Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (16.2.2010 23:04:35)
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca Mm [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] neogovorno jedno bice, da ukljuci mozak na 5 minuta verovatno bi mu glava explodirala, jao kako sam ljuta [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] da, definitivno bi im se pregrijao mozak, a to ne želimo, zar ne? nekim primjercima se nema što ni ugrijati... u svakom slučaju, kada ništa od njih ne očekuješ puno je lakše... što li je sad magarac napravio, a niste ni blizu, jelda? Nista sto nije nemoguce ispraviti, ali zasto on da nesto uradi jednostavno kad moze komplikovano??!! I sad me u pola pisanja ove poruke, zove i sav je njanjanja, a jel me volis, falis mi i jos kaze nervozan sam, ja reko zasto si nervozan i on kaze tako. A reko da nije mozda zato sto sam bila u pravu a ti me nisi poslusao, i zajebao stvar? I on kaze, pa jeste. E pa hebi ga, dragi moj, kad shvatis da ti ja neke stvari govorim s razlogom a ne jer nemam pametnija posla i da bi ti samo zvocala, mozda se ne dovedes opet u istu situaciju. Sta ja sad da mu radim, kad nikako da nauci?Ali to kako da me iznervira je diplomirao!
|
|
|
|