Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 7:39:24
|
|
|
|
Puli
|
kaj se tice kucanskih poslova-napravi on ali mu moram nekoliko puta reci pa ja pop.... i radije napravim sama isto je i kod mene
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 9:41:00
|
|
|
|
ZVRK
|
moj ne radi ništa po kući i ja sam se navikla na to ali kada radi od jutra pa do kasno navečer ne bi bilo u redu da on ide nešto da radi a ja doma hladim onu stvar..... tako da niti ne zahtijevam ništa osim da se igra sa malim kada sam bila poslije kiretaža na mirovanju on je radio šta je trebalo ali toi su ekstremni slučajevi
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 9:43:45
|
|
|
|
Domy
|
što se tiće ženskih poslova u kuču pospremanje itd..to mi nikad nije pomogao.. Al za kuhanje je pravi maher..
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 9:53:27
|
|
|
|
elle1
|
e evdje ja svoga moram pohvaliti,da ne nabrajam -pomaze mi u sveme
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 10:56:30
|
|
|
|
curice
|
pomaže,lagala bih kad bi rekla drugačije neke stvari mu moram ja reći da uradi,pa mi to ide na živce,nekih se ona sam sjeti-uglavnom ne mogu se puno žaliti
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 11:47:12
|
|
|
|
Njofra
|
Ne. Mm je stalno na poslu kad je doma umoran je.
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 12:04:37
|
|
|
|
helena08
|
Meni moj puno pomaže oko malene, a ja onda to vrijeme koje oni provode zajedno koristim za sređivanje stana i stvari koje ne mogu raditi uz nju. Kućanski poslovi - tako tako, skuhat zna, ali ga moram tjerati. Kad ima puno posla radi cijele dane tako da ništa od njega pa onda i meni ne gine obavljanje"muških "poslova.O autu više brigu vodim ja nego on, vozim ga na servis, tehnički, a da ga ja ne operem ne bi ga već prepoznavali na parkingu!
|
|
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 15:57:42
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama pomaže, da...ali veliča to kao da je napravio ne znam što... i naravno. sve mu moram reći, tek ponekad uzme sam usisavač i usisa kuću... i ne pegla nikad....ali reciomo, isto skupi robu.... često je takva 'dobrica' kad ja poludim, pa dan poslije....poklekne trebate čut kako se poslije hvali da nijedna žena nema takvoga muža ma nek se dijete veseli Zašto mi je ovo poznato? A tek govor o tome da nije doktorirao da bude vodoinstalater... Pa nisam se ni ja rodila sa metlom u ruci recimo...
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 16:59:21
|
|
|
|
Duve
|
ne, zato i jesmo u "ratu", kad se Ema rodila pomagao je maksimalno, sad se vratio na staro
|
|
RE: pomažu li vam muževi? 30.1.2010 23:50:13
|
|
|
|
mariola
|
ko što gljiva kaže neku trojku bi mogao dobit oko Tonija sve, i cili dan ako triba,ako smo u stisci-moja je briga samo ga nahranit jer je na cici a sve drugo on, a kućanske poslove baš i ne jer nema potrebe, a kad mi treba pomoć zna sve osim kuhanja i peglanja-o tome pojma nema
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!