|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: vozački ispit
12.11.2009 20:25:22   
malizia
Ja bih crkla bez auta doslovce, od kada je bebač star 10 dana mi idemo svugdje, a bez auta neznam......Štoviše volim kada ja i djeca idemo s nekom mojom frendicom i njenim limačima BEZ MUŽA OBAVEZNO, a doduše ne voli ni on s namauser posted image .

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 26
12.11.2009 22:39:24   
nancy
IZVORNA PORUKA: FIONA

ajme ako sad ne odeš nečeš nikada a sve koje znam da su tako odustale s vremenom sad se tuku po glavi...ajmo..treba ti to!!!

ma sta govoris?moja draga majka je polozila vozacki prije 2 GODINEuser posted image user posted image user posted image

ali ti nemoj toliko cekat.ako ti se pruzila prilika ugrabi je jer danas je zivot bez te dozvole,rekla bi ja,polu-zivotuser posted image
ma ne trbaju ti nasi savjeti samo trebas to htjet i voljet voznju.slusat instruktora i OPUSTI SEuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 27
12.11.2009 22:53:21   
zaba
vozim evo 21 godinu i to je takav gušt,osim što je i potreba.Sve se u životu uči i nauči,samo treba krenuti

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 28
12.11.2009 23:03:07   
Ninaa
Ja vozim nekih 5 godina i kak sam malo vozila jel smo doma imali jedan auto a 4 vozača tak da jednostavno nemam iskustva i ko neki strah. U auto školi sam sve položila od prve i mm mi kaže da sam dobar vozač samo mi fali samopouzdanja i u pravu je. Od kad sam se udala kupili smo auto tak da ja taj vozim i idem s njim na posao i super mi se bilo voziti pravi gušt. A sad kak sam doma nekak sam opet zakržljala lovi me panika kad moram voziti na dalje. Prije nego smo kupili auto imali smo samo jedan koji mm koristi za posao i osjećala sam se ko u zatvoru jel nisam nigdje mogla otići jel sam bez auta a na selu to baš nije jednostavno. Sve je blizu ali ak si pješak baš i nije. Dva km do dućana nije blizu. Drži se i nije ti to ništ strašno, budeš naučila.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 29
13.11.2009 10:29:48   
Vjeverica ST
vozimo se vozimo...................istina je, kad dobijem vozačku pitat ću se kako sam uopće do sad živjela bez nje!!!! promijenit će mi se život..otić s malim, bez da pilam i vodim user posted image  muža sa sobom, kad god i gdje god hoću.....user posted image  yupiiiiii!!! samo me malo strah kad tek počmem vozit i maloga jer, kao lako mi je mene samu- ali sad sam i iza njega odgovorna.....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 30
13.11.2009 10:33:46   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

vozimo se vozimo...................istina je, kad dobijem vozačku pitat ću se kako sam uopće do sad živjela bez nje!!!! promijenit će mi se život..otić s malim, bez da pilam i vodim user posted image  muža sa sobom, kad god i gdje god hoću.....user posted image  yupiiiiii!!! samo me malo strah kad tek počmem vozit i maloga jer, kao lako mi je mene samu- ali sad sam i iza njega odgovorna.....

kaj hočeš reč da sama sebi nisi draga!!!user posted image user posted image user posted image
trebalo ti bude malo vremena ali sve bu došlo na svoje sa iskustvom...samo vozi svaki dan i nemoj one fore...joj došla bum do kolodvora s autom pa u centru s gradskim prijevozom jel zbog gužve parkingai slično...ja sam u centru stalno s autom, vozam sve i prestrojavam, uletavam, trubim i psujem, mašem i izlazim van da im hebem mamice ak su bezobrazni....hehhehehehhehe...to je čar kad si vozač!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 31
13.11.2009 10:41:52   
dominik
tek sad naletila na temu...kazes dajte savjet- spavaj sa instruktoromuser posted image dobis djabe sate a trudi se trudi objasnituser posted image srede ti prolaz a dalje je sve na tebi...salu na stranu...ja obozavam vozit ali kad sjednem za volan izraste mi pisomedju nogama pa nemam zenskih problema u salazenju u prostoru i strah...i jedva cekam  proljece jer mm kupuje novi auto a ja bum sa nasim "setala"

