Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (1.2.2010 17:55:20)
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Jos mi vise digne tlak svekrva sinoc koja dode na ideju da djete nosim na blagosov kod svecenika kada je tako nemirno[image]http://www.ani3.dk/smiles05/smiles4/87.gif[/image] Ostavili mi malu za Badnje vece kod sveki da odemo na ponocku, ja malu uspavala u 22h, mi odmah izasli i kazem joj da jako nemirno spava i da mora da lezi pored nje da ne bi pala s kreveta. Kaze ona meni- nista se ti ne boj, ja cu biti sa njom nece ona pored mene nemirno spavati. Ja kazem ok, samo da znas, uostalom videces i sama. U prevodu, ona ce lezati pored nje, molice i ona ce biti mirna. Dolazimo mi u pola 2, vidim spolja da gori svetlo u sobi. Ulazim, imam sta da vidim, mala budna ali mirna, igra se. Kaze da se probudila u 23h i onako zabirnuto ona meni- ona tebi jako nemirno spava, nije to dobro. Ja reko nema sta tu da ne bude dobro, takvo je dete, muce je zubici. A ona insistira- ne, ne, nije to dobro i mase glavom. U prevodu- zato sto nije krstena ona tako lose spava. Vec znam svaku njenu izjavu unapred i napamet. [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|