Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:09:11
|
|
|
|
maja
|
Luna nam gušta u bazenčiću, iduće godine već prava plivačica! A što je veća sve sličnija mamici svojoj!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:09:55
|
|
|
|
Elena
|
Pozdrav cure ja sam na brzanje samo da vas pozdravim i da kazem Tina da LUNA ti je jedan presladak ,bombona prava,znam da si ponosna mama i samo tako,ali i tebe komplimente,vidjela sam te nege,hehe Bokic cure,ako se ne lazem kod vas su najavili znatno nize temperature,pa jesu li pogodili prognozu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:10:17
|
|
|
|
tina1602
|
tonkice luna je feštala u bazenu, joj umirala sam od smjeha nikad ju nisam vidila tak sretnu
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:12:03
|
|
|
|
maja
|
Jesu Elena, barem kod nas u Bj. Noćas bilo užasno nevrijeme, ali je danas zato lakše živjeti!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:13:37
|
|
|
|
Elena
|
ja se nadam da ce i kod nas malo zaladiti jer su najavili za sutra nad 42 stepena
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:17:01
|
|
|
|
tiha
|
nocas kod nas bilo nevrijeme al sad sve po starom vruce jeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:18:31
|
|
|
|
tonkica
|
Baš se vidi na slikama da princeza gušta! Samo nek uživa! I u Zagrebu je baš ugodno, i dalje je oblačno, u kući je ugodnih 25, a vidim da vani pirka vjetrić. Baš se da disat i lakše je odmah.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:28:39
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za Lunu Prava majstorica, baš se vidi kako gušta. Danas se i kod nas da disati napokon, pa mislim da ću se uloviti onog ostatka za peglanje od sinoć. Tonkica bravo za nogice!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:32:52
|
|
|
|
maja
|
idem ja Noici dati siku pa se vratimo, nemojte pobjeći!!! Iva16, mogla bi se pohvaliti kad si i šta rodila znaš da mi jaja cure volimo sve znati
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:37:27
|
|
|
|
Elena
|
cure martina mi je ustala moram ic,cao do kasnije
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:22:22
|
|
|
|
božica
|
Evo mene solo brijačice u bircu-ja lokalna cugerica -srk srk zvrk-vjerujem da je sve ok- Tina 1602 Lunica je pravo sunce mamino slatko koja se kupa doma u bazenu-frajerica mala-a onaj kolut oko vrata ste joj stavili da se ženska ne utopi I tako -viki danas bila u jaslicama-a ja doma krmila sa Leonom do 14-----baš mi je falilo sna Al sam sanjala nekakv triler-da me hoće ubiti pa sam bježala i tako------------to je samo san
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:30:16
|
|
|
|
maja
|
tko te hoće ubiti Leonica Evo došla da ti radim društvo, ručak skuhala, ali mi se neda samoj jesti, a još moram izrezati pile, a ja velika domaćica kad režem pile izgleda ko da sam ga izmasakrirala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:32:37
|
|
|
|
maja
|
a gle Iva16 otišla, a da uopće nije javila kad je rodila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:38:25
|
|
|
|
božica
|
Ma neeee -neki frajer me htio ubiti-ma duga ti je to pri-ća majo-hehee A leonica upravo kaka -probudila se iz kratkog sna i sada kaki i stenje -Tako ako naglo nestanem nema do do daljnjega-uh kak smrdi ------ženska i prducka A šta Noa radi sada nakon kaj se napapao
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:39:53
|
|
|
|
božica
|
a iva 16-će se vratiti-
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:40:20
|
|
|
|
maja
|
Igra se, stavila sam mu brdo igračaka u kolica i sad se frajer zabavlja da ja mogu visit na kompu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:53:31
|
|
|
|
božica
|
Moja presvućena i sada je dobro-A Viki gleda crtić i muž je sa njom pa mogu biti na kompu e jel ti brz narasao -brzo ti prošlo od kada se rodio-------- Meni užasno brzo leti vrijeme sa leonom-jer čekam samo da malo poraste da se viki može sa njom igrati-jer ju viki non stop nateže
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:55:31
|
|
|
|
maja
|
joj, strašno brzo, svaki dan nešto novo vidimo od njega, počeo je sad natezati nožne prstiće! Nije mi tako brzo ni trudnoća prošla, baš leti, leti!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 17:59:52
|
|
|
|
božica
|
e a neznam zaakj mi neće prikazati sva tri tickera--stavila sam i svoj al on neće ineće znaš zi možda zakaj
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:03:37
|
|
|
|
maja
|
zato kaj si ti stara a inače ja vidim Viktorijin i tvoj
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:06:49
|
|
|
|
božica
|
ma samo me zezaj----------- i ja vidim samo svoj i od viktorije--pa ja sam ih radila kao od djece kako komp može znati da sam im ja mama hehe
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:08:32
|
|
|
|
maja
|
je, kak nebi znao, napišeš da imaš 26 godina i on si misli kaj ova stara hoće a probaj na lilipie
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:12:33
|
|
|
|
božica
|
je a kak bi znao možda ja imam 46godina i jedno dijete Božicu od 26-drugo Viktorija 2,8 i mala Leona 3,3 mjeseca ma sinoć sam se 1 sat mućila i mućila i nije mi htjeo nikako prihvatiti budem još malo kopala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:15:16
|
|
|
|
maja
|
je, kak ne, visiš stalno na kompjuteru pa zna a nebi znala zašto ti neće pokazati, idem probat ja sebi staviti
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 18:15:58
|
|
|
|
Ruža
|
Vidi ti naših vrijednih mladih mamica... Djeca neka kakuckaju i prduckaju, zaposle ih igračkama , a one briju... Joj,joj... sva sreća pa je moj još u trbuhu...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!