Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:33:14
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica znči i ti nam se loviš pegle? Samo nemoj pretjerati....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 23:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:50:41
|
|
|
|
Ruža
|
A bubica mala, proći će i to. Prava je curka ona. Evo i kod nas stglo nevrijeme, još ne pada, ali u sekundi je krenulo puhati da nismo znali koji bi prozor prije zatvorili.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 23:53:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:53:16
|
|
|
|
Ruža
|
Mislim da idem i ja u krpe polako, sutra moram rano ustati. Svima želim laku noć i mirne snove! Ivkica ljubni mi Vidicu, neka bubica mala mirno pava!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2008 23:55:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 0:01:20
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Evo i kod nas stglo nevrijeme, još ne pada, ali u sekundi je krenulo puhati da nismo znali koji bi prozor prije zatvorili. i kod nas hvala bogu malo zraka stiglo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 6:19:58
|
|
|
|
Ruža
|
Curke svima želim dobro jutro i manje vruć dan danas! Puli i Cvjetiću želim sretan put, da nam se dobro provedu i brzo vrate!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 6:32:19
|
|
|
|
troubled
|
dobro jutro nisam jedina ranoranilica svima želim nasmiješen dan
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 7:48:16
|
|
|
|
Puli
|
dobar jutar mi do 7 nakon dugo vremena pavali evo pijemo kavicu pa idemo pozdraviti nonu prije puta
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 7:48:34
|
|
|
|
Puli
|
troubled imaš pp
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 8:12:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
dobro jutro..evo kod mene baz kavice ali se zato razbuđujem uz RRaju Puli, tebi, cvjetiću i tm sretan put i dug i ugodan GO vam želim
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 8:19:10
|
|
|
|
Puli
|
bok fj velika pusa malom frajeru od nas i vi se isto lijepo provedite pa se vidimo na jesen u maksaču
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 9:26:24
|
|
|
|
maja
|
Jutro cure! Kod nas bilo strašno nevrijeme noćas, jedva uspjeli od vjetra pozatvarat prozore, grmilo, sjevalo, nestalo struje, umrla od straha ali je barem lakše danas. Puli, sretan vam put još jedanput i pusa velikoj curi!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 9:33:15
|
|
|
|
Puli
|
je lakše je danas puno evo se spremamo vani po sok i maramice za put i noni pusu dati prije odlaska pusa noi i tebi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 9:43:10
|
|
|
|
tina1602
|
jutro curke... puli želim vam sretan put i dobar provod na moru.... nedostajat ćete nam
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 10:29:58
|
|
|
|
tiha
|
dobro jutro curicke.......puli sretan put jos jednom i plivajte i za nas!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 11:11:18
|
|
|
|
koka
|
Evo samo da vas pozdravim cure. Kako je ? Vidim da neke već piče na more, pa onda sretan put cure. Evo moja se budi pa stvarno sam vas na kratko posijetila .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 11:35:24
|
|
|
|
Puli
|
eto nas još malo na druženje kratko
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 11:54:13
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nekako se slabo družimo danas..neki se pakiraju na more, neki su već na moru a neki šljakaju
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:07:58
|
|
|
|
tonkica
|
Pozdrav i od mene! Puli je već otišla, ali joj svejedno želimo sretan put i ugodan odmor u DU! Jel ima koga još u bircu za ?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:24:25
|
|
|
|
tina1602
|
evo mene tonkice... mi sada doli iz grada.... šta vas dve radite.... si za kruh i paštetu?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:43:22
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene poslije UZ.nažalost imam loše vijesti .rekli su mi da vidi trudnoću ali bez ploda.možete zamisliti moju reakciju ,a započeo je sa vijesti ------blizanci,ne to je miom.na kraju sam ga htijela zadaviti.odmah sam se naručila za drugo mišljenje kod jednog super dr za danas popodne u 16.držite mi fige da je sa bebolinom sve ok i da se je dr poriješio
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:48:36
|
|
|
|
tonkica
|
Hi Tina! Šta ima u gradu? Ništa, mm ošo odradit zadnji dan, pa je na GO od sutra. Mia skakuće, ja tipkam, malo mi je telefončević zvonio i tak... Guštamo još dok možemo.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 12:50:06
|
|
|
|
tonkica
|
Zvrk ne vjerujem! Držim fige da je doktor fulao i da će ti drugi doktor reći bolje vijesti.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!