|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
8.7.2008 12:53:17   
ZVRK
muči me to sto je prije 15 dana bilo sve ok(kod moje dr),bilo je ritam srca samo nije mogla točno vidjeti starost bebe.a sada nistauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1926
8.7.2008 12:56:29   
tonkica
To stvarno je zbunjujuće. user posted image
Stvarno se nadam da je ovaj doktor danas pogriješio u dijagnozi i da će ti ovaj popodne reći da je s bebom sve OK.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1927
8.7.2008 13:04:17   
tina1602
ne mogu vjerovat user posted image user posted image user posted image user posted image
odi ti zvrkiću po drugo mišljenje...
držim fige da je ovaj dr pogriješio
user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1928
8.7.2008 13:05:22   
Florijan Jakov
o, zvrkić...a ja tek danas vidjela na tvom tickeru da si trudna i baš se poveselila....nadam se da ćemo se i dalje veseliti s tobom user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1929
8.7.2008 13:29:21   
BUMBIKA
Bok cure! Nisam se stigla jutros javiti da Puli zaželim sretan put i kažem kako joj je cvijeta preslatka.Nadam se da će vidjeti!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1930
8.7.2008 13:38:11   
tiha
zvrkic moja kumica je isto tako prosla  kada je u sla u 8 tjedan tek onda se vidjelo zelim da i tebi bude tako mozda si manje trudna a prije 7 tjedna se vidi samo mjehuric...zelim ti srecu da bude sve ok!!!!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1931
8.7.2008 13:39:54   
koka
Zvrk, držim fige i nadam se da je dr pogriješio. Evo ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sreću. Bit će sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1932
8.7.2008 13:50:28   
koka
E Tonkice još 2 dana user posted image user posted image user posted image user posted image . Uzbuđena? Kako je brzo prošlo user posted image . Vidim da nam se i Iva javila user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1933
8.7.2008 13:54:51   
tonkica
Uzbuđena, nestrpljiva... Puna različitih osjećaja! user posted image  
Bebolina se rita po cijele dane, pa se nadam da će uskoro krenut prema van.
Kako si nam ti? Mila? Jel jesi ipak uspjela rodit u bazenu?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1934
8.7.2008 14:11:35   
koka
Mila se zadnji dan okrenula na glavuuser posted image . U Ponoć puko vodenjak,pustili me da dobijem svoje trudove. Moji bili slabi(tako su oni rekli mada se meni nisu činiliuser posted image ) i bili su neredoviti. U 5 dr rekao da je bolje da ne idemu vodu jer se slabo otvaram i ti trudovi su mi slabi. Ok nema beda samo dajte da rodim, dali mi drip i onda je počelo. Neču u detalje ipak nam moraš brzo roditiuser posted image user posted image user posted image . U 6 došla smjena i jedan super dr je rekao, da baš zato što se teško otvaram mogla bi do kade već kad smo htijeli i imamo sve potrebno. I tako smo krenuli. Trudovi sve jači, malo skakutanja po lopti i hop oko 6i40 bila u kadi i u 7i40 rodila se Mila. To je ukratko, budem ispričala bolje kad budemo imale više vremena.user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1935
8.7.2008 14:15:41   
tonkica
Bravo za Milu! user posted image  Kak je sam uspjela u tako kratkom vremenu okrenut se na zadak i opet se vratit u pravi položaj! To treba moć! Sve u svemu, nije tak strašno kod tebe bilo. Istina, ipak je to drugi porod...
Baš mi je drago za vas dvije da se niste previše mučile. A vidim i da si nam se brzo vratila na Raju, tak da si pravi pozitivan primjer. Svaka čast!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1936
8.7.2008 14:17:45   
koka
E da ne zaboravim, nisam ništa šivana user posted image . Al za hemoroideuser posted image , bolje ne pitaj. Al preživjet ćuuser posted image . Nemogu ti opisat od silnog umora i iscrpljenosti kad sam ju ugledala onako ispod vode suze su nam došle i meni i MM. I user posted image user posted image user posted image MM sve je to hrabro pratio i pupkovinu je odrezao. A tek babice koje su me porodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nemam riječi za opisat njihov odnos prema nama i cijeloj situaciji. Kako to puno znači u tom trenutku imati nekog takvog kraj sebe. Bravo za Mihaelu i Andreu user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1937
8.7.2008 14:23:04   
koka
Moram pronači vremena i promjenit si tickeruser posted image . Iako mi je stomak i ostao kao da jesam trudnauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1938
8.7.2008 14:25:13   
tonkica
Sad ti još više zavidim! user posted image  Prvi put isto nisi bila ili jesi?
Ja sam još prije mjesec dana rekla mami da ću se rasplakat od sreće kad ju vidim prvi put. Ona veli pa zakaj? user posted image
Samo nam moraš slikat Milu da vidimo tvog malog user posted image !!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1939
8.7.2008 14:26:28   
koka
Vidim da se ova moja mala vrti pa odoh spremati ručak dok još spava. Bok svima i velika pusa svima user posted image   user posted image   user posted image i ovi mpoji omiljeni  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1940
8.7.2008 14:45:24   
tina1602
tonkice ti si nam prava...
glavno da je sve prošlo super user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1941
8.7.2008 14:55:12   
tonkica
Misliš na Koku Tina? user posted image  
Mene porod tek čeka...

