Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:13:33
|
|
|
|
Puli
|
majo držim palčeve da noica dobro pava i papa i veseo bude
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:17:57
|
|
|
|
Puli
|
koka od nas dvije budi nam hrabra želimo ti da što prije ugledaš svoju brzo se oporaviš kućici svojoj i rokiću vratiš i k nama na raju svratiš evo i jedna za kraj da ti donese sreću znaj
< Poruku je uredio Puli -- 27.6.2008 22:18:23 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:21:13
|
|
|
|
Puli
|
bok njanja što ćeš popiti evo nas dvije same curke nam druge zbrisale jel lavić spava
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:21:56
|
|
|
|
njanja
|
Koka, sretno sutra...javi se.....Curke laka vam noć.....samo samo vas došla pozdravit jer sam danas preumorna iako lavić lijepo spava i papa......
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:23:59
|
|
|
|
tonkica
|
Koliko sijevanja i puhanja, a nikako da padne bar kap kiše... Ima li još koga u bircu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:25:57
|
|
|
|
njanja
|
Jedina ja.... čekam da mi se malo skupi mlijeka da izdojim makar malo za noć sa SOS....Ako se opet ne bude htio probuditi 5,6 sati, a ni cicati.... Sad se tako napucao, ispraznio mi cice....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:30:29
|
|
|
|
Puli
|
njanja pusti ga da spava baš da vidiš dokad će spavati a i ti isto lijepo legni pa ako se u međuvremenu probudiš izdoji se mene su znale prepune grudi probuditi pa bi se izdojila a curka bi spavala tonkica tu sam kaj ne gledaš film
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:31:06
|
|
|
|
mirna
|
jan! Da mama lakše zaspi.. Evo i mene, ali ću uskoro u krevet... puli kakav film?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:31:34
|
|
|
|
njanja
|
hoću Puli, ali da li da ga pustim duže od 5 sati da spava?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:32:01
|
|
|
|
tonkica
|
Baš si sretna! Bebač spava cijelu noć od početka, imaš mlijeka ko u priči. Daj Bože da i ja budem takve sreće! Drž mi fige! Puli film završio, pa sam promijenila poziciju sjedenja. Zamijenila jedan ekran drugim.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:33:36
|
|
|
|
mirna
|
njanja: ostavi ga, a ti se lijepo kad ti budu tvrde cice malo izdoji. sigurno će se jan probuditi kad će biti gladan, ja mislim da imaš jako kvalitetno mlijeko ako ti tako fino spava i deblja se. Masnoća 3,6 100%
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:34:33
|
|
|
|
tonkica
|
Nema mira, moram ić dalje gledat seriju s mm... Sve vas pozdravljam i pusu šaljem! Koka sretno sutra u bolnici i želim ti da Sunčica što prije izađe van i da nam se što prije vratiš doma, Roku i mm-u i naravno, da se opet brzo tipkamo na jaji.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:35:31
|
|
|
|
njanja
|
za koliko bi mi se mogle napuniti?...hranila sam ga u 21.20Ne znam da li da čekam ili da poslušam Puli pa odem spavati...Bojim se da bi i ja mogla potegnuti 5 sati (nema jan na koga biti= pa ako neće cicat da nemam bočicu svog mlijeka u pričuvi....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:36:15
|
|
|
|
Puli
|
njanja: ostavi ga, a ti se lijepo kad ti budu tvrde cice malo izdoji. sigurno će se jan probuditi kad će biti gladan i ja ti to savjetujem dobiva dovoljno a i sama kažeš da se napucao a lavić će već zarikati Mirna tonkica je gledala film pa ju nisam brzo očekivala a ono film već gotov
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:38:45
|
|
|
|
mirna
|
njanja ako se ti napune bit će pretvrde i sigurno će te probuditi. obično se napune u intervalu u kojem ti mali obično cica: ako je to 2-3 sata preko dana onda će se ti tada i napuniti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:39:01
|
|
|
|
Puli
|
njanja ako se probudi gladan vjerojatno će htjeti cicati a ti ćeš biti umorna jer se nećeš naspavati treba neko vrijeme da se napune neka 2-3 sata
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:40:11
|
|
|
|
njanja
|
ok, thx mirna i puli...odoh spavati....pa ako budu pretvrde ću izdojiti prije nego mu ponudim....odoh spat, hvala vam..vi uživajte!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:43:37
|
|
|
|
koka
|
Ej bok. Stemislile ha? Čega ima jeli rodila koja?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:44:19
|
|
|
|
mirna
|
koka da li nam se javljaš iz rijeke?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:45:27
|
|
|
|
Puli
|
kokita nemreš ti bez nas a bome ni mi bez tebe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:50:22
|
|
|
|
koka
|
Da iz rijeke znoja . MM me vodio vani na sladoled pa je bilo ugodno i ostali malo duže. Sad ušlau kuću i već se znojim .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:50:52
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Što se nudi u ledenom kutku večeras?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:54:39
|
|
|
|
koka
|
Ej curke, malo me grči stomak . Sad, dali jezato što sam možda danas stvarno rintala po kući ili...... Mi psiha piči 100 na sat?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 22:57:20
|
|
|
|
Puli
|
ružo kefir ako si za koka navijamo da je i da se sunči okrenula doduše i meni u toj fazi psiha radila sto na sat i stalno mislila sad će
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 27.6.2008 23:02:02
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Puli nisam baš ljubitelj kefira, ali ako imaš kakvog slađe??? To bi već mogla... Kokita da tebe ne grči od slađe isto?
|
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!