Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (19.6.2010 14:28:36)
|
IZVORNA PORUKA: lee . sad je sve uredu.Nellice slušaj...razgovarajte..ja bi se razvela vrč 1000puta da sam svaku situaciju uzela ozbiljno.jednostavno moraš neke stvari ili prihvatiti ili odustati...jer trečeg nema.neče se promjeniti ni tvoj muž a ni moj samo tako...ja sam jučer imala incident jedan i to dobar...poslije se ispričavao a ja sam mu rekla to je na tvoju sramotu bilo...ja nisam ništa napravila..sam je kriv...prijetila sam i ja razvodom ali nema smisla..jer on je prema meni super tako da glede toga nema smisla prijetiti..sebe jedino uništava...ali ja sam mu rekla to je tvoja odluka...nadam se da če se promjeniti glede toga..ako ne to je tako dok kuča i obitelj ne pate sve je dobro.smiri se glavu gore i zapamti jedno ...ja sam djete razvedenih roditelja...ako sve štima ostalo zaboravi na to i kreni dalje kao da nije ništa bilo....i oni su ljudi...sretno i nemoj se sekirati. lee, nisu to vise ni sitnice. veruj mi, ja sam osoba koja moze mnogo da istrpi,i kad volim dajem se cela,uvek i u svakom trenutku. nisam zlopamtilo, oprastam, i zaboravim kad mi pokazes da se to nece ponoviti. ali ne mogu ni ja da stalno prelazim preko istih stvari, preko nepostovanja i lazi, koje pritom umesto da se ne ponavljaju ili barem budu umanjene, one su sve cesce, jace i bolnije. pa nisam ni ja od kamena. dosta se toga skupilo, nije to samo jucerasnja situacija, ona je bila samo okidac da definitvno puknem. i da, juce smo razgovarali, i da opet sam dobila obecanja koja slusam po xxxxx put, samo je razlika sto u tome sto u njih vise ne verujem. niti jedan posto. njemu ne verujem. da je on meni pre govorio da je nebo zeleno, ja bih rekla jeste, eto toliko sam poverenja imala u njega. sada mu ne bi poverovala ni da mi kaze da je plavo ili belo. dobro, ovo malo karikiram ali mislim da shvatas sta zelim da kazem. Svesna sam i toga da zivimo u bg-u da bi ja mnogo duze trpela, ali nisam ja sve napustala i sve tebi podredila da bi se ti prema meni tako ponasao, da bi se ja osecala kako se sada osecam, a verujte mi ne osecam se nimalo lepo...i to nije samo trenutno, to traje i traje...pa radije cu se onda razvesti, i biti okruzena ljudima koji me vole, roditeljima i prijateljima, fokusirati se na sebe i malu, na fakultet, posao, nego da sedim ovde i budem nesrecna i cekam...sta? da se ti ponasas onako kako si trebao od prvog dana kad sam ja dosla ovde...pitanje je bi li do toga ikad i doslo, jer to traje godinu i po dana, a ja sam ovde 2 godine..pa ako ide sve gore i gore, kako ce biti za 5 godina, 10, 20?!!! mogla bih ja jos da pisem i pisem, ali mislim da ni to vise nema smisla jer bi pisala do beskraja i nazad... hvala vam cure na svemu...[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|