Hajdi, kako su tvoji zglobovi? Kako si inače? Ja sam terminom blizu iza tebe pa me baš zanima kako napreduje tvoja trudnoća da se mogu malo uspoređivati (iako znam da je svaka trudnoća za sebe). Danchy, i ja loše spavam ... tj. neke noći se nikako ne mogu namjestiti i malac luduje pa nemam mira i sve me boli, pa onda jednu noć spavam kao top i onda ispočetka. Sve su to lagane pripreme da nećemo sada jedan dugi period spavati kako treba. Bravo za uredan pregled! Cetirisrece, kako napreduje tvoja trudnoća? Kako je hematom? Dal se smirio? Liliki, dal su ti mučnine popustile? Setalica, drago mi je da ti je pregled prošao uredno i da bebica lijepo napreduje! Javljaj se češće ako budeš mogla. Koža će ti se sama očistiti s vremenom - ipak ti hormoni luduju. Gdje su nam ostale curke? Valjda će se sad javiti barem ukratko kad su GO gotovi. Ja sam bila na pregledu u četvrtak (tad sam bila 33+3tt) i dečko ima 2280g, već dubi na glavi, ima glavu veću za 2 tjedna, a duži je za 1 tj.,plodne vode ima dovoljno, no moj cerviks je još uvijek na 45mm što znači da ću poprilično sigurno dočekati termin i velikog bebača. Sljedeći pregled imam u bolnici 21.09. Želudac mi je počeo svaki dan praviti probleme i sad već svaku večer pijem ili Rennie ili Peptoran ili nešto da ga smirim. Inače, još sam na samo +7kg jer stvarno ne mogu jesti koliko bi htjela. Budem se poslikala kad ulovim koju minutu (jer me čeka hrpa posla pošto nisam ništa napravila do sad, a u subotu još idem i za krsnu kumu ... uh, uh ... posla preko glave ). Što se M tiče i pelene - počeo je lijepo govoriti kad treba piškiti i često kad treba kakiti i već jako dugo nije zaprljao gaćice, no noću mu još stavljam pelenu, ali kako spavanje odgađa s time da treba kakati (pa sjedi na tuti po 45min) dosta kasno legne pa mu pelena bude čak i često suha ujutro. Mamica ja jako ponosna! Sad ćemo vidjeti kako će to ići u vrtiću.