|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: vozački ispit
13.11.2009 11:58:23   
dominik
mravci...heh da bar ovo su divovi oni sumski jebuser posted image ...kad me spicio nisam pol zdjelice osjecala citav dan...kaj da je klince copil...doslo mi je da mu sve stapove polomimuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 51
13.11.2009 12:15:11   
mariola
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: dominik

tek sad naletila na temu...kazes dajte savjet- spavaj sa instruktoromuser posted image dobis djabe sate a trudi se trudi objasnituser posted image srede ti prolaz a dalje je sve na tebi...salu na stranu...ja obozavam vozit ali kad sjednem za volan izraste mi pisomedju nogama pa nemam zenskih problema u salazenju u prostoru i strah...i jedva cekam  proljece jer mm kupuje novi auto a ja bum sa nasim "setala"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...onda smo iste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja ću vas potpisati user posted image

Položila sam prije 10 godina i odmah dobila auto. I pišo mi je odmah narastao user posted image user posted image user posted image
Kad sam se doselila u Nv nikog nisam poznavala pa su me zvali "ona koja ne vozi ko žensko"user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 52
13.11.2009 15:26:21   
Vjeverica ST
opet to vaše nerazumljivo narječje...user posted image dakle, sve ste vozačice ipol! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 53
14.11.2009 22:15:53   
Indy
ja kad sam krenula na vozački nisam znala što je kvačilouser posted image sve se to nauči, samo bez panike. danas mogu za sebe reći da sam dobar vozač i da mi to puno znači što sam položila.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 54
22.11.2009 19:52:42   
twitty
cure da ne otvaram novu temu zamolit cu vas da mi ovdje odgovorite s obzirom da sam upisala B kategoriju koje su vam sve preglede radili na liječnićkom pregledu za tu kategoriju?
hvalauser posted image

< Poruku je uredio twitty -- 22.11.2009 19:53:20 >

gibam...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 55
22.11.2009 21:42:35   
mama mery
 ja sam isla na psihotest, ovo za vid kad citas slova i isla sam kode neke doktorice pricati s njom

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 56
23.11.2009 9:53:55   
miha
urin,pregled vida,psihotest i razgovor sa psihologom..nadam se da nisam šta zaboravila..

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 57
23.11.2009 10:31:20   
dominik
ako ne nosis naocale a slabije vidis odi si kod okuliste prije i ak bus dobila naocale zmuljej na pregledu da ih nosis dugoooo...jer kaj se meni desilo...tam sam skuzila da imam slabiji vid i zbog toga moram svake 3 godine produljivat, tj prvo 3 pa 5 pa...a ako od prije nosis naocale onda bus odmah na 5 (ili 7 nisam sigurna) godina dobila

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 58
23.11.2009 13:11:23   
twitty
cure hvala na odgovorimauser posted image
evo sam obavila i to:
psiho test
test inteligencije
srce-pluća
tlak
vid
i to je to user posted image

gibam...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 59
23.11.2009 13:33:33   
njunja
za ženu je bolje da dobro vozi nego da kuha. Ja sam položila davne 2000, a prije toga nisam nikad, nikad ništa vozila osim bicikla, a niti moji nisu imali auto. Znala sam i kad položim da nema šanse da ću imati od koga voziti auto, ali nema veze neka vozačka bude u novčaniku već ću si jednoga dana zaraditi za auto tako je i bilo. Tek sam počela voziti krajem 2003, malo mi je sadašnji muž tadašnji dečko pomogao da se prisjetim, ma ubiti shvatila sam kad nešto naučiš da ti to ostaje zauvijek u glavi, ne mogu se više zamisliti da ne vozim to jednostavno obožavam, opušta me

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 60
2.12.2009 11:49:51   
Vjeverica ST
EEEEJj, cure, je li dovoljno učiti 2 dana za ispit iz prve pomoći???? to je usmeno, budu ovi iz Crv. križa? nije doktor nego biće viša sestra i sl.? AAAAA? UF, SVE TO KOŠTA..........Jeste učili po pitanjima ili knjizi koju ste dobili? Ne čini mi se teško, ali čujem da i tu znaju padat pa....Na što da obratim pažnju? thnx cure..............user posted image

(Odgovor članu njunja)
Neposredna veza do poruke: 61
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!