Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:53:17
|
|
|
|
ZVRK
|
muči me to sto je prije 15 dana bilo sve ok(kod moje dr),bilo je ritam srca samo nije mogla točno vidjeti starost bebe.a sada nista
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:56:29
|
|
|
|
tonkica
|
To stvarno je zbunjujuće. Stvarno se nadam da je ovaj doktor danas pogriješio u dijagnozi i da će ti ovaj popodne reći da je s bebom sve OK.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:04:17
|
|
|
|
tina1602
|
ne mogu vjerovat odi ti zvrkiću po drugo mišljenje... držim fige da je ovaj dr pogriješio
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:05:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, zvrkić...a ja tek danas vidjela na tvom tickeru da si trudna i baš se poveselila....nadam se da ćemo se i dalje veseliti s tobom
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:29:21
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure! Nisam se stigla jutros javiti da Puli zaželim sretan put i kažem kako joj je cvijeta preslatka.Nadam se da će vidjeti!!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:38:11
|
|
|
|
tiha
|
zvrkic moja kumica je isto tako prosla kada je u sla u 8 tjedan tek onda se vidjelo zelim da i tebi bude tako mozda si manje trudna a prije 7 tjedna se vidi samo mjehuric...zelim ti srecu da bude sve ok!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:39:54
|
|
|
|
koka
|
Zvrk, držim fige i nadam se da je dr pogriješio. Evo ti puno za sreću. Bit će sve ok .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:50:28
|
|
|
|
koka
|
E Tonkice još 2 dana . Uzbuđena? Kako je brzo prošlo . Vidim da nam se i Iva javila .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 13:54:51
|
|
|
|
tonkica
|
Uzbuđena, nestrpljiva... Puna različitih osjećaja! Bebolina se rita po cijele dane, pa se nadam da će uskoro krenut prema van. Kako si nam ti? Mila? Jel jesi ipak uspjela rodit u bazenu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:11:35
|
|
|
|
koka
|
Mila se zadnji dan okrenula na glavu . U Ponoć puko vodenjak,pustili me da dobijem svoje trudove. Moji bili slabi(tako su oni rekli mada se meni nisu činili ) i bili su neredoviti. U 5 dr rekao da je bolje da ne idemu vodu jer se slabo otvaram i ti trudovi su mi slabi. Ok nema beda samo dajte da rodim, dali mi drip i onda je počelo. Neču u detalje ipak nam moraš brzo roditi . U 6 došla smjena i jedan super dr je rekao, da baš zato što se teško otvaram mogla bi do kade već kad smo htijeli i imamo sve potrebno. I tako smo krenuli. Trudovi sve jači, malo skakutanja po lopti i hop oko 6i40 bila u kadi i u 7i40 rodila se Mila. To je ukratko, budem ispričala bolje kad budemo imale više vremena.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:15:41
|
|
|
|
tonkica
|
Bravo za Milu! Kak je sam uspjela u tako kratkom vremenu okrenut se na zadak i opet se vratit u pravi položaj! To treba moć! Sve u svemu, nije tak strašno kod tebe bilo. Istina, ipak je to drugi porod... Baš mi je drago za vas dvije da se niste previše mučile. A vidim i da si nam se brzo vratila na Raju, tak da si pravi pozitivan primjer. Svaka čast!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:17:45
|
|
|
|
koka
|
E da ne zaboravim, nisam ništa šivana . Al za hemoroide , bolje ne pitaj. Al preživjet ću . Nemogu ti opisat od silnog umora i iscrpljenosti kad sam ju ugledala onako ispod vode suze su nam došle i meni i MM. I MM sve je to hrabro pratio i pupkovinu je odrezao. A tek babice koje su me porodile . Nemam riječi za opisat njihov odnos prema nama i cijeloj situaciji. Kako to puno znači u tom trenutku imati nekog takvog kraj sebe. Bravo za Mihaelu i Andreu .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:23:04
|
|
|
|
koka
|
Moram pronači vremena i promjenit si ticker . Iako mi je stomak i ostao kao da jesam trudna .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:25:13
|
|
|
|
tonkica
|
Sad ti još više zavidim! Prvi put isto nisi bila ili jesi? Ja sam još prije mjesec dana rekla mami da ću se rasplakat od sreće kad ju vidim prvi put. Ona veli pa zakaj? Samo nam moraš slikat Milu da vidimo tvog malog !!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:26:28
|
|
|
|
koka
|
Vidim da se ova moja mala vrti pa odoh spremati ručak dok još spava. Bok svima i velika pusa svima i ovi mpoji omiljeni .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:45:24
|
|
|
|
tina1602
|
tonkice ti si nam prava... glavno da je sve prošlo super
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 14:55:12
|
|
|
|
tonkica
|
Misliš na Koku Tina? Mene porod tek čeka...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:38:41
|
|
|
|
maja
|
helou! Zvrkić, javi se odmah poslije pregleda i želim ti svu sreću, možda stvarno nije tolika trudnoća koliko ti misliš, sve u svemu puno sreće!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:51:47
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Jel netko za kavicu? Puli nam je otišla... Baš će mi nedostajati... A vidim da nam se naše mame brzo vraćaju. Bravo za Kokitu, Ivkicu i Dancy! Kokita ti si stvarno fenomen!Pa prije tjedan dana si rodila i već kuhaš ? Briješ po forumima? Tonkica hoćemo i mi tako?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:53:17
|
|
|
|
tonkica
|
Nije još ni tjedan dana prošlo od Kokine beboline, a već nam se vratila. za njih! Tko zna Ružo... Mislim da ne budem nazad tak brzo kao Koka.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:54:07
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK evo mene poslije UZ.nažalost imam loše vijesti .rekli su mi da vidi trudnoću ali bez ploda.možete zamisliti moju reakciju ,a započeo je sa vijesti ------blizanci,ne to je miom.na kraju sam ga htijela zadaviti.odmah sam se naručila za drugo mišljenje kod jednog super dr za danas popodne u 16.držite mi fige da je sa bebolinom sve ok i da se je dr poriješio Drži nam se zvrkić! Držimo fige da je pogriješio. Javi nam što je drugi rekao.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:55:31
|
|
|
|
tonkica
|
Tina probala je Luna bazenčić? Baš gušta curka! za Lunu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:57:11
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica premda bi ju ja vrlo rado kopirala.... Bez rezanja, kuha nakon tjedan dana... Potpisujem na neviđeno.... Kako si nam ti danas? Majo jel Noa pava?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 15:59:47
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Tonkica premda bi ju ja vrlo rado kopirala.... Bez rezanja, kuha nakon tjedan dana... Potpisujem na neviđeno.... Kako si nam ti danas? Majo jel Noa pava? Potpisujem! Ne bi imala ništa protiv tako brzog oporavka! Al ja nisam plivala, tak da sumnjam da će mi bit kao Koki. Super sam i dalje, mm me zezo, jer mi nogice nisu ujutro opće bile otečene. Sad već jesu pomalo, jer previše sjedim za kompom.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 16:06:46
|
|
|
|
maja
|
Noa pava, ja kuham tek sad jer sam do 3 bila kod sestre, stavila veš prati! Vrijeme napokon dobro!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!