|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vozački ispit
17.8.2009 11:30:31   
Vjeverica ST
hej cure! evo napoakon i ja upisala vozački...s malom bebom uvjerila sam se koliko je život bez tog "komada papira" i naravno znanja važan! otvorena sam uza sve savjete! bojim se orijentacije u prostoru, izlasjka na glavnu cestu, kočenja i parkiranja...Kažu da žene većinom i muče ti problemi? za par dana počinjem s predavanjima. Cijenu nećzu komentirat, mogla bi do sutra...:-)). Dajite savjete?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vozački ispit
17.8.2009 11:31:58   
Anoniman
Vjeverice, sretno, i ja bih to trebala napraviti ali kad imam vremena nemam novaca, a super bi mi došlo!

(Odgovor članu Vjeverica ST)
  Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 11:33:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 3
17.8.2009 11:34:29   
buduća mamica
ma samo se opusti, sve će doći na svoje, ne daj da te strah sputava, ja sam polagala sa 17, 5 god i svega me bilo strah a položila sve od prve, vidjeti ćeš kad sjedneš u auto da to i nije tako strašno, samo hrabro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4
17.8.2009 11:35:42   
buduća mamica
Sve sam ispolagala iz prve i vožnje mi je nešto što mi ide i što volim

i ja cvrči, i jauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
17.8.2009 12:41:24   
natalijax
sretno. onaj ko zeli polagat vozacki ,mora proc sve ko i drugi

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 6
17.8.2009 12:48:52   
Anoniman
Samo hrabro, mene je bespotrebni strah sprecio da sa 18 polozim, i tek sad vidim koja je to greska bila!!!! user posted image user posted image a sad kad zelim, nemam novaca za to!! user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 7
17.8.2009 13:04:30   
Vjeverica ST
znam, i ja sam iz glupog straha i nezainteresiranosti odbijala upista vozački sa 18god, a sad 3 puta veća cijena!!! i sve ostalo......valjda ću i ja to naučit! !!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
17.8.2009 13:07:52   
Anoniman
uspeces draga, samo hrabro!!! user posted image user posted image user posted image toliko ljudi vozi, da je to nesto strasno ne bi svaka druga osoba imala vozacku!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
17.8.2009 13:22:24   
FIONA
ajme ako sad ne odeš nečeš nikada a sve koje znam da su tako odustale s vremenom sad se tuku po glavi...ajmo..treba ti to!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
17.8.2009 13:36:45   
voljena
sretno draga! evo jedinog i savjeta
nikad nemoj vozit kao žena
dobro bi ti došli ako si poskrivečki nekad vozila,pa znaš šta di kako! a kad položiš,odi na poligon ili neku cesticu gdje nema žive duše i udri! naravno uz nekog vozača,dobrog,čvrstog,snalažljivog,spretnog i muškog po mogućnosti!
mene je prvo tata učio vozit,s tim da je lud ko šiba,nema tu cmiljena i zajeb... onda zaručnik i na kraju instruktor. kažu ne valja da te neko uči prije,jer je sve to pogrešno (nije po knjizi) al meni je super došlo. položila iz prve,poligon mi je bio kao reli,a po gradu vozila 10min,svi ostali po sat,sat i pol...baš zato jer taj strah kojeg ako se ne oslobodiš,doslovce preplavi auto,instruktor osjeti-jer ne voziš kako si vozila 30 sati,komisija po pokretima i nekontroliranom zvijeranju po autu također to skuži,a ti osjetit ćeš najviše,jer će te zakočit mentalno i tu nastaje blokada.
malo si digni samopouzdanje gledanjem drugih vozača koji imaju vozačku pun k... godina i nemaju poooojma! a stim da kad budeš krenila vozit,pitaj instruktora,recimo ako si ti odvozila svojih sat-dva,pa je neko sljedeći,da te taj neko drugi odveze do tvog odredišta,pa ga promatraj.primjetit ćeš nešto što sljedeći kandidat radi isto što i ti,a to ne valja,pa to uvidiš jer iz druge pozicije prosmatraš i možeš promijenit i poboljšat kod sebe.
e sad sam već dosadna...ja se raspisala...

