drugasrecica -> RE: Split - napokon novo rodilište (25.12.2010 12:10:49)
|
Ja sam rodila prije 8 dana. U rodilište sam donijela malu torbu sa potrepštinama ali sam u vrećicu izdvojila osnovne stvari u slučaju da mi ne daju torbu unijeti, ali nije bilo potrebe, torba me pratila u predrađaonu pa u boks i konačno u sobu. Vodu i nešto za jest obavezno uzmite jer nikad ne znate kada ćete rodit pa da ne izgladnite. Mm je bio sa mnom u boksu i za vrijeme poroda bi mi davao malo vode tek da usta ovlažim. Na odjelu je prevruće, u sobama je sigurno oko 29 stupnjeva. Na wc papiru zaista štede, uvijek ponesite rolu za rezervu. Sestre su ok, neke su stvarno dobre, neke manje, ali uvik se nađe kukolj u žitu. Najbolje je ne obraćat pažnju na glupe komentare i ne uzimat ih osobno. Sestre potiču dojenje i neke će se stvarno posvetit onoj rodilji koja ima problema s dojenjem, neke neće niti obratit pažnju. Vizite su oko 9 ujutro, sve ovisi, traju jako kratko, niti 5 minuta. Sve je čisto i novo, kreveti su podesivi. Hrana je ok, uobičajeno za bolnicu, u hodniku imate uvijek čaja pa ponesite kakvu šalicu. Ja sam bila na 4.katu, odjel za carice-carski rez, tamo sestre mijenjaju pelene i u početku donose bočicu za bebu, a poslije po potrebi.
|
|
|
|