novamama -> RE: "Ringerajina tužionica" (19.2.2010 13:59:33)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Sinoć točno u ponoć moje se dijete probudilo. Mm ju prebacio kod nas u krevet. I onda su počeli festivali..pali ziziju,može doći cica,daj čaj,moram kakiti,mogu se ići igrati u svoju sobu??? Baca se,okreće,vrti,cvili zašto mora spavati i tako do negdje 2:45h. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bad.gif[/image] Zaurlala sam na nju neka šuti i žmiri i da je nagrabusila ako pusti samo još jedan glas. Mislim da sam zaspala prije nje jer ju više nisam čula.. kod nas je fešta trajala of 3ipo do 4ipo, probudio se, i vrti li se vrti, pa se gura u mene, pa bi spavao na mojoj glavi...a čim ga pomaknem od seme 1 cm urlanje na sav glas[sm=smiley36.gif] uglavnom, tako nam je već par dana jer se jedva namjestim u krevetu, i to najčešće njemu leđima, pa mu fali da bi obgrli lice rukama...u jednom trenu sam rekla dosta je više, ookrenula se na drugu stranu i zaspala, a njih dvoje (mm i oliver) nek se bakću kako znaju i umiju! oliver je momentalno zaspao mm-u na ruci i tako smo spavali do jutra....da se nisam makla od njega još bi me do sada davio...eejjj ti muški[sm=smiley36.gif] tako da crvki, poznato mi je to urlanje usred noći[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|