Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (23.6.2010 16:25:40)
|
Ne mogu da pisem razvoj situacije jer ga nema...samo cu reci da sam prilicno sigurna da zelim razvod, to sam mu i rekla, ali mene on ocito ne shvata ozbiljno. A razlog zasto cekam i zasto sam jos tu jer ne znam kako sve to da izvedem [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] daleko je Beograd...sta sa boravkom, jel treba da se odjavljujem u policiji?! nemam predstavu. a svakako bi prvo trebala svoje da obavestim jer bi oni dosli po nas, a necu da im govorim nista dok sve do najmanjeg detalja ne smslim u svojoj glavi. u samo jedno sam sigurna, a to je da ako odem, ja se ovde vratiti necu!! moze on za mnom, ali ja se ovde ne vracam, jer mi ne pada na pamet da se vratim pa da se za godinu, dve, pet nadjemo u istoj situaciji. nece tako ici, prvo zbog male, a drugo zbog mene jer ja sam jednom to uradila, zrtvovala se, ostavila sve i ti to nisi znao da cenis. nemam zelju da ga zagrlim, poljubim, on sad leta oko mene ali ja nemam zelju ni da ga pogledam. i to nije inat, nego jednostavno ne osecam potrebu...kad je meni to trebalo, njega nije bilo...i hoce da mu opet ponavljam gde je pogresio, a poslednjih godinu i nesto sam bila kao pokvarena ploca ponavljajuci. pa da ti je na jedno uvo uslo, na drugo izaslo, pa barem bi koja moja rec tu i ostala...i vise puta sam mu ponavljala da moja ljubav nije bezuslovna i da ja mogu da trpim, trpim, trpim, da se borim, ali kad mi jednom "klikne" u glavi, povratka nema. a mislim da je meni "kliknulo".
|
|
|
|