Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:32:27
|
|
|
|
Ruža
|
Naša Božica, uvijek puna inspiracije i energije! Od kud ti sva ta energija? Otkrij nam tajnu? Vidim ja da nam i ti polako postaješ noćna ptičica...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:33:50
|
|
|
|
njanja
|
E Rosita, kada Đuro dođe i ti ćeš u kadu Pa mislim stvarno-kad jesi-pa zašto ne meteš svaki dan stazu???? STVARNO???? Joj....kad smo kod čišćenja...stan nam je koma....počistimo, ali niako da napravimo generalku....ne znam da li ćemo ikada više stići onako očistiti cijeli stan-biti će u EPIZODAMA
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:35:51
|
|
|
|
njanja
|
Nego, ja stvarno mislim da je Tonkica išla roditi...Pa ona je naveče uvijek tu....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:40:37
|
|
|
|
božica
|
Da Rosita primiš metlu u ruk-ne samo da im stazu počistiš nego ih pitaš dali im treba ispred ulaznih vrata još-susjedici moraš biti dobra(moš mislit) A njanja zakaj više nećeš generalno pospremiti sta-budeš budeš dok kompletno dođeš u formu-čelaj čekaj-da vidiš kad se mama njaja stesa i dođe u formu iamti ćeš generalke sam tak-to ti se sada čini da nećeš moći buš vidla A Ružo nisam noćna ptica to je slućajno jer sam spavala sa Leonom od 11-14:30-boli me briga -nisam imala snage pospremati-pa sam pospremila malo kad sam se probudila-------------To mi je ispušni ventil pa moram malo biti tu i tipkati bi pukla da nema interneta-ili bi možda knige počela čitati-nešto sigurno je
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:42:28
|
|
|
|
božica
|
Bok Wukovarka--samo nam se prikopčaj- kaj ima u Jagodnom e rosita a kaj žveče tvoj čovjek non stop -pa kaj vi oboje idete kasno spavati ili kaj on je ko neki diskont RADIMO non-stop
< Poruku je uredio božica -- 8.7.2008 22:45:51 >
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:44:35
|
|
|
|
njanja
|
Znači doći ću u formu???? To je utjeha....Trenutno imam dojam da sma u formi samo za cicanje i ringaraju
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:47:22
|
|
|
|
njanja
|
Ženske....odoh ja...već je 11 h, a lavić će se oko 2 javiti za papanje.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:49:30
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja nemaš problema primi me na tri dana kad me majstori izlude totalka i ja ti napravim generalku... A stvarno nam nema Tonkice? Ali sumnjam da bi otišla,a da se ne javi? Bome mene ima da ispratite, ispušete i mjerite minute skupa samnom. E Božica, Božica samo ti odmori sa svojom curkom. Ja se već ponadala da mi stiže društvo u noćnu smjenu sad kad odem na godišnji.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:51:02
|
|
|
|
božica
|
Njanja to ti je trenutno tak-znaš kako će ti to vrijeme brzo proć-pih -tak sam se ja osjećala neko vrijeme u poćetku ----------- a joj ka si to napisala-samo cicanje i ringeraja-kissi kissi Bez brige------Pogotovo kaj su sada lijepi dani -mislim nije zima pa nemoraš biti zatvoren doma cijeli dan------Pa kad kreneš sa Janom u grad u šoping a svi će gledati mladu mamicu sa slatkom bebicom i tako to je meni super kad te svi gledaju sa kolicima dok imaš malu bebolinu.
