Miau -> RE: Split - napokon novo rodilište (20.3.2011 22:53:59)
|
Jel Sandra Benzon mlada zena, duge, ravne, plave kose, visoka mozda oko 1,75, vitka? Osobno kakve veze ima moje iskustvo sa drugim porodima? Svatko rada za sebe. To sta sam ja imala tezak porod ne znaci da ce i ona zena koja procita moj post isto imati tezak. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Drago mi je zbog svih vas koje ste rodiliste dozivile pozitivno, ja nisam. Prvo sto sam cula kad sam usla bila je babica koja me pogledala i sestri koja je upisuje podatke rekla: "Sta je ova dosla?!". Onda me povela u predradaonu, imala sam preceste i prejake trudove, od bolova nisam mogla hodati nego bi stala i pridrzala se za zid, a njoj nije joj bilo na kraj pameti da mi pomogne npr. nositi torbu. U predradaoni su raspicili klimu (bilo je ljeto), stala sam tamo koliko sam mogla izdrzati hladnocu i sama se odgegala u radaonu pitati ih mogu li tu ostati jer mi je tamo prehladno. Mrtve hladne su priznale da su zaboravile da sam tamo (?!?) i stavile me u box. Kako su me stavile tako vise nitko nije dolazio vidjeti sta je samnom. U neko doba noci napokon je prosla ta Benzon i ja sam je pitala sta sam je pitala...znate vec, da ne ponavljam. Doktori koji su dosli u jutarnju smjenu su se ljutili na nju jer mi nije cak ni vodenjak probila. Vikali su i pitali sta je radila, pogotovo kad su u kartonu vidjeli da mi je skocila temperatura, bebi su bili izgubili otkucaje srca...Znaci to nije samo moje videnje situacije, vec su i doktori smatrali da me zanemarila. Svim buducim rodiljama zelim brz, lagana i sto bezbolniji porod. To sta sam ja imala lose iskustvo ne znaci da cete i vi, ali ja ne mogu pricati bajke o rodilistu kad sam dozivjela pakao! Muza ce vam pustiti pred samo tiskanje. Znaci platite 400kn da bi cijelo vrijeme bile same dok se mucite i onda zadnjih 5 minuta ga puste! Meni je to krajnje bezobrazno! Mog su pustili ranije jer su se stvari zakomplicirale, pa su se prepali. Mislim da to puno znaci i svima bi preporucila da povedu muzeve na porod. Da mi nije bilo njega ne znam kako bi izdrzala. Davao mi je vode, hladio me, hrabrio...ma dusa moja, spasio me [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
|
|
|
|