|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
5.7.2008 12:49:30   
Ruža
Majo hoće to, ništa se ne brini.user posted image
Curke red je ići raditi nešto, budite mi dobro!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1326
5.7.2008 13:02:11   
Puli
moja štrajka sa spavanjem

grofica malauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1327
5.7.2008 13:08:14   
tonkica
Boji se da joj nešto ne promakne. user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1328
5.7.2008 13:09:03   
Puli
bar sam uspjela metnuti veš da se suši
i suđe riješiti

a sad ćemo još malo do none pa ju neću ni forsiratiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1329
5.7.2008 13:09:30   
Puli
je je sve mora vidjeti čuti i znatiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1330
5.7.2008 13:14:56   
tonkica
A meni se niš živo ne da... Baš sam prava lijenčina... Još kad mi je i mm reko kaj bi čistila s takvim trbuhom, imam još manje volje za bilo šta. user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1331
5.7.2008 13:18:50   
Puli
tonkice sjedni i uživaj
nogice u lavorčić

a mm nek čisti

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1332
5.7.2008 13:19:39   
tonkica
To i radim. user posted image
Igram igricu, tipkam s vama i ne mrdam od kompa. Strašno!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1333
5.7.2008 13:22:16   
Puli
ma nije  strašno
uživaj dok možeš

ja baš jučer neke igrice gledala
i mislim si
puli nema ništa od igranja
sad si mama s punim radnim vremenom

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1334
5.7.2008 13:25:20   
tonkica
Zato ja i guštam sad, nema mm, pa je komp samo moj. user posted image
Juče smo bili kod kumova, imaju sina od 5 mjeseci. Strašan je! Brblja, ljuti se, smije se, oduševio muža. Izbila mu 2 zubića, sve trpa u usta i lovi sve oko sebe. Slatkica mala! Ti klinci su tak medeni, stvarno me oduševio! user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1335
5.7.2008 13:31:57   
Puli
jesu medeni su

evo mi idemo noni na rođendanski ručak
šefica spakirana

pusa

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1336
5.7.2008 13:33:05   
tonkica
Dobar vam tek i nek nona uživa u Cvijeti još prije neg zbrišete za Du. user posted image
PUSA i od nas i tipkamo si kasnije!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1337
5.7.2008 13:33:37   
tonkica
BTW, čestitaj noni rođendan. Ipak je i ona račica, kao i ja. user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1338
5.7.2008 13:37:41   
maja
evo me nazad, Noa spava, pa sam se uspjela istuširati, objesiti veš i oprati suđe od ručka, bravo jauser posted image user posted image user posted image

Ja sam se ponovno od neki dan počela igrati na kompu, inače ko trudnica se nisam skidala sa igrica i rajeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1339
5.7.2008 13:38:30   
koka
Bok cure, samo da se javimo da smo stigli. Doma smo napokon. Evo  Roko spava a Mila me malo zeze, cura bi non stop cicala, tako da sam lagano umornauser posted image , al još smo friški pa se moramo upoznati. Idem malo vidjeti čega je bilo u tih 7 danauser posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1340
5.7.2008 13:40:47   
maja
Hej Kokita pa brza si ti, ne možeš bez nasuser posted image

Daj piši kak je sve prošlo!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1341
5.7.2008 13:41:38   
tonkica
Bok KOKA i dobro nam došla natrag! user posted image  Velika pusa tebi i Mili. I naravno, jedva čekamo da vidimo slikice od vas dviju.
Znam Majo, kad jednom kreneš, ne mreš stat s tim zaraznim igricama. A i vrijeme brže proleti uz njih. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1342
5.7.2008 13:50:48   
tiha
koka dobro nam dosla cekamo izvjestaj..........user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1343
5.7.2008 13:57:39   
koka
Samo da se malo još odmorimo pa čemo se javiti . Mila mi trenutno visi na sisi nonstopuser posted image , zaželila sam se Rokića pase moramo malo pozabaviti zajedno, MM se super ponio u svemu ovome a još su sada na redu kojekakve viziteuser posted image . Što mi je malo čudno, jer sam mislila da će me poštedjeti al evo.....nisu. Evo zove moja user posted image , odoh

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1344
5.7.2008 14:00:18   
tonkica
Drži nam se Koka, uživaj sa Rokom i Milom i tipkaj kad uloviš vremena! Znaš da smo mi tu. user posted image
user posted image  četveročlanoj obitelji! user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1345
5.7.2008 14:44:41   
Elena
Evo stigla sam napokon kod kuce pa da vam se javim.Super sam se provela kod moih,vidjela sam se s moim voljenim sestrice,s moja dva preljepa unuka i sad sam nekako puna pozitivna energija.Koka cestitam jos jednom i bas mi je drago da ces tu opet s nama djeliti majcinske savjeteuser posted image ali i ostalo zar ne,vidjela sam i Vidu jao kako je malo slatkouser posted image Cure naterali ste me da vec pocnem da razmisljam da idem na drugouser posted image Ali ipak mislim da cu pricekati da vidim kako bice situacija s nasim novim maliuser posted image user posted image user posted image Ima li neko zauser posted image Martina mi spava a ja sam sama i hocu popiti jednu kavu.user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1346
5.7.2008 14:55:55   
mirna
Welcome back koka i elena!user posted image

Elena valjda misliš na nečaka, za unuke si još premlada...user posted image user posted image   Kako je u Skopju?

Cure  ja i MM smo do sada spavali s malim... moram sada peglati, jer navečer pakiram. odlučili smo se da idemo ja i mali i svekrva za jedan tjedan na selo..

Baš slušam kako vani razgovarajo: jučer smo imali lopova tri kuće dalje. naravno ih policija nije uhvatila... baš me je strah, jer su provalili u sličnu staru kuću kao što je naša..

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1347
5.7.2008 15:02:08   
Elena
da bas sam mislila na necake ali kod nas i za djece od sestre ili braca kazemo,unuka ali ja cu od sad vikati necakauser posted image user posted image user posted image Mirna samo se ti ljepo provedi i slikaj da nam postavis slicice a i ja cu malo kasnije
user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1348
5.7.2008 15:05:14   
Ruža
Bok Mirna i Elena!user posted image
Može meni jedna kavica? Od prevelikog radauser posted image  legla na kauč i odspavala pola sata, a posao čeka....user posted image
Mirna ma neće lopovi k vama ipak vi imate opasnog djeda!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1349
5.7.2008 15:07:33   
Elena
user posted image user posted image user posted image evo ruzice draga,pa gde si ti,uspori malo sreco s te poslove,nece ti pobjece,molim te,kako si jeli podnosis ova vrucina a maliuser posted image kako podnosi on ova vrucinauser posted image samo da znate da ste mi falileuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!