Anoniman -> RE: "Ringerajina tužionica" (18.2.2010 19:17:49)
|
IZVORNA PORUKA: novamama nellyca, ni meni ne ide ništa dole, na montignacu sam već danima.....zgriješila možda 5 puta u dva mjeseca, i ništa dole... danas sam satrala kruha sa nutelom[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]onako žderački ko mahnita pa sam depresivna... ipak, tako je lijep dana danas, toliko lijepih vijesti od cura da si ne dozvoljavam biti u depri, grickam kikiriki i pijem vodu i nadam se da će me potjerati na wc ( i je maloprije [sm=smiley36.gif]) pojedi jabuku uz taj čips i bit će ti bolje! [sm=smiley31.gif] i ne sekiraj se, jako si lijepa i zgodna i tih 2-3 kile (ako uopće) ovo ljeto idu dole sto posto, ako ne prije..... draga nisu samo 2-3 kile, ja ni u jednu stvar pre trudnoce ne mogu da udjem [sm=smiley19.gif] ni u jedne farmerke, nijednu majicu, bas u nista, a imam trenutno 6kg vise nego kad sam zatrudnela, i nece doleeeee [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] i veruj mi ne preuvelicavam, stomak mi je ogroman, guzica takodje a sve sam izbegavala da kupujem novu robu jer sam mislila da cu do sad vec biti na staroj kilazi. uzas uzas uzas, metabolizam mi se usporio, a ovo mi je jedina prilika da smrsam dok sam jos kod svojih jer dole nemam volj i jedem iz dosade [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|