|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
8.7.2008 16:09:11   
maja
Luna nam gušta u bazenčiću, iduće godine već prava plivačica! A što je veća sve sličnija mamici svojoj!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1951
8.7.2008 16:09:55   
Elena
Pozdrav cure ja sam na brzanje samo da vas pozdravim i da kazem Tina da LUNA ti je jedan presladakuser posted image ,bombona prava,znam da si ponosna mama i samo tako,ali i tebe komplimente,vidjela sam te nege,heheuser posted image user posted image user posted image Bokic cure,ako se ne lazem kod vas su najavili znatno nize temperature,pa jesu li pogodili prognozu?user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1952
8.7.2008 16:10:17   
tina1602
tonkice luna je feštala u bazenu, joj umirala sam od smjeha
nikad ju nisam vidila tak sretnu

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1953
8.7.2008 16:12:03   
maja
Jesu Elena, barem kod nas u Bj. Noćas bilo užasno nevrijeme, ali je danas zato lakše živjeti!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1954
8.7.2008 16:13:37   
Elena
ja se nadam da ce i kod nas malo zaladiti jer su najavili za sutra nad 42 stepenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1955
8.7.2008 16:17:01   
tiha
nocas kod nas bilo nevrijeme al sad sve po starom vruce jeeeeeeeeeeeeee

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1956
8.7.2008 16:18:31   
tonkica
Baš se vidi na slikama da princeza gušta! Samo nek uživa!
I u Zagrebu je baš ugodno, i dalje je oblačno, u kući je ugodnih 25, a vidim da vani pirka vjetrić. Baš se da disat i lakše je odmah.

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1957
8.7.2008 16:28:39   
Ruža
 Bravo za Lunuuser posted image  Prava majstorica, baš se vidi kako gušta. user posted image

Danas se i kod nas da disati napokon, pa mislim da ću se uloviti onog ostatka za peglanje od sinoć. user posted image  Tonkica bravo za nogice!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1958
8.7.2008 16:32:52   
maja
idem ja Noici dati siku pa se vratimo, nemojte pobjeći!!!
Iva16, mogla bi se pohvaliti kad si i šta rodilauser posted image znaš da mi jaja cure volimo sve znatiuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1959
8.7.2008 16:37:27   
Elena
cure martina mi je ustala moram ic,cao do kasnijeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1960
8.7.2008 17:22:22   
božica
Evo mene solo brijačice u bircu-ja lokalna cugerica -srk srkuser posted image

zvrk-vjerujem da je sve ok-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina 1602 Lunica je pravo sunce maminouser posted image slatko koja se kupa doma user posted image u bazenu-frajerica mala-a onaj kolut oko vrata ste joj stavili da se user posted image ženska ne utopiuser posted image

I tako -viki danas bila u jaslicama-a ja doma krmila sa Leonom do 14-----baš mi je falilo sna

Al sam sanjala nekakv triler-da me hoće ubiti pa sam bježala i tako------------to je samo sanuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1961
8.7.2008 17:30:16   
maja
tko te hoće ubitiuser posted image Leonicauser posted image

Evo došla da ti radim društvo, ručak skuhala, ali mi se neda samoj jesti, a još moram izrezati pile, a ja velika domaćica kad režem pile izgleda ko da sam ga izmasakriralauser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1962
8.7.2008 17:32:37   
maja
a gle Iva16 otišla, a da uopće nije javila kad je rodila

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1963
8.7.2008 17:38:25   
božica
Ma neeee -neki frajer me htio ubiti-ma duga ti je to pri-ća majo-heheeuser posted image

A leonica upravo kakauser posted image -probudila se iz kratkog sna i sada kaki i stenjeuser posted image -Tako ako naglo nestanem nema do do daljnjega-uh kak smrdi ------ženska i prduckauser posted image user posted image

A šta Noa radi sada nakon kaj se napapaouser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1964
8.7.2008 17:39:53   
božica
a iva 16-će se vratiti-user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1965
8.7.2008 17:40:20   
maja
Igra se, stavila sam mu brdo igračaka u kolica i sad se frajer zabavlja da ja mogu visit na kompuuser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1966
8.7.2008 17:53:31   
božica
Moja presvućena i sada je dobro-A Viki gleda crtić i muž je sa njom pa mogu biti na kompuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jel ti brz narasao -brzo ti prošlo od kada se rodio--------user posted image user posted image

Meni užasno brzo leti vrijeme sa leonom-jer čekam samo da malo poraste da se viki može sa njom igrati-jer ju viki non stop natežeuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1967
8.7.2008 17:55:31   
maja
joj, strašno brzo, svaki dan nešto novo vidimo od njega, počeo je sad natezati nožne prstiće! Nije mi tako brzo ni trudnoća prošla, baš leti, leti!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1968
8.7.2008 17:59:52   
božica
e a neznam zaakj mi neće prikazati sva tri tickera--stavila sam i svoj al on neće ineće znaš zi možda zakajuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1969
8.7.2008 18:03:37   
maja
zato kaj si ti starauser posted image
a inače ja vidim Viktorijin i tvoj

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1970
8.7.2008 18:06:49   
božica
ma samo me zezaj-----------user posted image user posted image user posted image

i ja vidim samo svoj i od viktorije--pa ja sam ih radila kao od djece kako komp može znati da sam im ja mama hehe

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1971
8.7.2008 18:08:32   
maja
je, kak nebi znao, napišeš da imaš 26 godina i on si misli kaj ova stara hoćeuser posted image

a probaj na lilipie

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1972
8.7.2008 18:12:33   
božica
je user posted image a kak bi znao možda ja imam 46godina i jedno dijete Božicu od 26-drugo Viktorija 2,8 i mala Leona 3,3 mjesecauser posted image

ma sinoć sam se 1 sat mućila i mućila i nije mi htjeo nikako prihvatiti budem još malo kopalauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1973
8.7.2008 18:15:16   
maja
je, kak ne, visiš stalno na kompjuteru pa znauser posted image
a nebi znala zašto ti neće pokazati, idem probat ja sebi staviti

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1974
8.7.2008 18:15:58   
Ruža
Vidi ti naših vrijednih mladih mamica...user posted image user posted image user posted image
Djeca neka kakuckaju i prduckaju, zaposle ih igračkama , a one briju...user posted image  Joj,joj... sva sreća pa je moj još u trbuhu...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!