|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
28.6.2008 0:26:34   
koka
Evo cure ja ću polako na spavanac, idem brojat grčeveuser posted image user posted image user posted image . Šalim se. Ujutro obavezno ću svratiti na kavu, dont'worry. Laku noć.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 201
28.6.2008 0:27:10   
Ruža
U nedjelju ćemo malo roštiljati s društvom, a majstor danas bio i rekao da neće stići ni idući tjedan. user posted image  Ljuta sam ko user posted image . Samo odgađaju..

kakvi su vaši planovi?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 202
28.6.2008 0:28:44   
Ruža
Kokita laku noć ti želimo! Mirno pavaj, a brojanje ostavi za ujutro, mi ćemo skupa s tobom!user posted image
user posted image  od nas....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 203
28.6.2008 0:29:21   
tonkica
Koka ja ću vjerojatno kavicu prespavat, pa te unaprijed pozdravljam i šaljem veliku user posted image  podrške i da nam se čim, čim prije vratiš iz bolnice sa malim user posted image !!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 204
28.6.2008 0:31:31   
tonkica
A ne vjerujem! Koma su svi ti majstori! Kad dogovaraš poso, sve može, a kad stvarno treba doć i radit, nema ih. Iskrsne uvijek nešto 10... Prestrašno!
Moj mm radi ovaj vikend, tako da nemam nikakvih planova. Jedino se veselim sutrašnjem danu, ako bude sreće i lijepog vremena da vidim napokon forumašice u Maksiću! user posted image  Drugo stvarno niš ne planiram.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 205
28.6.2008 0:35:27   
Ruža
Ma ni ja više ništa ne verujem, ali kaže čovjek da su mu 4 čovjeka na bolovanju pa zato kasne. A ovaj put sam stvarno htjela profesionalce..user posted image
Tonkica dobar provod sutra sa curkama! Ma morat ću i ja jednom do Zagreba potegnuti...Trebala sam dok je bilo hladnije.
kako tvoje nogice- buhtlice?Moje su koma danas...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 206
28.6.2008 0:39:49   
Ruža
Curke odoh i ja polako, progutat ću komp koliko user posted image ....
Laku noć želimo svima!user posted image pa si pisamo sutra...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 207
28.6.2008 0:47:24   
tonkica
Već sam zaboravila kak mi stopala izgledaju dok nisu otečena. user posted image  MM me zove "hobit", jedino nemam dlaka kao oni, inače baš podsjećam na njih.
Idem i ja na spavanac, pretjerujem sa budnošću u zadnje vrijeme. user posted image  svima! Lijepo pavajte!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 208
28.6.2008 7:02:45   
božica
Bok drage cure-evo nas mi budni od 06:00user posted image user posted image user posted image user posted image -ja sam zadovoljna jer ženska je cijelu noć potegla od 20:30-lakše se meni probuditi rano ako je cijela noć u pitanju nego kasnije kad imaš noć u prekidima.

Kokita želim ti sretan put do bollnice i da što prije upoznaš svoje drugo sunćekouser posted image

Eno je skići a prozori otvoreni -mogu misliti susjede-pa subota jeeeeeeeeeee-zatvaraj prozore-al kaj nas briga mora se znati da smo budni

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 209
28.6.2008 7:19:09   
anne
Dobro jutro mamice! Došao je dan velikog S-eljenje. Probudila sam se ujutro kako se Petra inaće budi i u plać - nikog u sobi umjesto mene, a zadnje jutro što se ovdje budim. user posted image  MM je već u stanu a Petra kod mame das malo smanjimo stres. Sretna sam jer ćemo konačno živjeti komotnije, ali ostavljamo svoje prvo gnijezdo. Tu su mi djeca začeta, toliko lijepih uspomena...
Moram se malo skulirati dok ne dođe ekipa za seljenje, baš i ne bi tulila cijeli dan. user posted image  
Bar se lakše diše
Poslje ove kiše.
Imajte lijepi dan. Probati ću se još javiti dok mi ne raskopaju komp.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 210
28.6.2008 8:09:08   
koka
Dobro jutro svima  user posted image , evo mi skoro pa spremni. user posted image   user posted image   user posted image , šta mi je drugo radit nego se veselit  user posted image   user posted image   user posted image . Svima vama želim ugodan i lijep dan. Taman nočas bilo nešto friško vani, pa sam malo bolje i spavala. Barem nešto, jer sam mislila da od uzbuđenja neću oka sklopit.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 211
28.6.2008 8:12:39   
božica
Ajde Kokita glavu gore i put pod nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kissi kisssi kissi kissi

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 212
28.6.2008 8:16:33   
mirna
Dobro jutro i od mene!