to je taj zum-zum osjećajuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
17.8.2009 14:00:30   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image  za odluku! Ja ne znam što bi bez vozačke...Reći ću ti samo jedno,mene je teorija ubijala,na predavanjima mi je to sve bilo toliko komplicirano,da sam mislila da neću nikada položiti vozački.No,praksa je nešto sasvim drugo,kad sjedneš za volan,sve one teoretske stvari se pokažu poprilično jednostavne...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 12
17.8.2009 14:21:17   
Vjeverica ST
hvala cure na savjetima, iako mi je nešto bilo poznato drago mi je i od vas čuti savjete! počela sam malo vozikat, s mužem, ali ono samo da upoznam osnovne stvari itd. ma uvijek ima neka caka pa sve dobro dođe! hvala voljena na opsežnom pojašnjavanju.....user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 13
17.8.2009 17:55:17   
uspavana
user posted image za odluku!!
to ti je super potez!
ja ne mogu zamisliti da nemam vozački...super je odvest se gdje trebaš i ne biti stalno ovisan o nekome!

nemoj se ništa brinuti, samo slušaj što ti govore, i vidjet ćeš polako ali sigurno da vožnja nije tako strašan problem.
Ja nikad prije autoškole nisam ništa probala, i vjeruj mi nisam imala nikakvih problema - a stotinu strahova sam imala, isto kao i ti!!

drži se!
sretno!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 14
17.8.2009 23:34:47   
lavica81
prepisujem
IZVORNA PORUKA: uspavana

user posted image za odluku!!
to ti je super potez!
ja ne mogu zamisliti da nemam vozački...super je odvest se gdje trebaš i ne biti stalno ovisan o nekome!

nemoj se ništa brinuti, samo slušaj što ti govore, i vidjet ćeš polako ali sigurno da vožnja nije tako strašan problem.
Ja nikad prije autoškole nisam ništa probala, i vjeruj mi nisam imala nikakvih problema - a stotinu strahova sam imala, isto kao i ti!!

drži se!
sretno!!!

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 15
17.8.2009 23:37:55   
tikica_69
Sretno i samo budi sigurna u sebe user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 16
18.8.2009 10:09:08   
anaxx
uh, to je moja bolna tema, ja imam vozačku več 10 godina i od toga 9 g. ne vozim i strašno mi fali i svaki mjesec kažem sad ću uzeti 10 sati da se vratim pa onda s mm, ali je strah velik i nikako krenut...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 17
19.8.2009 10:32:07   
Vjeverica ST
thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 18
19.8.2009 10:33:43   
Lady3
sretnooooo.user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 19
12.11.2009 12:31:29   
amazonka
Joj tocno znam sta su patnje vozackog spita...ja sam polozila iz petog puta i to pred komisijom..user posted image

Ako ste iz Osijeka ili okolice znam jednog super instruktora, bas za nas zene...sa puno strpljenja i objasnjava sve onako polako i temeljito...kako nama treba (bar vecem dijelu user posted image )! Pa se slobodno javite aam vam br...Super je sto dođe po vas doma i doveze vas kuci i na predvanja i sve...nemora te neko vozikat...

Ali da se pohvalim, sad super vozim.. user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 20
12.11.2009 12:43:49   
pepeljuga
Samo hrabro i imaj vjere u sebe....sretno....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu amazonka)
Neposredna veza do poruke: 21
12.11.2009 12:56:15   
katy mama
mene polaganje ceka oko Bozica,i vec me strah!a kad sam bila u 8 mjesecu trudnoce isla i od treme padnem,ma sva sam se tresla,poslije vise nisam smjela zbog stomaka,pa cu sad,a vec me trema lovi pri pomisli uh user posted image ,a moram jer je bas prepotrebno

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 22
12.11.2009 16:45:58   
Vjeverica ST
to je mladim mamama preeeeeeeeeepotrebno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 23
12.11.2009 16:52:45   
FIONA
nije mi samo jasno zakaj odmah sa strahom ja ne bum znala parkirat i slično.....alooooooo....zato kaj ste žene...majko mila....ja imam vozačku jako dugo...položila sam za profesionalnog vozača B kategorije i skoro završila z ainstruktora..trebala dati još jedan ispit i završni..-nažalost nisam zbog nekih privatnih stvari i zdravlja tada.....
vožnja je samo iskustvo i vjera u sebe....to može svatko....

uostalom, navečer kad klince storpedirate spavat i kad su ceste puste lagano kroz grad vožnja za parksu je idealna....

svima držim fige i samo opušteno i sretno i TO VAM TREEEEBBAAAAAA!!!!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 24
12.11.2009 19:57:27   
Vjeverica ST
tako je Fiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!