MiniMama -> RE: Ringerajina tužionica (12.6.2010 21:39:58)
|
opet ja tu. sinoc me stegli prokleti bubrezi. OPET. oko 4 zavrsila na hitnoj. ja se usetavam unutra a mm i vito u autosjedalici (nisam imala kamo s njim) se vracaju kuci. mm nije bio siguran da me nece trebati unositi u hitnu pa nije dao da idem taksijem do tamo. snimanje, nalaz krvi, urina.. klasika, imate kamence u bubregu, evo vam ketonal i normabel u guzu, pijte puno tekucine. kad na rastu, budete ih laserom razbijali, do tada nista. dosla doma, drogirana ko vrag od normabela, mm ide na teren?!?! ocajna zovem tetu cuvalicu koja uskace kad je nesto hitno.. antonija pak ne zna kako se zove, vecer prije bila na djevojackoj. molim kumim da dođe i pomogne jer ne mogu vitu ni dignuti od bolova. antonija nam dolazi, mamurna, jos nasminkana od sinoc :) spasila me. vito se nije puno bunio sto mu je majka oduzeta, bio zauzet zderanjem lubenice. cijeli dan je samo mumao tu lubenicu po ustima. blazeno moje dijete. kasnije opet isla po drugu dozu ljekova jer sam mislila da cu se baciti kroz prozor pod bolova. sad sam bolje, vito spava, a antonija je otisla. ljuta sam jer sam propustila rostilj, a ostala sam ovaj tjedan u zg samo zbog rostilja i sad ne mogu za st prije iduceg ponedjeljka jer je mm na terenu do tada. kako sam cijeli dan bez apetita, sad sam navalila na muffine koje sam spremila sinoc za rostilj i zlo mi je jer sam malo pretjerala sa prezderavanjem. povrh svega, zove me mm da su mu ostale suncane naocale na stolu i jel mu ih mogu sutra ujutro poslati na bus. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ni kako si zeno, jel te boli, kako nam dijete..?? nista! samo mi je spomenio da mu je izbio neki ogromni prist na lopatici i da ga je zuljao cijelo vrijeme i da je jedva odvozio rutu. grrr....
|
|
|
|