Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 20:32:52
|
|
|
|
maja
|
Danas lakše živjet pa sam dobro, Noa odlučio sad zaspat a još se nismo okupali! A i ja sad idem jer sam se sjetila da sam krenula peglati, a tu sam zasjela
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 20:43:20
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme Kokita koja mala slatka buckica, pa i fige već drži. Premedena je, mudrica mala...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 20:55:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure sve ste otišle, ja ostala sama!!! Sad kad imam još malo vremena nema nikoga, sad sam tužna
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 20:55:41
|
|
|
|
mirna
|
Bok cure, kako ste? Kod nas je cijeli dan bila kiša... Mali spava, a ja malo do vas.. Gdje su Miline slikice, ja ih ne vidim...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:00:42
|
|
|
|
tina1602
|
evo i mene... mišica je zaspala... koka mila je preslatka, pravi mali anđeo
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:09:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo napokon i ja pronašla sliku od male Mile, preslatka je!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:23:15
|
|
|
|
njanja
|
Bok cure, smao kratko (opet)....Janček mi je danas nešto bio nervozan, nikako spavati i sada na kraju je zaspao nakon 5 min cice...samo ga čekam da se probudi i traži još.... A vidim Kokita je bila tu! Mila je preslatka i jako veeelikaaaa.... kako ste vi?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:28:20
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić curke! Evo ja se pravo razradila i provrijednila, čim je malo zahladilo sve lakše ide. Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:29:01
|
|
|
|
njanja
|
A ja taman došla, a vi sve zbrisale, šmrc...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:29:25
|
|
|
|
njanja
|
Nego vidim, nema Tonkice, da nije rodila?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:31:05
|
|
|
|
Ruža
|
Ma valjda nije, pa javila bi nam nešto. Jutros je bila još tu? Kako si nam ti Njanja?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:31:29
|
|
|
|
njanja
|
Ojla Ružo....Evo, cijeli dan nisam sjela za komp....Bili ujutro u šetnji uz more (ako znaš gdje je Kostrena), nakon toga kod mojih na ručku, a nakon toga Jan nemiiiiran i nikako spavat, a umoran ko pas...dobio i podočnjake...zaspao oko 20.30 nakon 5 min cice...Što mu je bilo danas, BOOO???
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:33:42
|
|
|
|
Ruža
|
Nadiso se morskog friškog zraka pa je vjerojatno bio preumoran i za papanje i za pavanje. Pa vi već pravo šetate? Eto još malo pa prvi mjesec za vama. Vrijeme baš leti,leti...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:36:02
|
|
|
|
njanja
|
pa danas smo prvi put otišli malo dulje i duže...Cijelo vrijeme šetnje sam bila na iglama i samo razmišljala gdje ću izvaditi sisu kada se probudi...Ali lavić spavao cijelo vrijeme.....Da, vidiš kako leti, u subotu imamo mjesec dana, a u poned idemo kod pedijatrice na pregled.... kako si ti? kako sladoledar Đuro?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:36:16
|
|
|
|
božica
|
bok njanja-koka malci su vam pre pre slatki-joj kak su cakani-buci buci Da njanja vjerojatno je frajeru godio zrak-što je svakako dobro za tako male ljude oni se onesvjeste od zraka ZRAK JE MRAK
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:42:42
|
|
|
|
njanja
|
Hvala Božice....da pomislila sam i ja da ga je razdrmalo to....kako je dosad bilo prevruće nikamo gotovo nismo ni išli, osim parkića ispred zgrade...a danas 45 min šetnje...Čovijek je u šoku
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 21:56:06
|
|
|
|
božica
|
VIDIŠ VIDIŠ NEMA tONKICE-pULI odmah je zatišje u birtiji-ko zna kaj nam tonkica dela možda ju je stislo--------- i tako
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:04:23
|
|
|
|
Ruža
|
Vjerojatno je! Ma noćas će pavati ko veliki dečko! Đuro super, evo čim se mama aktivirala i on se zaigrao. Plesa, plesa... Joj susjedi će me proglasiti luđakinjom ako sad usisavač upalim...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:10:43
|
|
|
|
maja
|
Cure, evo samo da vas pozdravim, Noica spava a idem i ja pokušati, nešto u zadnje vrijeme ne mogu zaspati. A Božice ti me uvijek nasmiješ TO SAM JA BOŽA
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:15:49
|
|
|
|
Ruža
|
Stvarno Božice pa uvijek si nam puna inspiracije...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:22:45
|
|
|
|
božica
|
Ja vas nasmijem --------------------a Rosita znaš kak sam se nasmijala sada kada sam pročitala SUSJEDI ĆE MISLIT KOJA LUĐAKINJA AK UPALIM USISAVAČ Mislim stvarno nemoj se zezat Ružo-da nebi oni tebi vratili kada rodiš pa kad u podne poćnu sa bor mašinom bušiti heh A Majo možda radi promjene VREMENA nemožeš spavati ili si prejaku kavu popila-ma ko ćega znat znam znam ružo i ti sada ideš u krevet
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:22:53
|
|
|
|
njanja
|
Evo mene opet..bila se tuširati...u zadnje vrijeme ko0ristim večernje tuširanje za opuštanje-vrijeme samo za mene
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:25:50
|
|
|
|
božica
|
da njanja to je super onako kada si na miru sama polako pripremiš kadu-i legneš unutra-Tako znam i ja napraviti-iako se u zadnjih par dana kupam sa viki-jer nakon kupanja jedne i druge sam crknuta-pa ovako ona uživa i ja ona me poljeva a ja ležim i uživam
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:28:00
|
|
|
|
njanja
|
Zakon!Iskorištavaš Viki
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 8.7.2008 22:30:22
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo Njanja, svaka čast na organizaciji. Slab sam organizator po tom pitanju, vrijeme za mene je ono na raji... Božica kakvo pavanje? Još treba kuhinju očistiti, ovaj moj non stop nešto žvače i samo slaže po kuhinji... A susjedi? Nek se privikavaju, jer kad im ovi moji sutra krenu udarati, razbijati i bušiti cijeli kvart neće imati mira... A luđakinja im ionako već jesam jer ne metem svaki dan stazu ispred kuće. Moš mislit što bi ju svaki dan mela, pa da i imam vremena.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!