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:52:08
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, primam te na generalku!A da ćemo te ispratiti-BITI ĆE NAM ČAST!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:53:39
|
|
|
|
božica
|
Ej rosita dođi kod mene generalku napravit moj muž bi ti skuhao ručak ja bi se družila i smetala bi tebi dok pospremaš i da vidiš svi happy budemo sa tobom mjerkali minutice u 9mj. đuro đuro đuro đuro
< Poruku je uredio božica -- 8.7.2008 22:55:33 >
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:54:55
|
|
|
|
Ruža
|
Ode nam Njanja... Hajde Njanja lijepo nam pavaj... I naravno da ćeš doći u formu, polako samo... Ne znam kud vam se svima žuri? Božica on ti je ko mala beba cca svaki sat do dva nešto jede, rekao bi čovjek da ima 100 kg, sumnjam na trakavicu koja ima gliste. U svakom slučaju lakše ga je oblačiti nego hraniti. Ne daj Bože da Đuro bude takav Pero-ždero. Jel tvoje curke pavaju?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:56:49
|
|
|
|
njanja
|
Hvala Božice, utješila si me...Ajde Božo (TO SI TI) i Rosita pusa vam velika i laku noć....Pozdrav do sutra!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:58:53
|
|
|
|
Ruža
|
Čistim, spremam, kuham nemate frke... Manite me jedino pegle i prozora... Pa mogla bi jednu turneju nabaciti po lijepoj našoj kad već ne idem na more...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:01:14
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja laku noć.. Božica ticker ti je mrak.... Svaka čast, to samo tebi može pasti na pamet.. Legenda si...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:02:22
|
|
|
|
božica
|
Ma bubica tvoja mala koja puno papa Pa koji puta mu ponudi umjesto većere jedne hlaće da si čovjek obuće -neznam kaj sam htjela reć al nema veze-jel tako ma tako je a moje cure ti spavaju mala leona spava od 19:30-a curica Viktorija od 21:20-inaće je Viki do 21 u krevetu al danas se malo odužilo a ja ću za koji munut jer sam umorna polako E a tiha je superwoman-ona zna zaružiti sa vama tokom noći-a dvoje dijece-hello
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:06:48
|
|
|
|
Ruža
|
Nema nam ni Tihe ni Tine večeras? Šta je ovo? Hajde Božica i ti u krpe. Laku noć ti želimo i mirne snove. Odoh i ja polako pod tuš, a i beba mi je zahrkala pred tv_om pa ju treba buditi... Pisamo si sutra.... Noć, noć....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:09:10
|
|
|
|
božica
|
e Ružo ti si ko jedna vještica iz crtića jednog:čistim,spremam, kuham............tako ta vjreštica nabraja kao ti(nemoj me please krivo shvatiti) Al si me nasmijala-manite me prozora i pegle da Ružo palo mi napamet zakaj nebi i svoj napravila ticker-ali mi se nekaj pobrkalo pa sve se spremilo u ticker-bum popravljala sutra- btw Kako ljudi imaju turneju po Hrvatskoj da uživaju a ti Rosita u šljaku
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:13:56
|
|
|
|
božica
|
dobro dogovoreno-----odi budi bebicu-----malo ga pusaj da se strese-CMOK i laku noć SVIMA TKO GOD JE OVDJE btw Tonkice ako nas promatraš javi se javi seeeeeeeeeee jaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee javiiiiii seeeeeeee----- pozz
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:19:43
|
|
|
|
Ruža
|
Briši Božica već jednom da mogu i ja... Noć,noć...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:27:05
|
|
|
|
božica
|
ok
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 23:56:14
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: njanja Nego vidim, nema Tonkice, da nije rodila? Tu sam, tu sam. Javit ću se ja vama prije nego krenem za rodilište. Išla sam sa mm malo kod svojih dok sam još u jednom komadu.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 0:03:17
|
|
|
|
tonkica
|
Nego Koka Mila je prava ljepotica! Jan od Njanje isto! Velike i medene bebe! PUSA od nas za vas!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 0:39:29
|
|
|
|
tiha
|
koka mila ti je predivna stvarno je opasna....bubica mala!!!!!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 9.7.2008 0:55:46
|
|
|
|
tiha
|
cure ja dosla a sve vec osle bila sam s frendicom u šetnji od 10 do 11 a kad sam dosla mm je bio za kompom pa me zato nije bilo....i dalje sam nocna ptica tako da ces ruzo imati dobro drustvo kad odes na godisnji!!! odod i ja laganini pusa svima!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!