|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prćkanje
27.4.2010 10:31:53   
dominik
jedno je nedat djetetu nesto jer je opasno a drugo je jer se nama neda pospremiti za njima i natezati i ono strah od unistavanja jer je nekaj skupooooo...oprostite cure ali stvari sluze nama a ne mi njima...malo sta se moze cuvati od unistavanja ako je na "otvorenom"...ja recimo posizim na domia ako trci po stanu sa hranom u ruci ko nekidan i padne a jogurt ode po cijelom podu i kaucu...ali ako se slucajno desi boze moj ocistit cemo, ne mozes imati i jedno i drugo...uostalom ja ne zelim odgojiti p... od decka koji ce sjediti za stolom i pitati sve jel smijem i svaki svoj pokret pro vjeravatina mom licu jel ok...to se desilo mom kumcetu koja sve kaj napravi provjerava sa strahom mami u ocima jel smjela to ali na kraju krajev a napravi vise sr...neg moj domi...ako ne volite da djeca prckaju i rade nered ne pozivajte frendice sa djecom kod sebe i stvar rijesena

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 51
27.4.2010 10:38:34   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: dominik

...ako ne volite da djeca prckaju i rade nered ne pozivajte frendice sa djecom kod sebe i stvar rijesena

ja se neslažem sa tobom.
mogu se djeca igrati i razbacati stvari ali ne da prčkaju po ''mojim''stvarima
ali puuuuuuuuuuuno ovisi kakvo je dijete,da li može da se samo zaigra ili mora da radi dešpete i da bude u prvome planu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 52
27.4.2010 10:40:11   
Jack_Tequila
Elem... U naslovu teme došlo je do zamjene Č sa Ć. 

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 53
27.4.2010 10:41:32   
sig

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: dominik

...ako ne volite da djeca prckaju i rade nered ne pozivajte frendice sa djecom kod sebe i stvar rijesena

ja se neslažem sa tobom.
mogu se djeca igrati i razbacati stvari ali ne da prčkaju po ''mojim''stvarima
ali puuuuuuuuuuuno ovisi kakvo je dijete,da li može da se samo zaigra ili mora da radi dešpete i da bude u prvome planu

ja se sa time slažem... kada dođe frendica sa malom (koja je inače od moje male najbolja prijateljica iz vrtića) to ti je milina njih dvije se u I. sobi igraju dobrih 2-3 sata... i sve je i dalje čisto i uredno i nitko ništa ne dira... jer su obadvije odgojene da se to ne radi!!! A frendica i ja na miru popimo kavicu i istračamo se!!! Jednostavno savršeno!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 54
27.4.2010 11:06:58   
dominik
sig ti sad spominjes djete koje ne prcka...ja sam u svom postu rekla za djecu koja prckaju i mame koje se ne obaziru na to...na one zene i djecu koje je nataliax spomeniula u prvom postu...

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 55
27.4.2010 11:12:30   
ninolina
ja se slažem s dominik...meni stvarno ne smeta djete koje je jednostavno živo, koje istražuje...moji nemaju naviku prčkanja po tuđim stvraima ali da se i to dogodi bože moj...mi imamo stav prema njima da kad smo negdje koliko raskopaju toliko i pospremaju...ma ja jednostavno volim mala živčeka...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 56
27.4.2010 11:13:15   
dominik
ok sad mozda shvatite kaj sam stela reci - ako vam smetaju "neodgojena" djeca i jos manje odgojeni roditelji ne pozivate ih u svoj dom...te ljude a ne sve prijatelje sa djecom...
imala sam priliku procitati jednu knjigu o odgoju (ubi me ak znam kak se zove) i bila mi je dobra usporedba vikanja na djecu i autor knjige pita vicete li na goste koji zaborave kisobran na odlasku....vicete li i ljutite li se na gosta (odraslu osobu) kad laktom slucajno srusi casu sa pijacom...ne...ja ne dozvoljavam hodanje uokolo sa casom punom soka ili hranom na tanjuru ali ako se desi desi se boze moj...isto tako moja djeca su odgojena da ne prckaju drugima po stvarima, vrecicama, ormarima ali ako kod mene to doma netko napravi necu se ljutiti niti na djete niti na roditelja...osigurat cu klincima zabavu, ako ne ide drugacije ja bum se iograla sa njima i nebudu iomali potrebe skakati po krevetu, ormarima i dr...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 57
27.4.2010 11:15:03   
ninolina
ja ne dozvoljavam hodanje uokolo sa casom punom soka ili hranom na tanjuru ali ako se desi desi se boze moj...isto tako moja djeca su odgojena da ne prckaju drugima po stvarima, vrecicama, ormarima ali ako kod mene to doma netko napravi necu se ljutiti niti na djete niti na roditelja...osigurat cu klincima zabavu, ako ne ide drugacije ja bum se iograla sa njima i nebudu iomali potrebe skakati po krevetu, ormarima i dr...

upravo tako.....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 58
   RE: prčkanje
27.4.2010 12:29:09   
Bebys
IZVORNA PORUKA: danery

prvi put kažem ne možeš to raditi,ostavi-zatvori...
drugi put dreknem...
treći put uzimam dijete i stavljam ga mami u krilo...nemam pardona...nek to radi kod kuće,ali meni ne mora...

ovo potpisujem...
ako to MOJE DIJETE NESMIJE...a zasto bi tudje smijelo...NE...neke stvari dica ne smiju dirati...to je normalno..drugo je otici u kuhinju pa malo  po loncima...ajd..tu se nista ne desi...ali neke druge stvari kao tehnika i slicno....user posted image

< Poruku je uredio Bebys -- 27.4.2010 12:30:00 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 59
   RE: prčkanje
27.4.2010 15:52:28   
dominik
ako to MOJE DIJETE NESMIJE...a zasto bi tudje smijelo...NE.

moje djete to ne smije da se ne ozlijedi i da bude pristojan decko, a to kaj bu neciji klinac divljak nekulturni i jos se ozlijedio ostavljam njegovim roditeljima na razmisljanje

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 60
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!