Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:08:24
|
|
|
|
Elena
|
Bok cure samo da vas pozdravim i idem se druzit s peglu imam tri masine za peglanje,ali ne brinem se noc je duga ali u vase drustvo lakse cu ispeglati. ko je za kaficu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:09:35
|
|
|
|
Puli
|
curke ja čekala i čekala i čamila čekajući mirna vjerojatno pakira sretan vam put ljubi mi vladeka a meni se oke sklapaju pusa i pozz pisamo si sutra
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:10:49
|
|
|
|
Puli
|
bok elena nevjerojatno čim se ja pozdravim netko dojde jučer iva danas ti vidjela fotke princeze predivne ste obje
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:10:57
|
|
|
|
Elena
|
laku noc Puli i lepo se naspavaj
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:11:41
|
|
|
|
Elena
|
hvala Puli
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 22:12:21
|
|
|
|
Puli
|
hvala elena ti sve ispeglaj a ekipa će valjda brzo da ti pravi društvo dok peglaš a ja ti šaljem
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 23:25:10
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke! Jeste li sve već u krevetu? Ja gledam neki dobar film na rtl-tv. upravo su reklame, pa imam malo vrijemena za RR...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 23:27:41
|
|
|
|
Ruža
|
Gledam ga i ja....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 23:31:06
|
|
|
|
slisli
|
Pozdrav cure, ja sam nova ovdje i jedva sam našla gdje se okuplja ekipa! Moj Suprug spava, kćer također... tv radi nemam pojma kome... ja bi trebala peglati a već sat vremena sjedim i piskaram i čitkam na ovim stranicama!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 5.7.2008 23:35:59
|
|
|
|
slisli
|
Nema nikoga!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 0:01:46
|
|
|
|
mirna
|
Ruža i ja smo jedine budne izgleda, ali ispred tv smo... jako dobar film je na rtl-u. uskoro će završiti, ali onda ja odoh na spavanac. sutra me čeka naporan dan..... slisli: već sam te pozdravila na nekoj drugoj temi, ali eto i ovdje: dobro došla u naš birc!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 0:02:37
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna dobar provod na selu i sretan put!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 0:04:10
|
|
|
|
mirna
|
Hvala Ruža! laku noć i tebi!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 0:04:16
|
|
|
|
Ruža
|
Da,da dobar je. I ja čekam kraj pa ću isto u krpe. Laku noć svima. Slisli dobro nam došla!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:09:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobro jutro! Vruce vani...a ovdje konobar zaspao ili je napravio svedski sa picem? Nist, budem si sama natocila limunadicu, sam vec popila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:41:49
|
|
|
|
Puli
|
švedski stol je pa se sama posluži sve je s puno leda kako si nam ti wukovarka kako tvoja bebolina u buši jel sve ok
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:45:38
|
|
|
|
tonkica
|
Bokić ekipa! Evo i mene taman u pravo vrijeme, vidim da vas ima u bircu. Jučer sam štrajkala, imali smo goste do kasno, pa sam bila preumorna za raju. Kak ste mi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:48:07
|
|
|
|
Wukovarka
|
A bebolina se jedva dala slikati prije dva dana...doktorica izludila, tako mala a samo se okrece! Samoda nebude takva kada poraste..inace vec sada mami ne da svasta papati!Ali kaa u ovom nasem kutku joj jako dobro pase
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:49:42
|
|
|
|
Puli
|
ima ima cura pava pa malo uživam pišem što sve trebam popakirati a ja mrzim pakiranje grrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:53:38
|
|
|
|
tonkica
|
Joj i ja mrzim pakiranje... Baš smo sad pričali dolje sa roditeljima od mm. Bio nam je jučer bratić od mm, zvali su nas na svadbu 13.09. u Split. I mi planiramo ić sa Miom. Taman bi onda trebala imat 2 mjeseca. Pa ja komentiram kak će nam bit pun auto njenih stvari. Joj, već sad mi je puna kapa kad se sjetim. Kak će tek bit kad stvarno budemo i trebali krenut na put...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 11:58:49
|
|
|
|
Puli
|
mi šaljemo poštom većinu da ne vučemo sa sobom nosim dosta robice tako da vikendom perem i svoje i njeno a kroz tjedan da uživamo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 12:02:57
|
|
|
|
tonkica
|
Da znaš Puli da vam zavidim! 2 mjeseca mora..... Istina, i meni bi bilo teško samoj bez mm, al ipak treba malo promijeniti i zrak i klimu, ma dovoljno se samo maknut iz Zg i super! Budeš vidla, za tren će 9 mjesec i jesen i novo okupljanje forumašica u Maksiću.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 12:03:08
|
|
|
|
Puli
|
curka mi je budna spava sat vremena i hop odmah akcija
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 12:05:12
|
|
|
|
tonkica
|
Kuži ona da je mama u akciji, pa joj nije fora ne sudjelovat u tome.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 6.7.2008 12:05:55
|
|
|
|
Puli
|
znam to će proletiti za tren bit će nam lijepo a i zrak i more će je umoriti pa će bolje pavati i u 9 mjesecu stiže velika curka u maksač na upoznavanje mije,samuela i sandrice i ostale jaja ekipe velike i male
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!