Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:50:25
|
|
|
|
koka
|
Ako se sam bude zaželio poslat ću ga. Pri porodu mi je išlo 8kg, sad ćemo vidjeti. Ostalo ih je 8 za rastopit. Evo moj Roko spedalirao u vrtić pa ću ja sad s Milom do kreveta, iako me vuće da odem peglat. Al neću . Neka čeka.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:54:09
|
|
|
|
tiha
|
dobro jutro curke!!! sta se pije? kavica? hocu i jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:55:19
|
|
|
|
Ruža
|
8 svaka čast! Dosta je to i otišlo, otići će i ostatak. Ljeto je pa je puno,puno lakše za skidati. Odi ti s Milom u krevet još malo, pegla može i čekati.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:55:59
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro Tiha, ima i za tebe! Kakvu želiš?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:56:46
|
|
|
|
tiha
|
neka ceka ceka ceka peglicaaaaaaaaaaaaa probudila se neispavana ali raspjevana nisa zaspala na trosjedu odo i ja jos dok mia pava
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 7:57:12
|
|
|
|
tiha
|
moze brza ness
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:10:28
|
|
|
|
Elena
|
Dobro jutro cure.Kako ste mi?Jucer sam toliko radila po kuci da nisam uspjela sjesti na kom,ali zato danas ustacu samo zbog Martine,onako druzit cu se s vama.Sve me boli,jucer sam se preforsirala,ali sta se moze... Nego jeli s nama Tonkica ili vec dobicemo jos jedan clan ringeraje?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:12:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
morgen....može meni jedna ledena kavica?!!? koki, i meni je najdraža peglati ranom zorom ili na večer (figu mi je drago, ali je jeftina struja), ali ujutro se teško dić, a večer teško dočekat , tako d apeglam jednom tjedno ili jednom ili u dva
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:19:43
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curkice! Evo stiže kavica za sve po željama! Pošto sam na GO bacam se u honorarce u bircu? Jeste vidjeli kad konobaricu ? FJ vala Bogu da još netko rijetko pegla, već sam se zapitala kakva sam ja to domaćica? Elenica možeš i k meni za tjedan dva u pomoć doći, radovi po izboru!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:24:20
|
|
|
|
Elena
|
Ma samo ti reci kad i ja stizem,zar tebi da ne pomognem?Pa moramo te cuvati i tebe i taj mali u tvoj stomak Eh Ruzo da smo blize radije bi ti pomogla ali ovako...kako samo volim da nekad upoznajem neku od vas,ali zivot je cudo pa mozda ce i meni prirediti neko cudo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:27:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Ruža FJ vala Bogu da još netko rijetko pegla, već sam se zapitala kakva sam ja to domaćica? /quote] Inače veš za peglanje odlažem na FJev vrtić za igračke, jadan se već počne savijati pod teretom dok se ja sjetim peglati
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 8:38:22
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo FJ! Yes,yes! Nisam jedina.... Elena tko zna, možda se i upoznamo jednom.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 9:31:36
|
|
|
|
Elena
|
Ja se iskreno nadam! Cure imate veliki pozdrav od Tina1602,rekla mi je da vam prenesem da vas puno voli,ona danas ide u Bjelovar kod dr.jer Lunici nije prosao jecmenas s okicu pa najverojatnije radice joj neka mala operacija da ga odstrane.Dusica mala Drzimo ti fige tina da sve bude kako treba SRECICA MALA
< Poruku je uredio Elena -- 11.7.2008 9:32:11 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 11.7.2008 9:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 9:55:37
|
|
|
|
Elena
|
Cure napustam ja vas,Martina je ustala dacu joj jesti i danas idemo u zooloski vrt,pa kad se vratimo postavicu slicice da vidite kako smo se proveli,ugodan dan svima,pusa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:29:33
|
|
|
|
maja
|
Jutro cure, evo nismo ni noćas baš nešto spavali, ali malko se bolje osjećam, pa se moram primit čišćenja i peglanja Jel ima tu koga da skuha kavicu?! Trebala bi do grada produžiti porodiljni, ali tak je vruće
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:30:09
|
|
|
|
tiha
|
tina cekamo da nam se javis.....sto brze,cekamo tebe i lunicu!!! i drzimo vam fige da sve brzo prode i da cura ne plaki! volimo vas
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:34:02
|
|
|
|
tiha
|
jao bozice mala je preslatka kako ste samo to uspjeli uslikati....djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!! lutkica....i mala pisulja je predivna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:40:13
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: tiha tina cekamo da nam se javis.....sto brze,cekamo tebe i lunicu!!! i drzimo vam fige da sve brzo prode i da cura ne plaki! volimo vas potpisujem božica
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:41:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tiha djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!! Sigurno su opet trčali oko kuće
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:42:10
|
|
|
|
božica
|
jao tiha thx na komplimentu---------a uhvatili smo ju to kada nejde popodne spavati pa se onesvjesti od umora dok gleda crtić a mala pišulja i TENISICE-zamisli-nema pojma da ih ima-a kao u tenisicama pozz
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:43:31
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tiha djete bili jako umorno iscrpili ste ju!!!!!!! Sigurno su opet trčali oko kuće
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:44:53
|
|
|
|
tiha
|
mi imamo iste....moja pisulja je dobila takvih patika i sandalica jako puno za babinje te sto nisu za hodanje....ali su preslatke
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:45:25
|
|
|
|
božica
|
a majo kaj već produljuješ porodiljni sad sam se sjetila mi moramo u 8mj-već tiha šta rade curice --------- F.J kaj ima na poslu-jel te slušaju kolege-jel imate manje posla-jel su počeli godišnji a Majo nisi jedina sa burnim noćima moja Leona već dvije noći za redom se budi po dva puta-u ponoć i oko 04-valjda je neki RINGARAJA virus a već sdugo ne trćimo oko kuće-sada se kupamo oko kuće hehe
< Poruku je uredio božica -- 11.7.2008 10:47:13 >
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:48:15
|
|
|
|
tiha
|
jako veliki ringeraja virus! moja se budi svaka dva sata a kao beba od 2 mj se nije budila ni jest ponoci sad se ona budi grrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!cure se igraju mii smo kupili one gumene kocke u konzumu za 150 kn nema ni 10 kockica ali cure se od jucer neodvajaju od toga! otkrili smo ameriku!!!!!!!
|
|
|
Anketa
muško imesuzana29Leonardo (
40%)
Marin (
60%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!