Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 9:20:30
|
|
|
|
ZVRK
|
super.baš mi je drago za koku.malo je prebacila termin.glavno da je sve ok.kako si ti ružo?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 9:26:55
|
|
|
|
Ruža
|
Da malo nam me Mila zakasnila! Ja sam super i dalje po školski , bez ikakvih simptoma i smetnji A ti Zvrkić? I dalje fino kuhaš? Mučnine?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 9:37:23
|
|
|
|
tonkica
|
Dobar jutar svima!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 9:49:24
|
|
|
|
maja
|
Dobar jutar i od mene! Vidim da je bilo veselo noćas, idem još malo pročitati pa se vratim na kavicu, neka netko skuha!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 10:02:55
|
|
|
|
maja
|
Pozdrav i pusa Ivkici i Vida ti je preslatka djevojčica i stavi nam još sličica! Zvrk, javi nam se češće sada!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 11:49:07
|
|
|
|
tonkica
|
Vida je preslatka! Za malu princezolinu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:03:13
|
|
|
|
njanja
|
da li netko zna zašto ne mogu dignuti slike na album? Tj mogu, ali mi se pohjavi prazan prozor i piše NAPAKA, a kada se klikne na to, slika se lijepo otvori i vidi.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:10:42
|
|
|
|
ZVRK
|
odo ja staviti na spavanjac mog zvrkića pa vam sa vratim ja jaju
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:14:39
|
|
|
|
tonkica
|
Nemam ti pojma Njanja! Vidjela ja još jučer taj napaka, al nisam skužila da otvara sliku u novom prozoru. Tek sam ju danas vidjela. Smješka se Jan anđelićima?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:19:26
|
|
|
|
njanja
|
da, tako se zna slatko smijat u snu....Pretpostavljam kada piški.....Jedva čekam da vidim taj osmijeh,a da je svjestan
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:20:28
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Eto i mene iz lajsanja... Bila u gradu, tuvala malo, popili kavicu i sad možemo nešto i raditi. Kupila si slanac i zagrizem kad ono okus po prašku za veš? Sad ja sam trudna pa su mi možda okusi pobrkani, ali samo što nije krenulo pjeniti po ustima... Dala mami da proba, kad ono stvarno po prašku... E kako sam ih ga s guštom išla vratiti , kaže čiko izgleda da tepsije nisu dobro isprali? Svašta, svašta... Sad mi je tako odvratan okus u ustima cijelo vrijeme da ne znam s čim bi ga maknula? Njanja pomogla bi ti ali ne kužim se baš previše u to?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:22:12
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo šaljem ti da ti ispere usta. Vele za tak male bebe da kad se smiju u snu da pričaju sa anđelima.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:22:25
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, mislim da neću tako brzo jesti slanac.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:25:34
|
|
|
|
Puli
|
ni ja isto a obožavam slance
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:26:27
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Tonkica! Vidiš mogla bi probati! Njanja preslatki je, ne mogu vjerovati da se tako meleni tako slatko smije!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:26:35
|
|
|
|
njanja
|
Puli, kako napravim ovaj ticker na imenu da mi se pokazuju janovi dani, mjeseci?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:27:46
|
|
|
|
Ruža
|
I ja ih volim jako, inače najbolji su mi iz te pekare, budu s puno soli,njami, njami, ali neće me skoro vidjeti opet!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:30:56
|
|
|
|
tonkica
|
Bogme, nisam dugo jela slance. Nakon ovog tvog komentara, ni neću. Strašno!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:33:09
|
|
|
|
tiha
|
jao koji fini slanci ruzo to samo za tebe posebna narudzba njanja sin ti je predivno stvorenje a preslatko mi je kad se u snu smjeskaju....bubica!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:38:23
|
|
|
|
njanja
|
Hvala ti Tiho!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:41:44
|
|
|
|
maja
|
Njanja Jan je presladak, mali, a tek kad ti se počne svjesno smijati, nema ljepšeg osjećaja, a i to će brzo! Curićke, moj ručak gotov, sve sam zadimila , mali sam se z
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:45:13
|
|
|
|
tonkica
|
Kaj kuhaš danas Majo?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:48:24
|
|
|
|
Puli
|
Lilypie : Free Baby stuff njanja evo ti link za tickere pa se poigraj uspavljivala curu na rukama pa sam tek sad ti stigla odgovoriti jan je predivan
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:48:49
|
|
|
|
njanja
|
Joj Majo, jedva čekam da mi se svjesno nasmije, biti ću najsretnija na svijetu.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 12:49:22
|
|
|
|
njanja
|
Puli, thx 2 x
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!