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1942
8.7.2008 15:38:41   
maja
helou! Zvrkić, javi se odmah poslije pregleda i želim ti svu sreću, možda stvarno nije tolika trudnoća koliko ti misliš, sve u svemu puno sreće!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1943
8.7.2008 15:51:47   
Ruža
Bokić curke! Jel netko za kavicu?user posted image
Puli nam je otišla...user posted image  Baš će mi nedostajati...

A vidim da nam se naše mame brzo vraćaju. Bravo za Kokitu, Ivkicu i Dancy!user posted image  Kokita ti si stvarno fenomen!Pa prije tjedan dana si rodila i već kuhaš ?user posted image  Briješ po forumima?user posted image user posted image
Tonkica hoćemo i mi tako?user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1944
8.7.2008 15:53:17   
tonkica
Nije još ni tjedan dana prošlo od Kokine beboline, a već nam se vratila. user posted image  za njih!
Tko zna Ružo... Mislim da ne budem nazad tak brzo kao Koka.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1945
8.7.2008 15:54:07   
Ruža
IZVORNA PORUKA: ZVRK

evo mene poslije UZ.nažalost imam loše vijestiuser posted image .rekli su mi da vidi trudnoću ali bez ploda.možete zamisliti moju reakcijuuser posted image ,a započeo je sa vijesti ------blizanci,ne to je miom.na kraju sam ga htijela zadaviti.odmah sam se naručila za drugo mišljenje kod jednog super dr   za danas popodne u 16.držite mi fige da je sa bebolinom sve ok i da se je dr poriješiouser posted image user posted image user posted image user posted image

Drži nam se zvrkić! Držimo fige da je pogriješio. user posted image
Javi nam što je drugi rekao.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1946
8.7.2008 15:55:31   
tonkica
Tina probala je Luna bazenčić? Baš gušta curka! user posted image  user posted image  user posted image  za Lunu.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1947
8.7.2008 15:57:11   
Ruža
Tonkica premda bi ju ja vrlo rado kopirala....user posted image  Bez rezanja, kuha nakon tjedan dana... Potpisujem na neviđeno....user posted image

Kako si nam ti danas?
Majo jel Noa pava?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1948
8.7.2008 15:59:47   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Tonkica premda bi ju ja vrlo rado kopirala....user posted image  Bez rezanja, kuha nakon tjedan dana... Potpisujem na neviđeno....user posted image

Kako si nam ti danas?
Majo jel Noa pava?

Potpisujem! Ne bi imala ništa protiv tako brzog oporavka! Al ja nisam plivala, tak da sumnjam da će mi bit kao Koki. user posted image
Super sam i dalje, mm me zezo, jer mi nogice nisu ujutro opće bile otečene. Sad već jesu pomalo, jer previše sjedim za kompom. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1949
8.7.2008 16:06:46   
maja
Noa pava, ja kuham tek sad jer sam do 3 bila kod sestre, stavila veš prati! Vrijeme napokon dobro!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!