Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 10:52:25
|
|
|
|
božica
|
samo neka se igraju ribice male Idem se i ja igrati sa kućanskim poslovima---pozzz
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 11:01:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
je, godišnji su počeli, ali zato posla ima samo više...za 2 tj mi ide kolegic ana godišnji, onda ima da se rasčetvorim od posla....no, sve se da idržati kad znaš da nakon toga ideš na zasluženi odmor !
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 11:11:47
|
|
|
|
maja
|
Božice, rekli su mi da dođem do djetetovog 5. mjeseca produžiti-nisam išla danas, budem sljedeći tjedan A što se tiče spavanja, već sam zabrinuta da će to tako stalno, pa stvarno ne znam šta mu je, noćas je stalno lupao nogama, ja mislila budan idem mu dati dudu, ali on spava i noge u zrak i flis dolje, užas i nema šanse da spavam od toga
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 11:20:27
|
|
|
|
tiha
|
majo jer mu dajes zeljezo? moja je od zeljeza ponoci hiperaktivna i kad ga popije nema spavanja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 11:49:43
|
|
|
|
božica
|
ma da-a kaj misliš da nešto sanja ili kaj-ne razumijem baš--------- e a jel imaš mogućnost druge sobe-pa da ga staviš u drugu sobu -znam znam da zvući ćudno-ali moje su od prvog dana u svojim sobama i nikada ih nećujem ako izvode nekakve gluposti u snu. a tiha moja viki je dobivala željezo kada je bila mala-i nikada nismo imali problema što se tiće spavanja-FERUM imamo sada kada pojede previše čokolade onda podivalja
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 11:56:07
|
|
|
|
tiha
|
ja svojoj dajem ujutro navecer ni slucajno jednostavno popizditis dobije i rekla dr da je od toga...ali ja sam sam primjetila da utjece na nisu nije ali na miu dosta!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 12:16:02
|
|
|
|
božica
|
da vidiš vidiš to je ono -------dvoje dijece od istih roditelja a totalno različite-tako su moje pišulje različite
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 12:17:51
|
|
|
|
tiha
|
totalno razlicite a po izgledu totalno iste....bar znamo da smo oboje roditelji kad su ispali jednako! lol
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:36:47
|
|
|
|
maja
|
Željezo dajem ujutro, još i po danu dobro i spava- bez lupanja- a negdje sam čitala da kad djeca nauče nešto novo, da se i po noći probude pa to uvježbavaju a on je postao opsjednut svojim nogama Evo ja gotova sa spremanjem za ovaj tjedan ,čak sam i peglala sad po ovoj vrućini, Noica se igrao sam tak da sam sve mogla, sad će on zaspat pa ću ja biti ovdje sa vama, ako ima koga. Boža, cure su ti medene, vidiš kak se čuvaju I daj si molim te složi tickere da vidim kad si prisutna
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:38:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
vidi se na tickeru od Božice da je trenutno ODSUTNA
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:40:15
|
|
|
|
njanja
|
Božo, cure su ti stvarno preslatke!!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:41:16
|
|
|
|
njanja
|
Curke, samo pozdrav, ulovila 15 min za raju i sada idemo kod mojih na ručak...pišemo si večeras kada lavić zaspi.....
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:45:26
|
|
|
|
tina1602
|
bok curke evo nas..... mi smo stigle.... doktorica namje dala kapi,sada moramo kapati... reklaje daje jošpremala da bi to otvarali... zamjesec dana kontrola..... e da, ja dođem tamo i ja ne znam skim sam pričala preko telefona,s njima nisam.... sva sam bila zbunjena..... joj kak sam se uplaila danas.... sva sreća sve je dobro...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:47:55
|
|
|
|
njanja
|
Glavno da je dobro.....Si pitala dr. za ispiranje kamilicom?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:48:40
|
|
|
|
maja
|
Super da je sve dobro prošlo,a šta kažu, od čega joj je to?! Njanja, pozdrav!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 13:55:14
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ajde barem znate što vam je činiti....ne želim te plašiti ali dosta je teško kapati malcima oka, svakako angažiraj TM jer će ti biti teško samoj...i svakako ispiritr kamilicom, ne može škoditi... FJ je ima suženi suzni kanal pa su mu se stalno krmelji radili i kapali smo oko, ali i 3-4 puta brisali kamilicom...
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 14:52:26
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej cure!! Jel ima koja za ??
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 14:55:01
|
|
|
|
maja
|
Bumbika ja sam uvijek za kavu, ali se moj miš probudio pa moram ići
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 14:57:08
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo Majo te onda čeka kad se vratiš. Meni Dino još spava,pa imam malo vremena za druženje!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 14:57:43
|
|
|
|
tiha
|
moze i meni kofiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 14:59:05
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo stiže i tebi Šta tvoje cure rade?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 15:02:13
|
|
|
|
tiha
|
mia se igra s kockama i niveinom torbom-djete proucava i vec sad obozava torbe...a nisa je otisla sad kod bake jer je fras dobila cijeli dan u stanu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 15:04:16
|
|
|
|
maja
|
a on ponovno zaspao ali došao MM, grrrrrrrrr i već pita šta ne odmaram umjesto što sam na kompjuteru
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 15:05:41
|
|
|
|
koka
|
Bok evo i ja sam danas peglala. Znam, znam netko će reči da sam munjena al stvarno trebalo, je moji dečki su ostali bez majica . Tina žao mi je za Lunicu, al ako joj budeš ispirala s kamilicom oko zapamti da moraš povuči iz vana prema unutra i to samo jednom s istom vaticom da se ne prenese s jedne strane na drugu. Bitno da nam je sada dobro, a vjerujem da si bila uplašena .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 11.7.2008 15:07:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Blago tebi Majo,kako je on brzo zaspao ponovo. Moj kad se probudi nema više spavanja do navečer,a neznam šta ćemo uopće raditi jer je vani dosta vruće i u šetnju možemo tek predvečer, a do tada neznam........
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!