Lady3 -> RE: "Ringerajina tužionica" (2.2.2010 9:40:26)
|
uf ja sam tako ljuta da bi nekome mogla glavu otkinuti[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Ujutro ustanem u 7 da vodim L.u vrtić,anravno dreka i vika ja ne bih u vrtić cijeli ovaj tjedan..[sm=smiley13.gif]neznam zašto odjednom neće inaće obožava vrtić.Da bi do vrtića išla s kolicima i vukla i P.jer ga nemam kome ostaviti,cijela cesta zaleđena ,hladno za popiz[sm=smiley35.gif] vodim i od susjede maloga,a staza za pješake da i ne govorim,zaleđena ili biseri od susjeda nisu odbacali snijeg ispred kuće..[sm=hudicek1.gif].Već sam riknula do vrtića [sm=smiley7.gif]Koji kur[sm=smiley35.gif]ne očiste cestu kako spada.U gradu imam hrpu poslova za obaviti,P.počeo mi urlati iz petnih žila,ništa mu nije odgovaralo,dudu mi je više i neznam koliko puta bacio..[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]Ama cijelo vrijeme je urlao,živci su mi bili na izdisaju,ljudi bulje i smiju se,ja samo što ne puknem od muke..Što je najgore neznam šta mu odjednom bi,ušli u mesnicu,ondje gužva a on u dreku..[sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]Da bi doma nastavio plakati i prilijepio se za mene a ja imam hrpu posla jer nam dolaze sutra gosti,čeka me kuhanje,čišćenje i spremanje.I još mi muž zna ponekad reći :ma od čega si ti umorna..[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] sva sreća da nije doma jer bi njemu glava pala..
|
|
|
|