Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (18.6.2010 14:51:09)
|
Malo je reci da sam ljuta...zeludac me boli, ne znam vise da li od nervozne, tuge, besa ili cega vec [sm=smiley19.gif] naravno, mm je u pitanju. Juce je bio sluzba, znaci 24h na brodu, zavrsava u 8 ujutru. znaci, doci ce kuci do 10, dok uzme kola od svekra posto ih je on uzeo da ode na Herecegovinu na neku svadbu. Ok, samo da dodje do pola 12, jer je maloj u 12 zakazana kontrola kod dr. Otkucava 11h, njega jos nema. Zovem ga, telefon iskljucen, prazna baterija..nema veze jos ima vremena, mozda je svratio na kafu, ma gde god da je sigurno ce doci do pola 12. Naravno nema ga, krecem kod dr i shvatim da je maloj zdrastvena kod mm-a jer je ovih dana nosio urin za nju. Zovem dr da vidim jel to problem, kaze nije. Dolazimo kod dr, da i ne spominjem da smo obe prokuvale, napolju je prevruce, mislim kako i nece biti u podne. zvarsavamo pregled, dolazimo kuci, njega jos nema [sm=zmeden.gif] zovem ga kod njegovih, sestra kaze otisao je jos jutros, cujem se sa svekrvom ne zna ni ona gde je...zovem njegova 2 prijatelja, misleci da je bio sa njima, ni oni se nisu culi sa njim. Tad vec pocinjem da brinem. u medjuvremenu zove i njegov zapovjednik s broda, kad sam cula ko je, vec sam mislila da ce mi reci najgore vesti. nista, kaze, samo neka mu se javi kad dodje. i tako sedim i cekam najgore. Kad ulazi gospodin na vrata...ziv i zdrav. Pitam ga gde je do sad, kaze isao je po nalaze za Sarin urin. Pitam ga jesi li cuo za telefon, kaze da je zvao na fixni jutros u 9 i na mobilnil. ni na fixnom ni na mobilnom nema nista. Znaci- laze. Sta je radio u medjuvremenu, popio je 2 kafe. i to sa nekim "prijateljem" koji je toliki debil da ne zasluzuje ni da mu ime spominjem.Kaze zvao me je sa njegovog mobilnog, taj poziv stoji propusten samo sto ja nisam mogla da se javim jer sam bila na kontroli sa malom!! i nije se zeznuo da onda posalje poruku!! Pitam ga jel se setio da je u podne pregled. Ne! Gospodin je zaboravio! Sta mu sve nisam rekla[sm=hudicek1.gif] ne mogu ocim da ga gledam!! i toliko sam sada besna, ljuta, povredjena, da ne mogu ni da pricam o njemu!! dok sam ja urlala, on je cutao, i posle toga samo legao da spava. nisam cula niti izvini. izvini za to sto se nije javio, sto sam se prepala da mu se nesto nije desilo, izvini za to sto je zaboravio na svoje 18mesecno dete i njen pregled, izvini za to sto me laze da je zvao jutros a nije. ne, nista nisam cula. samo cutanje. i to nas je dovelo dovde da ja zelim razvod, i da o tome razmisljam vec duze vreme, a verujem da cu ga posle ovog i zatraziti,..ili veoma uskoro, ako se ne promeni drasticno, u sta cisto sumnjam. niko te nije terao da se zenis, i da pravis dete, i ako nisi spreman za to,, ostavi mene na miru da zivim svoj zivot sa detetom...a ti ako si zeleo da i dalje budes mladic i da ides s kafe na kafu i da ti je to jedino zanimanje, izvoli lepo, ali dok si sa mnom u braku neces. i eto tako, ne znam ni sta sam napisala, ali sam morala da izbacim iz sebe i mislila sam da ce mi biti lakse, ali nije. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|