ejmama -> RE: "Ringerajina tužionica" (31.1.2010 11:38:57)
|
I meni je mm dignuo tlak između ostalog što nas je snašlo. Hana je danas bolje i on, ja sam koma, a Ena ima hunjavicu i poludit ću koliko mi je žao, ukapala sam joj sljeza jer neznam šta više, temp nema i nadam se da će tako ostati. Jučer sam otišla u grad ujutro jer sam morala podignuti novu karticu jer bez nje nemogu dizati lovu s bankomata, a usput sam išla podignuti papučice od Bambija jer je bio zadnji dan. MM je ostao s njima kući, uglavnom dok me nije bilo, naravno da se nije stigao obući jer smo morali za Istru, nije znao di mu je glava, Ena nije htjela jesti, naravno jer se ukakala, govori on pa ovo je ludnica s njima, ja govorim tako je meni svaki dan pa se ne žalim,cure su stvarno dobe, samo se on naučio da ja sve radim pa ni nezna koliki je posao odgajati djecu. Poslije mi svekrva govori da je govorio "hebem joj papuče baš je danas morala ići itd". Kad smo se vratili iz Istre opet smo se posvađali, pa sam mu rekla nek preda papire za razvod i da se toga riješim, ne treba mi ni on, ni neki drugi seronja u životu. Poslije se ulizivao, ali neke riječi zauvijek ostaju i neću ih zaboraviti.
|
|
|
|