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 32
13.11.2009 10:42:57   
FIONA
IZVORNA PORUKA: dominik

tek sad naletila na temu...kazes dajte savjet- spavaj sa instruktoromuser posted image dobis djabe sate a trudi se trudi objasnituser posted image srede ti prolaz a dalje je sve na tebi...salu na stranu...ja obozavam vozit ali kad sjednem za volan izraste mi pisomedju nogama pa nemam zenskih problema u salazenju u prostoru i strah...i jedva cekam  proljece jer mm kupuje novi auto a ja bum sa nasim "setala"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...onda smo iste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 33
13.11.2009 10:46:24   
dominik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ne pasti na sarm "mladica"koji te uci i divis mu se kak je pametan...provedes sa njim sate i sate pricajuc i stojeci u koloni...a i doza koristi je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i onda ti za kaznu da vozit osmice na borongaju na +40user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 34
13.11.2009 11:09:31   
FIONA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako ne pasti na sarm "mladica"koji te uci i divis mu se kak je pametan...provedes sa njim sate i sate pricajuc i stojeci u koloni...a i doza koristi je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i onda ti za kaznu da vozit osmice na borongaju na +40user posted image

ja nažalost nisam okusila te čari...meni je moj tata bio instruktor....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 35
13.11.2009 11:13:41   
lueman
hehehe, zelena baš si pehistauser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 36
13.11.2009 11:16:52   
FIONA
stara moja od rođenja....user posted image user posted image user posted image ...takav mi je horoskop...uvijek sve na težin način....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 37
13.11.2009 11:18:40   
lueman

stara moja od rođenja....user posted image user posted image user posted image ...takav mi je horoskop...uvijek sve na težin način....user posted image user posted image user posted image

..a te razmem..po ovom pitanju imauser posted image user posted image user posted image user posted image mo isti peh

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 38
13.11.2009 11:20:28   
FIONA
...sad kad sam spomenula tatu...
ja sam položila testove od prve za razliku od buraza koji je pao...i svi se čudili kkao sin od vlasnika autoškole pao na ispitu....a ja sam odvozila 13 sati i samo je rekel...u petak ideš na ispit...položila sam odmah....i to mi je u komisiji bio tata od braće Šimić iz nogometnih krugova ko ih se još sjeća....user posted image user posted image user posted image ...bilo kako bilo...vozčaku sam poskrivečki napravila a kad sam prvi puta sjela sama u auto i išla maminim autom našljakicu...onda me stari došel na posel pošpotat...s burazom došel po njen auto a ja cipelcug doma....
ja sam još puuunooo vozila sa njim dok mi nije dal samostalno volan...

pa ko je sada pehista....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 39
13.11.2009 11:29:32   
lueman
meni moj nije dal auto dok nisam u garaži promjenila gumu....i znaš kaj??'kad sam prvi put išla van pukla mi je gumauser posted image user posted image user posted image i dok sam se sparkirala i stala kraj auta da to promjenim, stal je neki tip, promjjenil gumu i umjesto pozdrava rekle da pozdravim staroguser posted image user posted image user posted image e to ti je peh

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 40
13.11.2009 11:33:53   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lueman

meni moj nije dal auto dok nisam u garaži promjenila gumu....i znaš kaj??'kad sam prvi put išla van pukla mi je gumauser posted image user posted image user posted image i dok sam se sparkirala i stala kraj auta da to promjenim, stal je neki tip, promjjenil gumu i umjesto pozdrava rekle da pozdravim staroguser posted image user posted image user posted image e to ti je peh

ehehehehehhehhe.....ja samo znam da auto vozim na servise ja, da ga održavam i registriram..mm ga samo vozi....user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 41
13.11.2009 11:36:37   
lueman
e mm je fanatik za aute, sve ima prek,osim kad mu velim da pritegne sjedalicuuser posted image user posted image imamo 3 auta i sve servisira, toči gorivo, ja samo vozimuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 42
13.11.2009 11:41:58   
FIONA
a draga svaka čast...mene moj svaki put na pumpi pita a s koje strane se toči na ovom gorivo...user posted image user posted image user posted image ..on vozi kombi tak da mu je mj fijaker škatula!!!
a zaribal mi je haubu...htela sam ga zatuč....ptičje govno mi je ribal sa zelenom stranom spužvice za suđe!!!..da,da zribal mi je i lak dole...sad mi je mutna fleka nasred haube...user posted image user posted image user posted image ...
vozi super ali briga oko auta...sačuvaj me tog zla...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 43
13.11.2009 11:44:23   
Ninaa
O fionita ti si onda glavna i odgovorna, kaj voziš fiestu ili sam kaj pobrkala? mi imamo fokusa i to je kakti moj i fakat je super, ja sam ga isto vozila na servis i tehnički jel on nema vremena a i to je kakti moj auto pa..................

