barby -> RE: HSG (11.6.2009 21:44:34)
|
bila sam se jucer narucit za hsg da vise obavim,sve popunjeno vec,jedva me dr ubacio za 23.6. jel su sestre vec pocele govorit da do 7mj nema nista slobodno. pogledao mi nalaze one sta su mi losi(ginek hormoni)i zgrazao se kaze ovo mora bit neka greska jel da su nalazi kao da sam u menopauzi,fsh jako povisen.i moram ih sutra ici hitno ponovit.sad u strahu biti 8 dana dok ne budu gotovi.izludit cu,...[sm=smiley19.gif] pitala sam opet da li postoji mogucnost da mi daju anesteziju rekli su da ne,da nema potrebe.opet sam popricala sa zenama koje su cekale tamo i koje su radile to,kazu da se pripremim na bol,da je uzasno,...jako utjesno...[sm=smiley19.gif] samo da mogu popit tabletu neku.i ostaje se 2 dana u bolnici ali ja necu pitala sam da li mogu isti dan kuci rekla je da ako potpisem mogu,pa cu radje mirovat doma nego tamo spavat. ima li tko ko je radio u kbc Rijeka hsg? meni su rekli da dodjem u 7 i pol ujutro tamo ali da ce mi to radit tek oko 1,2 popodne i to u nekoj drugoj zgradi.gdje to?sta?nista ne kuzim...a bile su toliko nervozne jucer spica je bila da se nisam usudila ni pitat,...od 7 ujutro do 11 sam cekala samo da mi ocita dr nalaze i narucim se za hsg. i da li se smije jest sta prije toga ili moras biti nataste?
|
|
|
|