Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:35:30
|
|
|
|
ninolina
|
kaj kako je....dobro jeuser posted image kod tebe kako je?user posted image kod mene tako tako je babys djete mi pita kaj taj radi
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:15:33
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina babys djete mi pita kaj taj radi reci mu da se kupa dan svima
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:18:17
|
|
|
|
leilany
|
ojla curice...kaj ima kod tebe???kako si?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:19:52
|
|
|
|
ninolina
|
he he rekla sam mu da pije kavicu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:20:27
|
|
|
|
leilany
|
pa ti lazes dok zines
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:27:01
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:28:01
|
|
|
|
leilany
|
ko smislio ime bircu?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:28:32
|
|
|
|
ninolina
|
ja
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:29:13
|
|
|
|
leilany
|
jel to od pizetica (nizetica) song??
|
|
[Obrisani korisnik] 25.3.2010 16:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:31:54
|
|
|
|
ninolina
|
jee kako kopiram pjesmu s youtuba
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:33:20
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak ahoj žene cvrleee ojlaa ninocka jel si ti to postavila pitanje???
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:34:53
|
|
|
|
daniela 31
|
Sam da vas pozdravim....mala me stalno zove i morat ću otići... Vi uživajte....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:36:54
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: leilany ojla curice...kaj ima kod tebe???kako si? cijeli dan rješavam papire za kuću,bio mi je inspektor građevine,sve slikao.... ali sve u svemu sam ok,cure uče i pišu domaće radove malo je i sunce provirilo,pa je i to pridonijelo boljem rapoloženju kako ste sve vi ostale,kako dječica
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:36:58
|
|
|
|
ninolina
|
ninocka jel si ti to postavila pitanje???user posted image da da al me niko ne doživljava hej prijo bokić
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:44:16
|
|
|
|
leilany
|
ninocka a di bi ju copy?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:45:21
|
|
|
|
ninolina
|
recimo na radio jaje mislim opčenito kak kopiram pjesmu
|
|
[Obrisani korisnik] 25.3.2010 16:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:49:05
|
|
|
|
leilany
|
mislis kopirat opcenito kad radis jaje
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:50:04
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak hebem mu..moram ići. Došli nam gosti iz Švabije,pa skakučem oko njih. Nisu odsjeli kod nas,pa mi je sto puta gore jer očekuju kada zvrcnu da smo spremni. Dragi su mi,ali više volim kada su kod nas,ovako ne znam tko pije tko plača.. Novi bojler smo danas coltali 12500kn ,padam s nogu od umora,moram ići kupiti brisač za auto i namoliti trgovca da mi ga montira da ne moram dokučivati još i to kako se radi. Buksa čeka,dijete zahebava,a mm upravo ustao od poslijeručkovnog drijemeža. cvrle pa tebi je super aj lijepo se zabavi...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:52:14
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak hebem mu..moram ići. Došli nam gosti iz Švabije,pa skakučem oko njih. Nisu odsjeli kod nas,pa mi je sto puta gore jer očekuju kada zvrcnu da smo spremni. Dragi su mi,ali više volim kada su kod nas,ovako ne znam tko pije tko plača.. Novi bojler smo danas coltali 12500kn ,padam s nogu od umora,moram ići kupiti brisač za auto i namoliti trgovca da mi ga montira da ne moram dokučivati još i to kako se radi. Buksa čeka,dijete zahebava,a mm upravo ustao od poslijeručkovnog drijemeža. e pa tebi stvarno nije lako,ali ne daj se
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 16:56:04
|
|
|
|
ejmama
|
Pozdrav i od mene, ja samo čitam uglavnom, ništa nisam u toku, nadam se da ste svi dobro, Ninolina vidjela sam sam naslov za ptičicu to mi je tako tužno da nisam ni čitala, vidim da je i netko dobio poziv za školu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 19:15:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Isuse pa mi i novi birc imamo nema me koji dan i sad sam sva pogubljena Novi birc,novi moderatori i još punooo toga
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 19:26:22
|
|
|
|
curice
|
sve je novo-sad sjedi i čitaj imaš puno novosti kako je Dino
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:04:15
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi kaj se ništa ne pije
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!