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 44
13.11.2009 11:45:23   
lueman

....ptičje govno mi je ribal sa zelenom stranom spužvice za suđe!!!..da,da zribal mi je i lak dole...sad mi je mutna fleka nasred haube...user posted image user posted image user posted image ...
vozi super ali briga oko auta...sačuvaj me tog zla...user posted image user posted image user posted image

ma dajuser posted image user posted image user posted image e zamisli da žena tak nekaj napravi???kaj bi frajer napravil????na križ bi ju zakucal i svu pamet bi joj na slamku posisaluser posted image user posted image nije tebi lakouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 45
13.11.2009 11:45:39   
FIONA
IZVORNA PORUKA: martina ks

O fionita ti si onda glavna i odgovorna, kaj voziš fiestu ili sam kaj pobrkala? mi imamo fokusa i to je kakti moj i fakat je super, ja sam ga isto vozila na servis i tehnički jel on nema vremena a i to je kakti moj auto pa..................

je, fiesticu...i kod mene isto tak...najbolji je kad mi dođe i ko sinek da pita mamu..jel mi posudiš auto da idem nekaj obavit..heeheehehhehehe....to me izluđuje....user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 46
13.11.2009 11:47:10   
dominik
tvoj bar ne hice sve pod sic kad jede....bilo je tu svega....a da ne pricam kad mu se sa ribicije  vreca nekih sjemenki (sa mravima koji su usli dok je gosponpeco) prosipala ispod klupe straznje i naravno domiev sokic u kombiaciji....fino su se mravi namozili...ja sjela sa klincima iza i nekaj me upikne...kad ono ajme meni...crveni veliki....stali uz cestu i sve van iz auta...sva sreca pa ima sprej za plastiku inace ne znam kak bi ih potamanili

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 47
13.11.2009 11:48:18   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lueman

....ptičje govno mi je ribal sa zelenom stranom spužvice za suđe!!!..da,da zribal mi je i lak dole...sad mi je mutna fleka nasred haube...user posted image user posted image user posted image ...

ma dajuser posted image user posted image user posted image e zamisli da žena tak nekaj napravi???kaj bi frajer napravil????na križ bi ju zakucal i svu pamet bi joj na slamku posisaluser posted image user posted image nije tebi lakouser posted image user posted image

kaj bi mi bilo lako...a ljuti se kad mu nekaj prigovorim...kao kaj se non stop delam pametna kao da sve znam...čuj, auto znam oprat to ziher....user posted image user posted image user posted image ...
zvala Bogu kaj imma vozački i malo mozga...user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 48
13.11.2009 11:50:23   
Ninaa
Da tak ti i moj kao mogu posuditi tvoj auto, on ima opel karavana za posao i taj je vječito zmazan i pun svakakvih gluposti i s lojtrom na krovu tak da se ja i u dućan vozim sa svojim. Ali kad je išao u knin poradi nekog natjecanja za cucke veli idem s tvojim autom. Ja velim da ne može jel se izmišlja gluposti i svjedno ga je uzeo jel smo kupili ga zajedničkim novcima i on plaća tehnički i osiguranje tak da je to zajednički a moj je kad me hoće zaje...........
ajme dominik ja bi svojeg zadavila, u njegovom autu stvarno ima svačega ali takvih stvari nema.

< Poruku je uredio martina ks -- 13.11.2009 11:52:29 >

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 49
13.11.2009 11:53:00   
FIONA

tvoj bar ne hice sve pod sic kad jede....bilo je tu svega....a da ne pricam kad mu se sa ribicije  vreca nekih sjemenki (sa mravima koji su usli dok je gosponpeco) prosipala ispod klupe straznje i naravno domiev sokic u kombiaciji....fino su se mravi namozili...ja sjela sa klincima iza i nekaj me upikne...kad ono ajme meni...crveni veliki....stali uz cestu i sve van iz auta...sva sreca pa ima sprej za plastiku inace ne znam kak bi ih potamanili

aahhahahhaha...ja ću riknut.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...meni su se pauci oni debeli nakotili i nisam znala di...samo svaki dan malo malo neki novi mladi izađe a ja ih se panično bojim..tako da je bili u vočnji stajanja i urlikanja ko histerična luđakinja...ali mravci...viš viš...moram pripaziti...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!