|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ledeni kutak za slatki trenutak
11.7.2008 7:50:25   
koka
Ako se sam bude zaželio poslat ću ga. Pri porodu mi je išlo 8kg, sad ćemo vidjeti. Ostalo ih je 8 za rastopit. Evo moj Roko spedaliraouser posted image u vrtić pa ću ja sad s Milom do kreveta, iako me vuće da odem peglat. Al nećuuser posted image user posted image user posted image . Neka čeka. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2251
11.7.2008 7:54:09   
tiha
dobro jutro curke!!! sta se pije? kavica? hocu i jaaaaaaaaaaaaaa

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2252
11.7.2008 7:55:19   
Ruža
8 svaka čast!user posted image  Dosta je to i otišlo, otići će i ostatak. Ljeto je pa je puno,puno lakše za skidati.
Odi ti s Milom u krevet još malo, pegla može i čekati.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2253
11.7.2008 7:55:59   
Ruža
Jutro Tiha,  ima i za tebe! Kakvu želiš?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2254
11.7.2008 7:56:46   
tiha
neka ceka ceka ceka peglicaaaaaaaaaaaaa probudila se neispavana ali raspjevana user posted image  nisa zaspala na trosjedu odo i ja jos dok mia pava

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2255
11.7.2008 7:57:12   
tiha
moze brza ness

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2256
11.7.2008 8:10:28   
Elena
Dobro jutro cure.Kako ste mi?Jucer sam toliko radila po kuci da nisam uspjela sjesti na kom,ali zato danas ustacu samo zbog Martine,onako druzit cu se s vama.Sve me boli,jucer sam se preforsirala,ali sta se moze...user posted image Nego jeli s nama Tonkica ili vec dobicemo jos jedan clan ringeraje?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2257
11.7.2008 8:12:17   
Florijan Jakov
morgen....može meni jedna ledena kavica?!!?
koki, i meni je najdraža peglati ranom zorom ili na večer (figu mi je drago, ali je jeftina struja), ali ujutro se teško dić, a večer teško dočekat user posted image , tako d apeglam jednom tjedno ili jednom ili u dva user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2258
11.7.2008 8:19:43   
Ruža
Jutro curkice! Evo stiže kavica za sve po željama!
Pošto sam na GO bacam se u honorarce u bircu? Jeste vidjeli kad konobaricu user posted image ?user posted image user posted image user posted image
FJ vala Bogu da još netko rijetko pegla, već sam se zapitala kakva sam ja to domaćica?user posted image user posted image
Elenica možeš i k meni za tjedan dva u pomoć doći, radovi po izboru!

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2259
11.7.2008 8:24:20   
Elena
Ma samo ti reci kad i ja stizem,zar tebi da ne pomognem?Pa moramo te cuvati i tebe i taj maliuser posted image u tvoj stomakuser posted image user posted image user posted image Eh Ruzo da smo blize radije bi ti pomogla ali ovako...kako samo volim da nekad upoznajem neku od vas,ali zivot je cudo pa mozda ce i meni prirediti neko cudouser posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2260
11.7.2008 8:27:48   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Ruža
FJ vala Bogu da još netko rijetko pegla, već sam se zapitala kakva sam ja to domaćica?user posted image user posted image
/quote]

Inače veš za peglanje odlažem na FJev vrtić za igračke, jadan se već počne savijati pod teretom dok se ja sjetim peglati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2261
11.7.2008 8:38:22   
Ruža
Bravo FJ!user posted image
user posted image Yes,yes!user posted image user posted image user posted image  Nisam jedina....user posted image user posted image user posted image

Elena tko zna, možda se i upoznamo jednom.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2262
11.7.2008 9:31:36   
Elena
Ja se iskreno nadam!user posted image Cure imate veliki pozdrav od Tina1602,rekla mi je da vam prenesem da vas puno voli,ona danas ide u Bjelovar kod dr.jer Lunici nije prosao jecmenas s okicu pa najverojatnije radice joj neka mala operacija da ga odstrane.Dusica malauser posted image user posted image Drzimo ti fige tina da sve bude kako trebauser posted image user posted image user posted image SRECICA MALAuser posted image

< Poruku je uredio Elena -- 11.7.2008 9:32:11 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2263
   [Obrisani korisnik]
11.7.2008 9:49:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Elena)
  Neposredna veza do poruke: 2264
11.7.2008 9:55:37   
Elena
Cure napustam ja vas,Martina je ustala dacu joj jesti i danas idemo u zooloski vrt,pa kad se vratimo postavicu slicice da vidite kako smo se proveli,ugodan dan svima,pusauser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2265
11.7.2008 10:29:33   
maja
Jutro cure, evo nismo ni noćas baš nešto spavali, ali malko se bolje osjećam, pa se moram primit čišćenja i peglanjauser posted image Jel ima tu koga da skuha kavicu?! Trebala bi do grada produžiti porodiljni, ali tak je vrućeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2266
11.7.2008 10:30:09   
tiha
tina cekamo da nam se javis.....sto brze,cekamo tebe i lunicu!!! i drzimo vam fige da sve brzo prode i da cura ne plaki! volimo vasuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2267
11.7.2008 10:34:02   
tiha
jao bozice mala je preslatka kako ste samo to uspjeli uslikati....djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!!user posted image  lutkica....i mala pisulja je predivna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2268
11.7.2008 10:40:13   
božica
IZVORNA PORUKA: tiha

tina cekamo da nam se javis.....sto brze,cekamo tebe i lunicu!!! i drzimo vam fige da sve brzo prode i da cura ne plaki! volimo vasuser posted image

potpisujem božica

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2269
11.7.2008 10:41:20   
Florijan Jakov
djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!!user posted image  

Sigurno su opet trčali oko kuće user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2270
11.7.2008 10:42:10   
božica
jao tiha thx na komplimentu---------a uhvatili smo ju to kada nejde popodne spavati pa se onesvjesti od umora dok gleda crtić

a mala pišulja i TENISICE-zamisli-nema pojma da ih ima-a kao u tenisicama

pozz

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2271
11.7.2008 10:43:31   
tiha
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!!user posted image  

Sigurno su opet trčali oko kuće user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 2272
11.7.2008 10:44:53   
tiha
mi imamo iste....moja pisulja je dobila takvih patika i sandalica jako puno za babinje te sto nisu za hodanje....ali su preslatke

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2273
11.7.2008 10:45:25   
božica
a majo kaj već produljuješ porodiljniuser posted image user posted image sad sam se sjetila mi moramo u 8mj-već

tiha šta rade curice ---------

F.J kaj ima na poslu-jel te slušaju kolege-jel imate manje posla-jel su počeli godišnjiuser posted image

a Majo nisi jedina sa burnim noćima moja Leona već dvije noći za redom se budi po dva puta-u ponoć i oko 04-valjda je neki RINGARAJA virususer posted image user posted image user posted image

a već sdugo ne trćimo oko kuće-sada se kupamo oko kuće hehe

< Poruku je uredio božica -- 11.7.2008 10:47:13 >

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2274
11.7.2008 10:48:15   
tiha
jako veliki ringeraja virus! moja se budi svaka dva sata a kao beba od 2 mj se nije budila ni jest ponoci sad se ona budi grrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!cure se igraju mii smo kupili one gumene kocke u konzumu za 150 kn nema ni 10 kockica ali cure se od jucer neodvajaju od toga! otkrili smo ameriku!!!!!!!user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muško ime
suzana29

Leonardo (40%)

Marin (60%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!