Koka tebi želim da sve prođe sretno i da  nam se što prije vratiš!user posted image

Anne tebi želim da se što prije privikneš na novi stan!user posted image   Mi se stalno selimo, zato mi ne bi bio problem ako bi bila u tvojoj situaciji- nigdje nisam previše vezana... Glavno je da ste svi zajedno, pa ćete se brzo priviknuti.user posted image

Svima ostalima želim ugodnu, malo hladniju subotu!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 28.6.2008 8:18:38 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 213
28.6.2008 8:22:30   
Puli
dobar jutar i od nas mi se od sedam do pol osam valjale po krevetu
sad smo upakirane i čekamo tateka da se spremi pa ćemo vani

kissi kissi

anne super da je sve kako ste planiraliuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 214
28.6.2008 8:23:50   
Puli
kokita pusa i sretnouser posted image  

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 215
28.6.2008 8:36:24   
Ruža
Jutro curke!user posted image  Nitko kavicu ne pije jutros?user posted image  Kokita jednu putnu? Kad krećete za Ri?

Ane neka je napokon krenulo preseljenje. user posted image I ja sam uvijek tulila kad bi se selili, još od faksa.user posted image  Brzo ćeš se ti naviknuti na svoj stančić!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 216
28.6.2008 8:36:47   
koka
Evo spremna  .  user posted image   user posted image   user posted image , Buditedobre i pišemo si kad se vratim.  user posted image   user posted image   user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 217
28.6.2008 8:37:58   
koka
Evo Rositamoja, spremna kao što rekoh. Pa uživajte mi i pa-pa.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 218
28.6.2008 8:42:07   
Ruža
Hajde Kokica sretan put ti želimo i da nam što prije upoznaš svoju curku i vratite se sretne kući!
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 219
28.6.2008 9:40:43   
Ruža
Majo bok!
Kako Noino papanje?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 220
28.6.2008 9:45:41   
maja
Dobro jutro cure, evo kratak izvješzaj, mi noćas spavali dosta dobro i lijepo mi je papao, sad se igra sa tatom i čekaju da donesem kavu! Što je najvažnije dobila sam bezbroj osmjehića danas od mog sunca tako da znam da je dobro!
Vrijeme super, noćas padalo, sad je friško i čak prohladno!
Anne, treće dijete će biti začeto u novom stanuuser posted image
Koka, drži mi se i javi što prije kako je!
Pišemo se kasnije curićke, MM je napokon doma pa idem uživati u mojoj maloj obitelji!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 221
28.6.2008 9:47:25   
Ruža
Bravo Majo!user posted image
Uživaj u svojoj obitelji i današnjem danu!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 222
28.6.2008 9:51:18   
tonkica
Dooooobar dan svima! user posted image
Ane nemoj biti tužna, idete u svoje novo gnijezdo, i kao što veli Maja, treće će dijete biti začeto u njemu. user posted image
Ružo jesi još tu? Hoćemo skrnut jednu user posted image ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 223
28.6.2008 10:00:44   
Ruža
Može tonkica jedna user posted image !
Evo zvala sam ove iz kataloga da zamijenim suknju, ali bi ju trebala čekati 3 tjedna. user posted image  To mi je predugo, pa ću probati odnjeti krojačici da mi suzi.
Kako si mi ti Tonkica?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 224
28.6.2008 10:03:05   
tonkica
Iz kojeg si kataloga naručivala suknju? Ja sam samo jednom prošle godine iz Quellea naručila maicu i hlače. Maica je bila OK, a hlače broj prevelike. Ali ih nisam mijenjala, ostavila ih takve kakve jesu. user posted image
Ja sam OK, naspavano. I odlično, jer je malo friškije, pa se lakše diše. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!